17

За Волен

преди 6 години

"Патриот е- душа дава,за наука, за свобода,но не свойта душа, братя,а душата на народа!"Христо Ботев

16

анонимен

преди 6 години

Така е сега си мълчим,а като почнат да раздават ще ревем.Но вече ще е твърде късно-кой се вредил,вредил,другите пак ще духаме супата.Да видите каква далавера ще падне от летище София -ще го дадат на турците и те ще го ползват като помощно летище на истамбулското.И ще са прави,както разпарчадосаха БГА Балкан така сега летище София.

15

Възмутен

преди 6 години

Години наред телевизия Алфа ми промива мозъка против концесиите. После кацнаха във власта и ги подкрепиха възторжено. Ееее,ама сега гледната точка е от високо. Де що е останало,трябва да бъде подарено. Що и е на нашата опоскана държавица да си има нещо свое. Айде нЕма нужда.Тя е на доизжиеяване

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Как да не е ясно, вече трябва добре да си разбрал, че у по тия географски ширини когато се говори за евродиректива, трябва да се чете и разбира само до първите две срички, а под транспониране - най-вече значението му "на трансформиране на нещо" обвързано със съответното притежателно местоимение за 1 лице, ед. число има значение...

13

Анонимен

преди 6 години

Странно, А ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ГИ ЛИ Е СТРАХ????? И ДОКОГА НЯМА ДА ГИ Е СТРАХ?????

12

Анонимен

преди 6 години

Новата тройна коалиция в действие.

11

Анонимен

преди 6 години

преодоляха ветото на БСП

10

Анонимен

преди 6 години

Не става ясно какво се транспонира и какво е народното творчество по спорния законопроект и евродирективи. По традиция всичко тук с еобяснява с "евро-незнамкаквоси", а накрая се оказва, че има нещо такова, но не баш...

9

Анонимен

преди 6 години

А? Волене? Какво стана със златото бе?

8

Анонимен

преди 6 години

Бравос, поздравявам "патриотите"!!!!! Подписаха си смъртната присъда!!! Като "деформаторите". То не че не беше ясно, с герберчетата който се е хванал........А да видим сега "Атака"-та какви ще ги плещи! Досега само срещу тези концесии рипаха, а сега....явно нещо ще намажат.....ПФУ, ГАДОСТ..... Господи, само в България ли политиката е ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНА?????????????

7

Анонимен

преди 6 години

Снощи в предаването на Цветана Ризова, Десислава Атанасова със своите разсъждения за концесиите ни хвърли в кереча ! То бива да си *** и грозен, но чак толкова не би трябвало. Това е най-*** парче в ГЕРБ, заедно в Цвета Караянчева и *** Главчев !

6

българин

преди 6 години

Патриот е дупе дава, за наука за свобода /и концесии/, но не свойто дупе братя, а дупето на народа !!! ПАТРИОТИ - ПРЕДАТЕЛИ - РОДООТСТЪПНИЦИ !!!

5

Анонимен

преди 6 години

А,евросанкциите ще покрият ли загубата на държавата и народът й от тези договори за вечни концесии с такси и плащането им клонящи към нула,най-много към 1-2%,а??Ако не,какво си измивате ръцете с санкциите и съюза който ги налага отново!!!Ами тази държава и тозинарод интерес и интереси имат,бре!!!За които клетва давата,когата стъпвате във власт!!Или Е им М на стадото наречено народ!!!До когато и ако въобще оцелее!!Сидеров,......продажна докопа властта и концесиите ги оправи!!Видяхме как!!

4

Анонимен

преди 6 години

Волен сега като управлява що не развали концесията за златото?

3

Анонимен

преди 6 години

Сега ще забогатее и българия .

2

цезар

преди 6 години

"И ти ли, Волене, приятелю мой"???

1

zeus

преди 6 години

Каквото не беше приватизирано го дадоха на концесия, тотално ограбване на държавата.