93

Аноним

преди 6 години

23.04.2017 в России Ольга Алисова, жена бандита, на автомобиле Hyundai Solaris, во дворе дома сбила насмерть 6-летнего мальчика, протащив его под колесами автомобиля около 10 метров. Лживая Судмедэкспертиза показала, что в крови мальчика якобы было 2,7 промилле алкоголя, это целая бутылка водки! В России вс куплено! В том числе и судебная власть. Эту женщину признали невиновной за убийство. А Гуру, который не убивал, не похищал и вообще жил в другой стране уже год, сидит в тюрьме.Справедливо??

92

Анонимен

преди 6 години

На Путин алкохолиците!Гледайте в you tube до къде е стигнал безнаказаният бандитизъм в Русия, при най-дребни спречквания слизат от колите и вадят пистолети?!?! В БГ полиция,прокуратура, съд... всичко е по подобие на русия.За това и останахме единствено с ушанките във времето на безнаказана престъпност и мизерия.

91

Трак

преди 6 години

Е това е русофила-защитава руснака до край.Няма значение , че изнасилва деца и тям ти подобни дреболии , нали е руснак.За тях руснака е бог и те се молят да му целуват краката , тях ги е срам , че са родени в България , а не в Русия.

90

анонимен

преди 6 години

А дали ,ако беше турчин,щяха да го пуснат под дом. арест,като оня,който уби двамата мотористи,и сега не могат да го намерят.

89

USSR

преди 6 години

Ний пък дамаджанкивците, сме най-силни в лъжите, кражбите на национални суровини и това се да плашим останалият свят с идиотските си оръжия!!! А, имаме и много фенове-***, готови на всичко за нас. Готовността ще им бъде тествана от нашия силташак- Ердоганович. Той е много-добър в този вид тестове?!!!

88

USA

преди 6 години

А пък ние американците сме най силни в гей парадите, с нашата гей армия можем да разгромим всички противници.

87

Анонимен

преди 6 години

България, до колкото знам се пише с главно "Б". Но амебите откъде могат да го знаят...

86

Анонимен

преди 6 години

Това са руснаците ... алкохолици, крадци измамници, убийци!

85

!?

преди 6 години

тези учения бяха на мода в САЩ преди 20-30 години , представете си колко са назад рашите , щом още новините не са достигнали до тях

84

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Руснаците са плъзнали като *** по целия свят...Уж рассия е много велика,уж духовни скрепи,а куцо и кьораво що е руснак търчи в прогнилия запад...

83

опасно

преди 6 години

Не отивайте на почивка в Бургас пълно е със шведи и руснаци.

82

рускиня до 90

преди 6 години

"Православните руски ценности....." ***, руснаци са дали го за издирване, а ти ще получиш един ритник от швед , нали европейски ценности.

81

ДДТ

преди 6 години

Да не е гост на Волен и Кузов.Пуснето го че ще има ;-ИЗВИНИ СЙЕ БЙЕЕЕ!!!

80

Гуру

преди 6 години

Вие знаете ли какво означава думата ГУРУ?!?! Съдейки по заглавието ви нямате никаквао представа. Неграмотници

79

Анонимен

преди 6 години

Тоя Гуру добре си е прекарвал времето...

78

Анонимен

преди 6 години

Православните руски ценности.

77

Анонимен

преди 6 години

Такива са руснаците. Руски ценности.

76

Анонимен

преди 6 години

Не му е чиста работата на този дева на н. да с вами,а защо митра кат ра не е мит,ако зоро е мит кат звезда то лисичите номера на мъкнене са описани,1,че там организирал детско студио кат академия,академията е проф.училище по специалност що за йога дори,що разни гуруци се изявяват кат гуру еди кой си с документ и без от други гури имащи само школи,не се чуло досега за академии,2 дошъл у нас,че там сме били наречени гури кат по школи и чрез интерпол ще се справи,на 29 май взел справка,а изчезнали.

75

1111

преди 6 години

Този руснак е готов за президент на българия.

74

Чекист

преди 6 години

До БУДИСТИмето е индийско а престъпника руски.