72

.

преди 6 години

През седмица, две си има нападение в Англия, Германия и Франция, лидерите им изказват благодарност на полицията и призовават за обединение, да сме силни и да носиме мечета и свещи, няма да предадем ценностите на либерастията, изхода е следния: всички *** навън, невинни или виновни, всичко навън да им е мирна главата, стени по границите с Турция, бреговите охрани да връщат лодките.

71

бай ганю

преди 6 години

интересното сега да разберем е дали са британскии или вносни

70

Обективен

преди 6 години

Такива трагедии са само симптом на един по-голям проблем. Климатичните Променя водят до сериозно неравенство в развиващите се страни и тласкат много хора в ръцете на радикали. Ние не можем да виним тези хора когато първопричината те да са такива сме самите ние. За това е важно всички страни заедно да работим за едно по-добро бъдеще и действия като тези на САЩ в последните дни не бива да бъдат толерирани от международната общност. Всички живеем заедно на тази земя. Няма място за разделение.

69

Анонимен

преди 6 години

Обновявайте вече са 7 убити :-(

68

Анонимен

преди 6 години

РЕШЕНИЕТО Е ЕДНО: КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА КОМУНИЗМА, ОТНЕМАНЕ НА ПАРИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ.

67

bluesky1

преди 6 години

Той Асад не ви ли каза да не подкрепяте тероризма в страната му, защото същите тези терористи, които запада обяви за демократи, включително и ЮК, ще се върнат като бумеранг и ще залеят Европа с насилие! И Кадафи им го каза същото! Така че за терора в Европа виновни са европейските и американските корумпирани и изродени политически елити!

66

Анонимен

преди 6 години

Наистина не знам как още не се е появила британска ,френска,немска или друга алтернативна организация която да отмтщава за терористичните актове.Все пак си мисля,че по тази причина не биха посмели да удрят в Ирландия.ИРА ще ги попилее.

65

Рашист

преди 6 години

Европа на европейците! Останалите аривидерчи. Ал палто хасфалто. Капиш

64

Анонимен

преди 6 години

Василев, май нямаш съмишленици, нищо, че си "паве".Нали знаеш, че за българите гражданите са "павета", а софиянци са "жълти павета"

63

Иван

преди 6 години

Абе идиотиии ранените не са ли жертви ?

62

Завистта ще ви погуб

преди 6 години

До Василев #116Какво те дразни фактът, че шепа хора държат 90% от богатството?!?Аз си живея спокойно на село и не ми дреме. И с малко съм щастлив.Напълно достатъчно ми е да си живея сред природата, да отглеждам животни и да се радвам на живота.Много по-спокойно живея сред природата с това, отколкото в града с "богатство и лукс".Достатъчно ми е това, което си произведа. Живея спокойно и не познавам стреса.Много мързеливи хора реват, че няма работа. На село винаги има работа! ;)

61

до 110

преди 6 години

Развита беше нашата държава преди 28г. друго не знам. Бяхме космическа държава произвеждаща компютри с лицензи от Апъл. Безплатно здравеопазване, нулева безработица и престъпност. Xората нямаха кредити и живееха добре всеки имаше апартамент къща и вила. Кога евро-гейталаците ще постигнат тоя стандарт точно никога ! C гей-паради към прогрес. Да ви таковам на евро-атлантизма нека си загиват тия капиталисти ни разрушиха хубавата държава.

60

до ШЕФ

преди 6 години

На кого ги разправяш тия бе борсук.Плащал 1000 лв а работника ''стоял''...просълзих се....

59

война

преди 6 години

Равносметката е в България за два месеца загинали по пътищата 200 човека и десетки ранени,това е касапница и цялата държава не може да се справи с това.

58

агент Фокс

преди 6 години

Вътрешна работа на британските служби. Те контролират и развъждат исляма в собствената си страна, която пък се управлява от кривоносите, кат кака ви ТерезаПом ярски работи..

57

Шеф

преди 6 години

До АзПрав си,но ина и изключения!Имам трима души,които работят между 9-10 смени на месец при мен.Нощни!Взимат по 800лв чисто.Аз и семейството ми работим през деня.Почивам един път годишно за 1седмица!Те също почиват,но няколко пъти!Освен годишната отпуска,си се разбират помежду си и ходят по почивки.Ако дават дневни дежурства 4 пъти в месеца(това е по тяхно искане)взимат 1000лева.Не,че взимат камара пари,но за работата,която НЕизвършват,а само седят парите са им нормални.Идва,седи и взима 1000

56

ksarax

преди 6 години

Нещата са наред. Хомосексуалист с индийски корен става премиер на Ирландия.

55

Теди

преди 6 години

Ами тарамбуките са такива" хубави "хора -лекари ,инженери Добре ли лекуват ,как е -ДОБРЕ ЛИ КОЛЯТ?

54

И с'я к'о

преди 6 години

Българи и румънци са виновни ???

53

Анонимен

преди 6 години

В Лондон уряха 6 човека тази зима в Тиквостания ще умрат още 10 000 пенсионери от студ и глад. Боко терориста ще ги умори.