8

Анонимен

преди 6 години

Аз пък си мисля че решението е да се наеме частна охранителна фирма. Те са оправни момчета в голямата си част бивши и му знаят цаката а и поддържат връзки с бившите си колеги и в общи линии могат да прилагат безнаказано всички средства за превъзпитание на кривналите от правия път.

7

ДонДон

преди 6 години

Повярвайте ми, след 1/2 година в този район, а след 1 година във всички подобни райони, битовата престъпност ще ИЗЧЕЗНЕ!!!

6

ДонДон

преди 6 години

Има много ефективнорешение на този тип казуси.Трябва само политическа воля на управляващите.В райони с такива проблеми:1. се дава последно предупреждение на началника на районното. Ако след 3 месеца пеължават кражбите, началника се уволнява без право на държавна и общинска служба.2. Ако при новия началник, няма подобрение след още 3 месеца, се уволняват всички униформени полицаи в това районно управление, барабар със следователите и новия началник посъщия начин! Като им се отнема пенсията!

5

НОВИ ИСКЪР

преди 6 години

ТЪКА Е , ПОЛИЦИЯТА НЕ ПРАВИ НИЩО. ВЗИМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПО ЦЯЛ ДЕН И НОЩ СЕ КРИЯТ ПО ХРАСТИТЕ ЗА ДА СПРЪТ НЯКОЙ ШОФЙОР ЗА ДА ГО ИЗНУДЯТ ЗА НЯКОИ ЛЕВ.ТОВА РАБОТЯТ.ХОРАТА ЗНАЯТ КОИ СА КРАДЦИТЕ , НО ПОЛИЦАЙТЕ СИ ЧОПЛЯТ НОСОВЕТЕ.АКО ГО ХВАНА В ИМОТА МИ И ГО ПРЕБИЯ ЩЕ ДОЙДАТ ДА МЕ АРЕСТУВАТ.ДОРИ ИМАШЕ ТАКЪВ СЛУЧЕИ. И КРАДЕЦА ГО ПУСНАХА ПРЕДИ ЧОВЕКА ДЕТО СИ ЗАЩИТАВАШЕ ИМОТА.БРАВО ПОЛИЦАЙ.ОРОДЪЛЖАВАЙ ДА ВЗИМАШ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА И СИ СВИРКАИ

4

Баровеца

преди 6 години

Аз ще апелирам,да се вземат показания от анонимни потърпевши,защото 100процента някой от тях знаят,кой там се занимава с кражби и обмисленао полицейско задържане би открило крадена вещ в тези лица! Пълна анонимност и заинтересованост от страна на полицията са нужни сега,та нали едно от обещанията на правителството беше адекватна борба с/у битовата престъпност!

3

Анонимен

преди 6 години

След като няма адекватни мерки от полицията гражданите да си прекарт напрежение по оградите и като изпържат няколко айдука терора ще спре. Много е просто прокарването на това напрежение по оградите. Взимате един кабел оголвате го от изолацията монтирате го в най високата и част и когато айдука рече да прескочи ще хване голият кабел по който тече фаза а самата ограда ще изиграе ролята на нула и го изпичате до черно. Сутринта го изчегъртайте от оградата и го изхвърлете на бунището!

2

Баровеца

преди 6 години

И аз се включвам към протеста защото мнението ми е също, че полицията бездейства по техни си причини , които незнаем,а в опазването на имотите си правата са ни ограничени и в полза на престъпника,по някакви си държавни причини които незнаем! Имам прекрасна къща в Искърското дефиле,която поддържам и тръгвайки към нея ако има протест в Нови Искър се включвам! Призовавам и други хора като мен да направят!

1

Made in Sweden

преди 6 години

Руси със сини очи. Швеция ги ражда, България ги гледа ...