113

И пребити лекари има

преди 6 години

Защо не защитихте пребитите лекари, под други статии?????????????

112

Анонимен

преди 6 години

И ся к'во: прокуратурата с пропуски в обвинението, двама свидетели нередовно призовани, обвиненият е с тахикардия, камъни в бъбреците, хроничен простатит, трябва да се лекува в къщи, освен това е абсолютно невменяем с дипломатически паспорт, а тройната съдебно медицинска експериза показва, че ищецът няма травми, видеозаписът не е доказателствен материал, освен това е манупилиран ... още искате ли?! Пишете го бегал.

111

Анонимен

преди 6 години

Видеото документира стопроцентов опит за убийство. Дали извършителят е мъж, жена, швед или тайландец - няма никакво значение. Следствие, съд и моментално в затвора + изплащане на определените от съда обезщетения на пострадалата. Това е всичко.

110

Ами с парцалче!!!

преди 6 години

Аз мисля, че се познават.....Извинете!

109

Анонимен

преди 6 години

Охраната в един мол във Варна уби един болен българин, но в луксозен хотел се правят на пиколо и чака бакшиш за да се помръдне.

108

До 120

преди 6 години

Работодателят е беден, събира за трети палат и лукс разходи:)

107

Социолог

преди 6 години

Жената с какво мини парцалче и без ракавици търка усърдно пода.Нямат ли поне кофа и мопс.И това 5 звезди....

106

как не може

преди 6 години

да ми падне да съм свидетел на подобно деяние ... ше ми стане само на шведи като имат пари и се мислят за богове ... сега ако имаме някакво правосъдие тоя трябва да лежи ... поне 15 години ...

105

Анонимен

преди 6 години

Така нареченият швед е див провинциалист който живее на две туби бензин от Стокхолм. И там като в Бг провинциалистите са хипер диви индивиди които живеят в каменната ера.А на Ръгин ще му кажа че щом това са туристите които иска да има да не споменават НИКОГА за заможни туристи в Бг защото нормален човек НИКОГА не би отишъл на почивка обкръжен от подобни М.А.Й.М.У.Н.И па били те и шведски.

104

Мнение

преди 6 години

Шъ го пуснат че и куфара ще му носят, и е казано Не народ а ***.

103

Чанко 1

преди 6 години

Шведа, при никакьв случай няма да бьде осьден в нашата миролюбива страна! Швед да си бате!

102

Didi

преди 6 години

Отвратена съм от Рагин!Тези пияни и дрогирани скандинавците за да не ги загубим като туристи значи могат да ни бият и убиват , ако си искат.Така ли? Рагин, айда да ходят по други курорти на планетата. ....??????

101

Чанко 1

преди 6 години

Ако беше от ромски произход госпожата, как ли щяхте да отразите случая драги ми форумци?

100

До 105

преди 6 години

В испанските курорти няма ***, да ,ама не, навсякъде има -различни националности, различни култури. Разликата е ,че законите са за всички(с малки изключения)

99

съдията...

преди 6 години

Ако не го счупи някой този съдия дето ще го пусне тоя ... значи са прави всички които се изнасят от тая ... яма.

98

българин

преди 6 години

Ако този го пуснат да си отиде в Швеция трябва да искаме оставката на правосъдният ни министър.

97

Циник до 130 данъка

преди 6 години

Диш хака - май беше данъка

96

Аз

преди 6 години

Работил съм на морето и от опит знам, че скандинавските туристи са едни от най-симпатичните и кротки туристи, особено на фона на англичани, руснаци и румънци. Но във всяко стадо си има ***, затова този човек трябва да си понесе наказанието, каквото и да е то. Проблемът е, че с туристическия модел, който налагаме, а именно евтини all inclusive почивки и алкохолен тузиръм ще привличаме основно мършата и подобни инциденти ще зачестяват!

95

Анонимен

преди 6 години

Да се извиним на шведа, задето си е хабил обувката и да му платим за притеснението. Преди години е имало такъв данък. По турско - като нагостиш османлията и му плащаш задето си е хабил зъбите.

94

Гледах видеото

преди 6 години

Разговорът е по дълъг от "КАКВО?" и какво по точно чисти тя с парцалче??? Мисля, че се познават. Някак си е като нагласено.