153

Limonovirezanki

преди 6 години

Siakash e ritnik po kratunata na bg pravosaden ministar....Ama nie tosi film ne go li gledahme ne mnogo otdavna na prezidentskite uzbiri v rbg?!

152

Анонимен

преди 6 години

Дано да му пуснат 2 - 3 гладни * в ареста да му спукат шведския *** в пряк и преносен смисъл.

151

Анонимен

преди 6 години

Този Рагин няма ли кой да му изрита един ритник в алчната мизер.на кофа?

150

морт

преди 6 години

един ритник в главата на всички в тази държава, които са съгласни да работят за мизерни пари, и си траят, докато тарикати им разсипват държавата. ритник за всички, на които не им пука за нищо, освен за собственото им оцеляване, и то в мизерия. ритник за това, че си оставаме овце. кого да ритне шведът - този който ти сваля кожата или теб, че му позволяваш? и не можеш да се събудиш още.като не вярвате в правосъдието, да бяхте се събрали 3-4 българи и да бяхте го опукали тоя опиянчен дядо вместо

149

Анонимен

преди 6 години

Какво общо имала цялата шведска държава с някакъв престъпен тип... И аз нямам нищо общо с корумпираните ни политици или с крадливите роми, полицаи, магистрати, съдии и прокурори, ама им сърбам чорбата повече от тях самите! Трябва на всеки подобен да се дава назидателна присъда - поне 100 ПЪТИ по тежка, отколкото трябва. Плюс обещетение на жертвата в европейски размери + обществено полезен труд + публично порицание - замеряне с развалени яйца насред някой голям площад. И да го дават по телевизият

148

Анонимен

преди 6 години

Тоя дядка не може да си представи какво може да му се случи ако остане в България. Може да го пуснат под гаранция срещу минимална сума, а после я прокуратурата, а съда срещу още по - малка сума(понеже се е прибрал при изперкалите си сънародници), ще му забутат делото така, че да може да бъде открито чак 1 седмица след деня на страшния съд...Да ритне 60 годишна жена в главата... Тоя е болен. Мисля, за него ще е по - добре да го вкарат за платено лечение за 6 месеца в някоя психиатрична клинийка.

147

Кина

преди 6 години

До Блокиран в Дневник... и не само шведските туристи да са информирани какво им предстои, ако следват примера на въпросния ***.

146

Кина

преди 6 години

До Не знам,Как не се досещаш какво чисти жената ? - Повръщаното на някой друг ценен за туристическия "бизнес" ***.

145

Кина

преди 6 години

Хайде сега Благой Рагин да заеме мястото на камериерката, след като я обезщети за преживяното, а този пиян *** - след прекрасните преживявания в български затвор, задължително с 50-годишна забрана за влизане в Република България.

144

Щирлиц

преди 6 години

Добре дошли в страната на Майкъл Шийлдс,дрогираните скандинавци,и пр.балконинг изро.и.Още ли искате демокрация?Аз не.

143

Не знам,

преди 6 години

чистата истина и не мога да съдя току така. Ако е виновен да го осъдят!!! И все пак камериерката какво чисти с парцалчето????????????????????????????

142

Guines

преди 6 години

Finmin Goranov izmislil kak da digne dohodite na bg personal po morskite hoteli i da si gi zadarja v rbg na rabota...Klechat s edin parcal do vhoda i chekat nekoi shved da im ritne kartunata, stot sa mnogo chevrasti i rabotlivi trudovaci..posle padat kato bg futbaletist za duzpa...zastrahovatelite na turista imat sabitie...shveda ostava na toplo do bg alkohola za po-dalgo...personala ima topla kanarska zima...finmin bara 20 procenta ot dds...hotela se kassa ot klienti sled skandala.hei balkan

141

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има цялата шведската държава с някакъв престъпен тип? Извършил е престъпление - ще бъде съден, без значение каква му е националността! Ако това беше станало в Щатите, Ралф вече щеше да търка нара по бързата процедура, докато тук хотелиерчето Благой трепери да не нарани душевността на шведите...?!

140

Esti

преди 6 години

Kak li govori i pishe shveda s bg policai?! Video?! Oni razumiavat tolko starobulgarski...

139

Има много по-грозно

преди 6 години

ДОМАШНО НАСИЛИЕ!!!! Къде да се оплачеш...не знам това е гадна тема!

138

wer

преди 6 години

1. Сделката за изтребителите Грипен се замразява до изплащане на 5 000 000 Е обезщетение.2. Тоя *** да лежи 3 години в затвор в България3. Шведския крал да се извини публично на стадион Васил Левски.

137

марко

преди 6 години

Вие представяте ли си ако българин изрита камериерка в Швеция какви са последиците - просто роднините му в България трябва да го забравят на всичкото от горе трябва да му платят и съдебните разноски и сумата за присъдата а дали ще го видят някога в България е отделен въпрос но ние отново ще проявим хуманност и човека ще си иде по живо по здраво

136

питанка

преди 6 години

А бе, тази жена няма ли мъж, син, брат,братовчеди, за да се докажат като мъже ?

135

lasse

преди 6 години

До lasseGoogle *** translation:Е, ако виждате на форуми тук в Швеция, той се смята за *** и мръсотия, а желанията са, че България ще го накаже колкото е възможно повече и ще го задържи дълго време в най-лошата дупка в затвора.

134

Аз

преди 6 години

Къде е Бойко......да се ядоса?!?!?!