Общ преглед

Евгени Минчев отбеляза със стилно парти своя 54-ти рожден ден в балната зала на столичния хотел Балкан, на което бе поканил приятели и партньори.

Британската звезда Вики Мишел, изиграла ролята на сервитьорката Ивет от сериала "Ало, ало", пристигна от Лондон, като специален гост на Евгени. Чуждестранното присъствие бе допълнено от милионерката от Барбадос лейди Керъл Кафин-Парсънс и биографката на принцеса Даяна и кралица Елизабет Втора – лейди Колин Кембъл. С Елена Кристиано пристигна Амон Кармър, един от най-известните фризьори в Ню Йорк.

Празникът започна с реч на рожденика, който маркира нелекото му детство, после шестте години като ватман, борещ се за софийско жителство, до момента да посреща приятели в бална зала. Сбъдвам мечтите си, заяви щастливият Минчев.

По традиция бяха връчени и ежегодните награди за постижения и личности Национална гордост, които отидоха при поетесата Маргарита Петкова, проф. Валентин Старчев (създателят на така дискутирания паметник пред НДК), Мая Нешкова и олимпийската ни шампионка Мария Гроздева.

В разгара на рождения ден бяха разиграни различни уникати на благотворителният търг в полза на организацията на Британско-българския бизнес Бал в Лондон, който ще се проведе през октомври в английската столица.

За доброто настроение на гостите се погрижиха Мая Нешкова, Теди Александрова, Дидо от Д2, Кристиян от Ку-Ку бенд, както и оркестър Каручка.

Самият рожденик също поздрави гостите със свои изпълнения на френски шансони и песни на Емил Димитров и Васил Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар