24

250кмчградско

преди 6 години

Хихихи - специална група за обработка на снимките +интернет достъп + поддръжка на техниката +система за изготвяне на фишовете +незнайно още колко скрити разходи.Срещу това - едни прости гърбици на пътя и готово.Нещо много скъпа ми излиза тая система с камерите.Трябва ли да финансирам с моите данъци некадърността на няк-ви си.Нещо не излиза сметката.

23

милициф

преди 6 години

Малиииии голям кеф ще снимам, ще снимам, ще снимам и глоби, глоби, глоби. За 1 месец ще напълня бюджета тройно, колкото има в него.

22

Историк

преди 6 години

Струва ми се, че едновремешните милиционери бяха много по -умни от сегашните полицаи, колкото и вицове да се разправяха за тях. Може би подбора беше по-прецизен?

21

Анонимен

преди 6 години

Место да дават пар и споко контрола се затяга те си се знаят отдавна кои са какви са кои как кара опъваи жицата и ги гледни и гледаи как до 24 часа ко не и до два са спрели със стъргането

20

Гюнтер

преди 6 години

Бирници Амбреажи!!!Закони приеметеее,корупцията,ромеите неграмотни...Ще ни разкажете игрите да пълните хязната на Оня нвграмотния Оли френ!!!

19

милиционер

преди 6 години

Не. Сега целта е да се пусне обществена поръчка за доставка на нови радари и да окрадеме едни пари... Друг е въпросът - защо купуваме коли, дето не са съвместими със настоящото оборудване от радари ...

18

Анонимен

преди 6 години

Смяна на институции от една друга а да видим поне дано има резултат въпреки че съм оптимист и тия вярвам да си получат заслуженото но ще поживеем ще видим само да не се прехвърлят че да стане примък измък че тогава смеха ще е пълен а последиците страшни а дано

17

Анонимен

преди 6 години

тия пасажерските еърбеци отпред не се ли заключват/блокират?или КИАта и това няма

16

Некой си...

преди 6 години

Бойко, Рановски, не мога да разбера защо се правите на лyди. Пасажерският еърбег може да се изключва, отвори пасажерската врата и на таблото отстрани ще видиш една ключалка. Същата е предвидена да изключва еърбега, когато е монтирано бебешко столче. Хайде да не се правите на тариkати, шашмите ви този път няма да минат!

15

Анонимен

преди 6 години

Мястото на КАТ не е в МВР, а в Министерството на транспорта и ако това стане, е необходимо да се подмени изцяло личния състав.

14

T

преди 6 години

Представете си колко е пропаднала държавата ни и как никой не си върши работата. Очевидно е, че по улиците се разхождат болни хора с психични отклонения, вместо да са прибрани в съответните заведения и да се лекуват. Утре ще имаме поредния претрепан от подобен болен човек и пак никой няма да е виновен. Забелязвам от известно време, че и тук пише един такъв, т.е. явно е без никакво наблюдение и си е на свобода. Все за зомбита пише, някакви камери, холограми и т.н. Болен е човека. Безобразие.

13

Гражданин

преди 6 години

Пак се осрахте! За нищо не ставате и само присвоявате парите на хората!

12

Манолски

преди 6 години

като издрънчи еърбега катаджията в кратуната и ще се освести :D

11

слаб щофьор

преди 6 години

Вися с глоба от КАТ. На излизане от едно градче, където табелата за край на "града" е на почни километър от реално липсващи признаци на урбанизация,прав път, сухо време подляшки съм засякън да "фуча" с "умопомрачителните" 72 км/ч. В същото време кръстовището в жк.Дружба, където според статистиката стават най-много ПТП в България няма ни една камера и катаджии идват само да описнат шети и да броят трупове.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега вече ченгетата ще се наснимат на воля.

9

pinko

преди 6 години

това с триногата ми хареса! - като вали дъжд ще даде на късо- за да наблюдава показанията на радара полицая трябва да стои до триногата = извън патрулката - абсурд! те са свикнали да се опъват на седалките. полицията няма право да издава ел. фиш от мобилна камера, а е длъжна да упражни контрол на място! което пък значи, че ...полицая трябва да стои до триногата и да зяпа екранчето на радара.- ако полицая не е до радара не може да "стреля", а ще го държи постояно включен. имам си антирадар :)

8

конфискувайте ГИ

преди 6 години

вижте зомбиращо озверяващи спец напитки и черни пси генератори на майдана в Киев и сравнете с подобни по маломощни включени в Кайро и Истамбул..ТАзи камера е включена към черните пси генератори он лайн.СЛед написване на акт жертвите се включват за обемно черно зомбиращо следене през терористични холограми в лични документи.Изглеждат както терориста Дянков ограбил БИзнеса в БЪлгария с над 700 000 000 живи евра за скенери убиици в касите

7

бързи мерки

преди 6 години

това са терористи които провеждат кървави показни акции срещу Сирия,ЛИбия,Йемен <Украйна .ползваха турски сериали с качени декодиращо озверяващи клипове на филмите.СЪщите готвят масови убииства в Турция и други страни..на десетки милиони..

6

Анонимен

преди 6 години

На крива ракета космосът и пречи!

5

дали сме спец доклад

преди 6 години

Проучвани пострадали от по стари образци тежко терористична техника нахендрена на КАТ чрез турски терористи и корумпирани от София доказаха изключително тежки увреждания на милиони БЪлгари..Зомбирани през тази техника обсебени са снимани като нарушители и имат издадени нагло престъпни разорителни глоби. експерти да проверят колко от тях са излекувани след зомбирането.Досег не можахме да открием поне един 100% излекуван