31

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво име си е градил, но оцапа съдържанието на думата "патриот"!

30

Чиба

преди 6 години

Чиба,къш,мъш,чупката на фашистите от власта....колко милиона откарднаха от граничната кокошкарска ограда...колко.......доживотен затвор за този изверг на снимката

29

naco

преди 6 години

Да не би и ТВ "Скат" ,да не е Ваша,другарЮ???? Защо СВАЛИХТЕ от екран,г-н Григор Лилов???? Това също ли бе "КОМПРОМИС",с който държите КОКЪЛА???? Вървете си другарЮ! Не Ви вярва вече НИКОЙ!!!! НАРОДЕ????

28

сминдух енд чесън

преди 6 години

Прав е ,само прибират пари,има си подизпълнители за тази работа

27

Анонимен

преди 6 години

Без бой няма да си признае.

26

До 29

преди 6 години

И аз като теб - и до ден днешен не мога да си обясня как българите гласуваха за тези *** създания. Дъло време отказвах да повярвам, но се налага.Живеем в държава на абсурдите, а за народа - *** заслужава си съдбата.

25

Така ли

преди 6 години

Щото Цв.Цв. набеди някакъв общински съветник от БСП ,че неговаЯ фирма е строила 11 км...Я се разберете с Ушатко...

24

Анонимен

преди 6 години

Оооо другарю патриотар как са хотелчетата и къщичката за гости? Тече ли тече ли парсата? Ах ти патриотарче комунистическо. Що си смени фамилията бе долночифликчията от Балев на Симеонов? Нещо срам ли те е че си от комунистическо потекло? Помниш ли чича ти Балевски който беше министър при Тодор Живков? Забравил си го? Е как така може да забравиш на баща ти брат му бе? А баштатко ти къв беше по татово време? Прос обущар или говедар? Нее беше военен а ти беше нооого репресиран! Твойта кожа селска!

23

Чичо Адолф

преди 6 години

"Той призова да се каже за кои фирми на Патриотите става въпрос" ,С това си изказване той сам си признава,че имат обръчи от фирми.Същите са като герб,дпс,бсп...Всички са един дол дренки...Тежко ни и горко народе!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Жалки български , прос.ти ИЗБИРАТЕЛИ на тази сг.ан !

21

бг простаци

преди 6 години

тези верно излезнаха най-големите КРАДЦИ ! всичко иска да са набута в парламента и да КРАДЕ - това е политиката у *** !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Е добре всичко е перфектно, а всеки де ловят нелегални джагали из страната.

19

Бай Корлеоне

преди 6 години

ПАТРИДИОТИТЕ са КРАДЦИ на едро и далавераджии по- големи дори от ГРОБарите!!!! Предадоха своите избиратели и на предстоящите скоро предсрочни избори ще гледат Парламента по телевизията!!!

18

Башка Луд

преди 6 години

Не, ваши фирми не строят ограда!Те опъват мрежа и разпределят комисиони!А хазната плаща!

17

Анонимен

преди 6 години

Аре. някои знаем за Промет и за камионите, излезли натоварени без документи! Ако беше много чист, щеше да искаш прокуратурата и ДАНС да си приключат проверката, и чак тогава да коментираш!

16

Андрешко

преди 6 години

Козият рог,че лъже,лъже,но това не е ограда,а метален плет и чак да се сравнява с Великата китайска стена този плет...

15

ognyanz

преди 6 години

"Не зная имената на фирмите, които работят и не е редно да ги зная". А трябва да са публично известни. Интересно защо Валери Симеонов, след като е министър от правителството не ги знае и не иска да ги знае. Може би са си рапределили кой от какво ще получава рушвет, и той от строежа на оградата не е абониран да получи.

14

наглец

преди 6 години

Всички във властта стават нагли и безскрупулни, защото са убедени , че са недосегаеми. И ние на всички избори го потвърждаваме... И вие сте *** и аз съм ***, затова се разбираме .....Вижте Цацаров, вижте Тиквата, вижте Ухото....сега тези т. нар. "патриоти"--Патриот е душа дава , но не своята душа .....,а душата на народа.....Ботев

13

Хм

преди 6 години

Като става въпрос за огради-нека да видим турската!Минно поле,бетонна ограда с бодлива тел отгоре,вишки с роботизирани(!) картечници!Е това е ограда!Израелската също си я бива.За нашата какво да кажем-или добро,или нищо,по аналогия с умрелите.....

12

Анонимен

преди 6 години

Айде бре,не я ли направихме тази "Велика Патриотична ограда" откога я правим,на баба Лени ще и мине мандатът?