49

Плешивия вожд

преди 1 година

а трамвая има ли педалии?

48

Самочувствие голямо

преди 6 години

покритие никакво,което обикновенно прикрива големи комплекси или тежки зависимостти?!Не знам защо,но този измислен "лорд" има излъчване на застаряващ,тлъст,мазен педофил,при това гей,с което той се гордей,и предизвиква по-скоро гнус и отвращение,отколкото нормално отношение?!За съжаление,държавата и времето в което живеем ни налагат такива ВИП "марки" и "модели" на поведение в сивото ни и трудно ежедневие?!И докато едни се борят за своето оцеляване,други не се спират със своето излагане?!?!?!

47

Анонимен

преди 6 години

Поредният от парада на ***, който никога с нищо не е помогнал за развитието на човечеството или обществото, никога не е положил и минимално усилие за нещо полезно, не е създал нищо, но за сметка на това е консумирал много повече от повечето хора. 54 години загуба на пространство и кислород - това си ти Евгени - 54-годишен ***... За половин век - НИЩО. Игнави...

46

Анонимен

преди 6 години

ЗАРАД *** .КОИТО ГО ГЛЕДАТ.ТОЗИ *** СИ "СБЪДВА МЕЧТИТЕ".

45

Така е по-добре

преди 6 години

Евгени Минчев-един дупчен билет на 54!

44

Анонимен

преди 6 години

Показателно за България че п ростак като Ивгени се е издигнал до ВИП-персона

43

Shark

преди 6 години

Че кой го интересува това? Свършиха ли се проблемите че опряхте с тоя да ни занимавате.

42

Анонимен

преди 6 години

до 50 Така е...аз имам брат зодия близнаци и имах жена зодия близнаци. На такива същества никога не можеш да имаш вяра. Както са добри и за изведнъж стават съвсем различни хора. Както хамелеона си мени цвета. И двамата ме предадоха през годините...и то на няколко пъти..прощавам прощавам...те се кълнат че повече няма да се случи това и пак продължават. Е, всичко си има граница търпях търпях..,прощавах...но всичко си има граници. сега нито искам да виждам брат ми, нито искам да зная оная.

41

Анонимен

преди 6 години

VIP - veri important people ( много важен човек )Моите уважения към личността му,но понятието VIP в България е крайно деформирано !Не говори добре за една държава ,когато едина абсолютно примитивна *** ,без каквато и да е индикация на значимост ,бъде определяна за критик на социално-битовите норми !!!По-скоро това е един шут,който има смехотворни претенции за аналитичност спрямо естетическата издържаност и не бива да ни ангажирате с неговите лични житейски събития !!!

40

Анонимен

преди 6 години

Те и жените близнаци са отврат.... меркантилнИ с две лица. Винаги покрай такава зодия трябва да си пазите гърба. За тях мечтите им и кефа им са над всичко , даже над любовта им.

39

Между редовете

преди 6 години

Евгени Минчев на 54 какво? Объркан съм. :-D 54 масура?

38

Павел

преди 6 години

Този човек не става. Изобщо нямам предвид, че е гей, това си е негова работа. Просто за работа не става. Бъгнал се е на тема някакви извънземни и това му пречи в служебен план. Те и много дори образовани хетеро са изкукали на тема "извънземните ни говорят"

37

Анонимен

преди 6 години

Не знам какви мечти е сбъднал, ама като го видя, винаги ми става много жал за този човек...

36

Херберт Маркузе

преди 6 години

"Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално за патология".

35

11

преди 6 години

Ъхъ, ясна, пойду ...

34

Рязания сегмент

преди 6 години

Учудвам се че някой въобще пише за този световно неизвестен любител на еднополовата любов. При нас в Англия това няма как да се случи.

33

Морски_

преди 6 години

Както и обикновено Евгения Минчева изглежда скандално и крещящо грозно. Не схващам защо някой може да се хваща на отвратителните прещевки на този мазен пед-ст. Подчертавам, че принципно нямам нищо против хората упражняващи еднополова любов.

32

око

преди 6 години

Толкова шум за един мазут.

31

Анонимен

преди 6 години

и как е облечен хахахаххаха много елитен вкус, няма що! И толкова ли не можа да накара елитните си гости да не слагат маратонки и скъсани тесни дънки за събитието. Мега лъскаво парти няма що, платил на бабите от Лондон един уикенд да спрат да чоплят градината и да се качат на самолета до бг и вече голяма работа. Скрий се Ге(н)и моля те и не се показвай повече

30

Анонимен

преди 6 години

та той едва обелва дума на английски и то с дебел акцент- лорд ми бил хахахаха При това няма как да е британски гражданин защото никога не е пребивавл там постоянно, нито е работил там. Противното му лице постоянно е по долнопробни четива и телевизии в бг