64

Анонимен

преди 6 години

Вместо да пишете новини кои камери, радари, катаджии не работят, по-добре пишете кои от тях работят.

63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова на снимката не е камера бе ***, то е радар, който ходи на периодични проверки за да е 1000% сигурно, че катаджията не ви лъже за скоростта на светлината, която сте развили избивайки комплекси

62

Боко Умния

преди 6 години

Момци, ще ви лепна една идея...Катаджийчета, купете си ремаркенца и там монтирайте камерата ...*** какъв съм умен, А.А.А...

61

Анонимен

преди 6 години

А някой да продава парче от стъкло на КИА?Плащане по договаряне.

60

Frut

преди 6 години

Goranov, da kazva kolko leva sabra ot globi? Ili na vajeto do Pavlova.

59

Анонимен

преди 6 години

купена 2014, пусната да снима 2016... ама какво правихте 2 години?... тая камера е остаряла преди да започне да си избива вложението...

58

Баровеца

преди 6 години

Бе тия луди ли са полицията! Аербег не им трябва,защото само ще е в техен минус! Ужас ,що за шефове!

57

ТАКА ДЕ

преди 6 години

В новите коли имало еърбег и ако се отворил удрял катаджията-ПЕРФЕКТНО!

56

шофьор

преди 6 години

На борянка явно шофьорските и умения са толкова скромни че се дразни на по-бързо каращите и айде всички засечени с превишена били джигити разбираш ли! Що не си миеш паниците и да правиш салата вкъщи ми се занимаваш с неща дето не са за жени!!! Другия вариант е да е спусната отгоре герПаджийско-ченгеджийска опорна точка да се втълпява на читателите че засечените с превишена скорост са джигити ОК,тогава аз съм джигит понеже не спазвам *** ограничения на скоростта сложени за хранилки на кат!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Колко е *** този който е подписал сделката с колите.Поредната кражба на банда крадливи и некадърни политици.

54

ИДЕЯ

преди 6 години

Защо не пробият тавана и да сложат камерата върху колата като Гугъл колите ?Или да седи един катаджия в багажника и да снима със смартфон , вече има такива приложения .

53

Анонимен

преди 6 години

Досегашните Астри бяха без еърбег и соларни стъкла ли (на КИА стъклата са с UV-защита)? Явно съвсем евтинки са били. Някой са се облажили, дори стана скандал. Но пак мина за три дни. Медиите тогава послушно потулиха случая с опелите.

52

Анонимен

преди 6 години

Е какво чаквате след министерстването на кака ви Румянка, която само си показваше новите костюмчета по ТВ

51

Анонимен

преди 6 години

Чета, чета и оставам с впечатление, че нищо в КАТ не работи :D

50

Анонимен

преди 6 години

48 е напълно прав - докато от КАТ умуват , предявяват претенции , съпротивляват и даврандисат - смъртта коси по шосетата и никой не знае ще стигне ли жив!!!Това е ежедневна КАСАПНИЦА!!!

49

Анонимен

преди 6 години

До GONOКазармата приятелю не е само губене на време, но ртябваше да минат 25 години след като доийде уволнението, за да го разбра. Там се откъсваш от полата на мама и се опитваш да се правиш сам. Но в днешния "метросексуален" свят на вас младите е трудно да бъдат обяснени понятията "мъжко приятелство", "мъжко поведение" и други такива "остарели" етични норми

48

Анонимен

преди 6 години

типично бългаско- първо действаме,после мислим...иначе парите са дадени

47

Анонимен

преди 6 години

Борбата и съпротивата на КАТ срещу новостите ще бъде ожесточена - до смърт!Ту знака за камери им пречи, ту стикерите , последно стъклата на KIA и еърбеците- всевъзможни оправдания и обяснения - само и само да останат социалистическите салтанати и мурафети Между другото в Сърбия камерите са на триножник- полицая седи прав до нея и се взира в монитора, но не се оплакват , като наште непрекъснато!!

46

GONO

преди 6 години

Казармата е за ***, слабоумни и такива дето не могат да влязат да следват нещо. Общо взето за хора с много свободно време.

45

Анонимен

преди 6 години

"...мобилните снимащи радари..." - Това е някакъв майтап!Кой и за колко спечели конкурса и измисли тази "четворка тухла" (виж снимката)?В света на съвременната електроника само пост-народен инженер може да конструира такъв "аграгат"!А нещо "...да се монтира отзад в полицейския автомобил..." може и без висше образование;)Шефът на "Пътна полиция" старши комисар Бойко Рановски да се отчете пред народа колко сме свалили от данъците за т'ва чудо на техниката!!!