19

Mimi

преди 6 години

Filmi ot starite lenti ... daaaa Napravo ti povqrvaxme !!!!

18

Некъф луд

преди 6 години

Тая хич да не ми лицемерничи. Ако и се отдаде възможност и на нея и тя би избила 20-30 невинни в името на откачената си религия.

17

OR

преди 6 години

До Анонимен хах *** се скрии с твоите религии нейде у лево... Всякакъв вид вярващи са спънка за прогреса. Това в 21ви век да имаш невидими приятели е признак на ментална нестабилност. Вижда се и сред терористите, но се забелязва и в твоя коментар. Религия на дявола било... глупи религия на човека е, те всичките са измислени от хора, за да контролират масите от хора, *** неуки екземпляри като тебе виждат ангели дяволи и тем подобни тъпотии.

16

Анонимен

преди 6 години

Какъв бридж, бре кухари?? Мястото е London Bridge, бриджът е нещо съвсем друго...!!

15

Анонимен

преди 6 години

Скоро разговарях с българин живеещ във Франция. Разказа, че белите живеят в стрес от всякаква арабска и черна и((змет. Правителството не позволява лоша дума да се казва за тях. Всичките им гадости се покриват. Арабите са най-гадните, особено тези от Северна Африка. Човека ми каза, слизам в Люлин и няма нито един черен или араб. В метрото също, бели хора. Ходя спокойно. Явно се налага да се търпят тези у,,роди което унищожава Франция. Вмомента се води яростна антируска кампания, отвличат внимание

14

ИВО

преди 6 години

КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ БЛИЗКИТЕ НА АТЕНТАТОРИТЕ ЗА МЕН Е ЛЪЖА.ТРЯБВА ДА ГИ ПОДВЕЖДАТ ПОД ОТГОВОРНОС, РАВНОСИЛНО КАТО АТЕНТАТОРА , МАЙКИ,БАЩИ,БРАТЯ,СЕСТРИ ,СЪД И ЗАТВОР . ДА ЛЕЖЪТ ВМЕСТО ТЯХ.ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ МАЛКО ДАЛИ ДА СЕ ВЗРИВЯВАТ.СЕГА МОЖЕ ДА ГОВОРЯТ МНОГО РАБОТИ.ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ -ДА СИНЪ МИ ПОСТЪПИ СУПЕР

13

men

преди 6 години

бребебребре че и кризисна стринка му намериха на фалшименто атентатора от фалшименто атентатчето.... кризисни сценки батенца от биг брадър и ко. така сме тернирани че смао ни показват две картинки и четат някакъв лошо скалъпен текст и ние като овца рупаме рупаме...

12

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте че един от първите терористични ислямистки актове в Европа беше извършен в България - Гара Буново - взривен влак , вагона с Майки и Деца ....Това.н. атентат на гара Буново си е разработка на ДС. Чисто българска работа.Жертвите тежат на съвестта им.

11

помацу

преди 6 години

до :Не може Атентата на гара Буново е етнически атентат в него няма нищо религиозно.Ами света Неделя...там какъв е почерка религиозен,етнически или политически?Както се вижда убийците нямат етнос и религия.

10

Анонимен

преди 6 години

Жалка история!! Европейка, отгледала в отробата си това ислямско псе! Тя няма да го жали, няма и нея да жалят, нито народ, нито баща и майка. Срам и позор е да приемеш религията на дявола! А историята на тази религия знаем добре ... заблудени християни, кривнали от правият път през 7 век!

9

Анонимен

преди 6 години

До НЕ МОЖЕНе забравяй че най кървавият атентат в Европа е направен в България през 1925г от набожния православен клисар на църквата Света Неделя в София.. Това значи ли че трябва да ревизиране православието?

8

НЕ МОЖЕ

преди 6 години

Исляма трябва да се ревизира , и това трябва да дойде от Имамите и Ходжите .Не забравяйте че един от първите терористични ислямистки актове в Европа беше извършен в България - Гара Буново - взривен влак , вагона с Майки и Деца .

7

Анонимен

преди 6 години

Ами да беше го предала на полицията вместо да се правиш на срамежлива. Откакто Израел започна да прогонва роднините на атентаторите извън Израел и да им конфискува имуществото роднините майки бащи братя и сестри се надпреварват да съобщят за намеренията на евентуалните терористи на полицията.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Тоя така или иначе сега го праскат без вазелин в ада.Закво му е опело така или иначе тъпкачите не разбират човешки език.

5

Анонимен

преди 6 години

Това,че имамите са отказали да ги погребват,е едно добро начало!Но има и далеч по добри практики за такива убийци на мирни хора...

4

Анонимен

преди 6 години

Всеки човек заслужава да бъде опят.Като се замислиш, по време на война, колко хора невинни са били избивани...и нищо!Сталин е избил милиони и се води даже национален герой

3

Анонимен

преди 6 години

Долу коментиращите *** явно нямат деца. Нормално е жената като майка да осъжда деянието и в същото време да скърби за детето си.

2

Анонимен

преди 6 години

За какво да го жали, тя се гордее с него като си отидат журналята и отива да прави бомба със която да се взриви някъде. Tипично за исляма Меркел и либерастите на съд.

1

Анонимен

преди 6 години

Лъже за да предизвика съчувствие.Естествено ако каже "на мама момчето гордост голяма" може и някой да я думне за отмъщение напълно заслужено между другото тя играе театърът на "добрият ислям".Когато Англия стане със значителни части мюсюлманско население такива като нея ще се сочат за светици.Циркът едва започва...Жалко за невинноте които ще умрат в бъдеще убити от е такива дяволи и отрочетата им.Целта е зомбираните овце до последно да циврят с палачите си.Това е толкоз просто и логично