28

неграмотен и мн. тъп

преди 6 години

Има ли търпимост към поитическата система така ще е ! мъка!

27

Анонимен

преди 6 години

Лупете дронове с нощно виждане и микрофон с лазарно позициониране, за да подслушва надалеч.

26

Анонимен

преди 6 години

До Гост....а колко нерегистрирани....нали чухме жената по ТВ като каза ,че не се е оплаквала в полицията,защото вижда,че няма смисъл.

25

Анонимен

преди 6 години

Това доведоха ГЕРБ и Патриотите

24

Анонимен

преди 6 години

Щом и полицията не се справя то трябва нещата да се вземат в ръце до като излезе закона за защита на частната собственост. Крадците крадат, бият, убиват, а ако им се случи нещо собственика виновен. Няколко пребити крадци и вкарани в болница за по 6 месеца ще ограничи кражбите. Крадец само от бой разбира.

23

до 32 Евролибераст

преди 6 години

Дано та блъсне кола толерантно, да та намушкат с нож бежанци либерално, да паднеш от 12 метра демократично....

22

Анонимен

преди 6 години

Говоря като човек отстрани, но според мен има начини да се прогонят крадците от там, въпрос на добро въображение и известна доза смелост. Трима добре организирани , здрави и интелигентни човека са способни да предотвратят цял обир без особени последствия/сам или двама души е по-трудно/. Наскоро един приятел така уплашил един швед, който влизал у тях да краде, като го срещнал пред тях на улицата, а дефакто нищо не му направил. Но като резултат оня със сигурност няма да се върне пак там.

21

Наказател

преди 6 години

До Анонимен(25)Кой ти каза че не може бе, тиквeникo?Спри хленчетето и марш да провериш!

20

Ясно като бял ден

преди 6 години

Има една поговорка. Гарван гарвану око не вади. Т.е полициата закриля ***.

19

бачо

преди 6 години

Преди 1945г. през буржоазна България се е сформирала потеря част от мъжете в селото заедно с жандармерията тогавашната са гонели престъпника /убиеца/,крадеца.Нещо като националната гвардия в Америка,но там и тогава всеки е имал оръжие в тях си и муниции и при първа необходимост се е въоръжавал човека когато му кажат и е тръгвал.А сега нашите душмани/депутати/ нямат изгода от такива работи,нали им се застрашава животеца,какво като окрали бай ЕДИ КОЙ СИ от някакво село,те нали са добре имат СОТ.

18

Анонимен

преди 6 години

Преди около месец италианският парламент прие закон, според който може да се противодейства с оръжие , при навлизане на престъпник в твоя имот!Защо в Италия , която е член на ЕС може, а в България - не може !

17

Гост

преди 6 години

Че сега каква е - 12 кражби само има регистрирани. Така пише в статията - 12 кражби за 5 месеца, това прави по 1 кражба на 10-12 дни.

16

123

преди 6 години

@Реалността: Прав си, трябваше да изберат БСП и щеше да стане като едно време - нулева престъпност !!!!

15

Реалността

преди 6 години

Вижте резултатите от изборите в Нови Искър, има ги на сайта на ЦИК. След като са гласували за ГЕРБ какво се оплакват. Като са избрали да ги управляват мутри и престъпници, кой е виновен.

14

Анонимен

преди 6 години

За съжаление държавата не може да осигури безопасността на населението, забранява и сами да се погрижим за безопасността на имотите и семействата ни. Най-накрая трябва да се разреши да защитаваме нашата собственост с всички възможни средства. Другия вариянт да се запасим с кафе и уиски, така че като дойдат шведите да ги почерпим.

13

Баровеца

преди 6 години

Така е Христо,но аз съм на 42г. и избрах да остана в родината си и имам две прекрасни деца , и вместо да пратя едното в чужбина аз купих къща и ще се боря за техният дом,а начинът е да излезем на улицата, защото вярвам,че много други са избрали това което аз ,и ще се подкрепим взаимно!

12

Христо

преди 6 години

Нищо ново и нищо чудно...България..Тук всички полицейски шефове,всички съдии,всички депутати са на хранилка и на щат при престъпните групировки.Затова се приемат закони,които са изцяло в защита на интетесите и правата на престъпниците...БОГ да пази България,защото няма кой друг....

11

Баровеца

преди 6 години

Така е, последните коментари след мен са много истинни! Другото положение е спешна промяна в закона за охрана , самоохрана и самоотбрана така ,че да не си с риск от 80прцента да превишиш правата си когато защитаваш себе си,семейство и имущество,защото според нелепите сегашни закони положението ти е такова и да не забравяме и това,ако е нужно ще "спонсорираме"ние полицията и всички ще съберем повече кеш от сегашните "спонсори",защото включваме и данъците,които си плащаме!

10

ДонДон

преди 6 години

До АнонименМоже би да!Но кой ще плаща на частната фирма?!А защо с парите от нашите данъци да се хрантутят дебеланковци и търтеи?!

9

Анонимен

преди 6 години

Тихомълком в 3-4 през нощта ги хванете и им начупете черните глави. Е, после ще търсят вас...