35

Анонимен

преди 6 години

ISLQMA E V PYTI PO LOSCH I GADEN OT FASCHIZMA

34

Анонимен

преди 6 години

ZABRANA NA ISLQMA ANTICHOVESCHKA RELIGIQ

33

Анонимен

преди 6 години

Оооо, горките неориентирани, неприети и объркани млади хора! Те ако са объркани, онези, които им набавят експлозивите и те ли са неориентирани и объркани?! Бедни и отхвърлени от обществото. Нищо подобно, това е ислямът! Спомнете си 5те века благоденствие и не се оставяйте западняци да ви баламосват.

32

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че корана призовава директно за насилие срещу "неверниците". Съответно ВСЕКИ мюсюлманин е потенциален джахидист.

31

Дръндер

преди 6 години

"между 15 и 25 години. Тоест, това са хора, които изживяват типичните вътрешни конфликти на подрастващия" Щом на 25 още са подрастващи там ясни са ми! Сигурно достигат зряла възраст на 80-сет. Това ми звучи като оправдание. И ние сме били велика държава обаче не вършим простотии и жестокости в името на Тангра!

30

кака

преди 6 години

Публикацията е много точна и отговаря на истината.... Това са неориентирани, объркани млади хора, които използват исляма за оправдание на деянията си. В повечето от случаите самите извършители не са мюсюлмани

29

Некъф луд

преди 6 години

И сега какво, трябва да плачем и да ги съжаляваме клетите джихадисти ли?И при Християните има хора които имат душевна борба и терзания но някой да е убил или да е взривил невинни хора? Не нали?!Единственият извод е, че исляма като религия е виновен, а не човека като личност.

28

до 35

преди 6 години

И не разбираш защо правят атентати и в Русия....***.

27

Анонимен

преди 6 години

разбирам да правят атентати в щатите, щото те са страната на терористите!не слу4айно ОАЕ и америка подписаха договор

26

Американ

преди 6 години

Последната либерастко-мултирастка глупост, която пропуска съществената обединяваща всички връзка - всички те са мислимантовци!

25

Анонимен

преди 6 години

DANO RAZBERETE CHE DOBRIQT ISLQMIST E SAMO UMRELIQT ISLQMIST

24

Анонимен

преди 6 години

AKO VI TRQBVAT RANOTNICI VKARAITE SI KITAICI ALOOU NE I ARABELI

23

Българин

преди 6 години

Може от научна гледна точка статията да е издържана, обаче защо трябва да вникване в психиката на мюсюлманите, да не би да търсите разбиране от нас спрямо това което са???На там ми отиват нещата, обаче няма да стане. Има си правила и закони в нашият свят, които са ясни и точноопределени. Всеки които иска да живее в нашият свят трябва да ги спазва! Ако не иска си тръгва или става враг на обществото! Стига толерантност, не ни правете насила ксенофоби!

22

Анонимен

преди 6 години

Мъка, мъка.... Мъка е да се чете тая психо гаргара.

21

славянин

преди 6 години

Няма как да избягаш от вътрешната си празнота и тежкото си житейско неудовлетворение - нито с алкохол, нито с наркотици, нито със драпане към пари и власт над другите, нито със ''саможертване'' за ''правата вяра''! Просто трябва да откриеш ИСТИНСКАТА причина за вътрешната си празнота и тежкото си житейско неудовлетворение и да се опиташ да я отстраниш!

20

Анонимен

преди 6 години

Статията е готина и смислена

19

Анонимен

преди 6 години

До 23 и 21 Всъщност са започнали да ни бомбят, след като ние сме ги нападнали в момент, в който са били беззащитни. Ако бяхме мирували щеше да ки се размине, но е нямало как иначе.

18

LL

преди 6 години

Днес се разходих из Брюксел.Страшна работа е, бял човек няма. Все едно си в Саудтска Арабия.Даже в Лондон, Париж и Ню Йорк не бях толкова шокиран.Белгия е бита карта вече...

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21През втората световна България е обявила война на Сащ и е нормално те да отвърнат.Сърди се на българските управници по онова време.

16

Анонимен

преди 6 години

При мюсолманите ако убият в името на религията не се смята за грях.Така ги манипулират и младите почват наред да трепят.