15

Анонимен

преди 6 години

През Втората световна война световните терористи САЩ извършват серия от атентати в България и взривяват с бомби близо 5 хиляди цивилни българи - телата на жени, деца, старци са разкъсани на парчета от бомбите на американските терористи. Никоя от тези жертви не е обявавала война на САЩ или е проявявала агресия срещу САЩ.

14

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм, че това наистина са индивиди с психични несъвършенства (хлопат им дъските). Това обаче е голям проблем, който вероятно не може да се реши. Семейните връзки между огромна част от арабите се осъществяват между най-близки роднини, с цел да не се дели родовото имане. Това, както се знае, води до идиотизъм в потомството. Възможно ли е да се преодолее тази практика? Едва ли! Тя е залегнала в техния бит. Този идиотизъм успешно се използва от политици хитреци, залагащи капана на исляма.

13

Циник

преди 6 години

Едно г о в е д о ...колкото и златни самари да му туриш ....колкото и философия да му четеш...то си остава *** - по някое време докато му четеш - може дълбокомислено да п р ъ д н е! Същата работа са ислямистите - тоа професор Бир салам се чуди как да оправдае алаходупните пещерни изкопаеми! Още малко, и мъченици ще ги изкара - та като ни колят - да им викаме - сполай ви!

12

Анонимен

преди 6 години

Много добър анализ. Браво

11

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Не купувайте Винетки за колите си .В ЕС тече Разследване че парите от България са изнасяни за Финансиране на Терористи от ИДИЛ .

10

Е-пенсионер

преди 6 години

Срещу този кошмар е необходимо ислямския свят да поведе битката .Само и единствено те могат да застанат срещу "своите" радетели на религията им за по добър свят.Християнския свят никога не би могъл да се справи,просто защото двете религии с в конфликт особено от крайно настроените им и фанатизирани подръжници.

9

Пинко

преди 6 години

разделяй и владей, да живеят балъците и стадото, което вярва в това което му сервират всеки ден медии интернет и т.н. или както се казва блаженни да са вярващите, хора събудете се малко, огледайте се ослушайте се каде се намирате стига вече...

8

Анонимен

преди 6 години

Actekite sa izvurshvali vseki den choveshki jertvoprinosheniya po 150 na den,vseki den s godini,zatova sa voiuvali porobvali drugi nacii,za da gi jertvat horata!!!!!Taka che idvaiki hristiyanite ispanci izbivaiki actekite,spirat tova zlo na zemiata!!!Ne burzai da pliuesh hristiyanite!Blagodarenie na tyah,ispanci,francuzi,anglichani suzdavat usa,suzdavat zapadnata civilizaciya ot koiato sega se hranish i ti s evroproektite.

7

Анонимен

преди 6 години

ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! "Терористичните" актове са форма на отмъщение! Всичко това което се случва няма нищо общо със исляма.Запада начело със САЩ води война срещу държавите в близкия изток за да им заграби ресуристе. Тези държави днес са тотално разгромени и разрушени. Само във Ирак НАТО изби над 1.2 милиона цивилни. Не само войници! ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ! Тези народи вече нямат армия. Те няма как да отговорят на нападението чрез военна сила.Затова нападат цивилни във западните държави.

6

Издислав

преди 6 години

От не един *** по добре а а а...да му сержант в устието...

5

ДИСИЗЛАВ

преди 6 години

От всичко прочетено се разбира, че мюсюлманите са онанисти с ниско самочувствие... Професора от Тунис го казва.

4

Някой

преди 6 години

Около 40% имат психически отклонения. Това значи че половината от мюсюлманите се раждат гено увредени!

3

Kuk

преди 6 години

Юмруци.. А....

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Именно такива разсъждения водят до това.

1

Анонимен

преди 6 години

Глупости.