12

Цицоман

преди 7 години

охоохохохох, цицки-ииииииииииииииии..............

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Сами дето от бозата ще ти порасне ***, не само гърдите

10

Д

преди 7 години

Става и с трупане на мазнини.

9

нищо лошо

преди 7 години

Един плаче за баща си, друг за майка си.

8

Merkel

преди 7 години

естествено уголемяване - старост. Както простата.

7

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ СУТИЕНИ

преди 7 години

НАЙ тежки повреди на Гърдите нанася СУТИЕНА>Заради острия електромагнитен смог опасното съоръжение буквално смачка майчината охрана.Мъжете приемат така увредени жени като опасни за гледане даже.НАд 70% от жените в нямат нужда от такива НАГЛО ВРЕДНИ СЪОРЪЖЕНИЯ..Свободните гърди тестват огромен брой проблеми вкл пазят жената,децата,роднините ,съпруг ,любими..

6

*

преди 7 години

Как ще накарате някоя кифла да тренира!? Вие чувате ли се какво говорите! Тренировките са за хора с характер. Много по-лесно е кифлата да си 'забоде' силиконови импланти и 'да си реши проблема'. Много кифли си мислят, че като си сложат 'силликоните' и са 'супер яки'. Да, обаче силокон + голям отпуснат г***з + празна глава е равно на трагедия.

5

Анонимен

преди 7 години

Единствената истина е "мускулите намиращи се под гърдите"- самите гърди са мазнини и жлези съответно няма как да ги увеличите , нито да ги повдигнете , и не ми показвайте снимки на "бодибилдърки" , защото те зобат и това им променя хормоналния баланс , освен че са по на 20-25 и все още са си на мястото

4

къс ми е щепсела

преди 7 години

Затова ям вафли мура ,

3

Анонимен

преди 7 години

Малка ***, къса пола и дребни нянu с дърпане по-големи не стават.

2

Андрешко.

преди 7 години

Друго упражнение за увеличаване на гърдите е да ги вържете с въжета,а другия край на въжетата да ги вържете за един клон на някое дърво и да повисите известно време на гърдите си. Това упражнение можете да повторите няколко пъти,докато гърдите ви порастнат...ха-ха-ха. *** гъски.

1

В кръга на майтапа

преди 7 години

Забравили сте да споменете, че за упражненията за уголемяване на бюста трябва мъжка ръка....