72

Анонимен

преди 6 години

така или иначе за този референдум нямаше никаква информационна иразясняваща кампания с всички плюсове и минуси, но нямаше, според мен, бяхме подведени

71

Анонимен

преди 6 години

Пичуи номера на кремълската карикатура НЕ мина.

70

cazzo duro

преди 6 години

И аз съм отвратен от ****я чалгар ама ниой не ме пита.

69

Анонимен

преди 6 години

Какво се напъва Слави. Не вижда ли, че изборите се манипулират. Всеки втори недоволства от Боко и пак той начело. Същото е с референдумите. И електронно да е гласуването пак ще е така. Там поне няма да си мърдат з***дниците да месят бюлетини. Да си печели от шоуто

68

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Айде ,бе Мравката .....стиска ли ти да вземеш пушката...??!!!Що не пробваш ..нали си "НАРОДЕН ГЕРОЙ".....или имаш червен цирей в *** пред компа..??!

67

extremist

преди 6 години

Съдът: Рефе....КЪВ СЪД ИМА В БЪЛГАРИЯ ??? ИМАМЕ ЕДИН ГОЛЯМ ТЛЪ*СТ ГЛАВЕН ПРОК...ИЗВИНЕТЕ ГРЕШКА - ШОП*АР ...

66

MaйMyнaтa

преди 6 години

На плeшивия му чета мислите! Иска да е президент следващият път, ама на-дали?!Тука не е USA.

65

АБЕ , СЕЛЯНДУР....

преди 6 години

..ЩО НЕ СЕ "ОТВРАТИ" ОТ СВИНСКОТО , КОЕТО ПЛЮСКАШЕ С МУТРИТЕ В РЕСТОРАНТА "СОФИЯ"-ПРЕДИ ГОДИНИ ..КОГАТО хората мръзнехана на протестите по площадите и се редеха на КИЛОМЕТРИЧНИ опашки за ОБИКНОВЕН хляб.....???????!!!

64

Анонимен

преди 6 години

Aideeee poo purzalkataaa,no ne se pritistiskai,Boiko shte realizira edna stotna ot rifirenduma

63

Snorky

преди 6 години

Славииии Слави, и ние сме отвратени от теб като знаем при кой си държиш парите ама какво да се прави...

62

Язе

преди 6 години

Редовният номер на този селски ратай е:1. Започва да се умилква и слугува на всяка нова власт.2. Иска да "осребрява", просейки облаги.3. Ако не го огрее - се обръща на 180 градуса и започва да плюе.Ясен си на всички, слугинче.

61

Анонимен

преди 6 години

До ЯзеИменно. Ако бяхме народ,отдавна щеше да има революция с кръв,сълзи и потоп. Щяха да бъдат изметени и господарите и слугите. А ние си седим в къщи и се надяваме слугата да измете господарите.Калпав народ.

60

Анонимен

преди 6 години

До ЯзеПросто вече имаме имунитет и надушваме слугинчетата, които са решили да си придават фалшивият имидж на рицари.

59

Язе

преди 6 години

Жалко, много жалко. Ако бяхме народ вече да сме по улиците и да горят коли и съдебни зали. Но не сме, стадо сме и се вижда в коментарите, че и прости. Слави се опита да направи нещо но насила не става. Колкото до избирателната система сега, то тя е пълен провал. Избира се един *** с 300 гласа и той става депутат срещу човек със 25 000 гласа. Представят ти 10 магарета и ти казват "гласувай". Да ама аз искам да гласувам за кон не за магаре. Така, че мислете мамка му ...

58

Анонимен

преди 6 години

Kaто лъскаше банкевскето седалише на Тиквора,не беше отвратен.Слуга!

57

Анонимен

преди 6 години

До Един"ВРЕМЕ Е!"ТРЪГВАЙ !

56

Анонимен

преди 6 години

Парите са много важно нещо. Без тях не може. Но след още някоя година, храната ще изгуби вкуса си и няма да ти се яде. Все по трудно ще го вдигаш и сек...сът няма да е същият.Вечер няма да може да спиш и ще ти в вся тая колко спални имаш.Тогава,като си сам като куче,ще разбереш че парите са второто най-важно нещо на света.И трупането им е е било безмислено. Първото е семейството. Да има кой да те чака да се прибереш.Дори да не е 20 годишна танцьорка а някоя увиснала баба. Ще си мечтаеш за това

55

Жестоко:

преди 6 години

Селиджара от Учиндол, не можа да яхне вълната на властта....И ВЕЧЕ Е ОТВАРТЕН ОТ ПОЛИТИКАТА.ДАЛИ ПЪК И КАТО "ИСТИНСКИ КОМУНИСТ" --НЯМА ДА СЕ ОТВРАТИ И ОТ ПАРИТЕ СИ В ЩАТСКИТЕ БАНКИ , от СОБСТВЕНАТА СИ ФОНДАЦИЯ... и да ги раздаде на БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД..??!ЕТО НЕЩО В КОЕТО НЕ ВЕРВАМ...!!!!

54

Анонимен

преди 6 години

Къде е мозъчния тръст на предаването,онзи дето нямаше фамилия.Май, Тошко Сценариста се казваше.

53

Анонимен

преди 6 години

Г-н Слави, в България има демокрация. Имате право да сте отвратен и да си кажете мнението.Но по стар комунистически рефлекс,искате другите хора/ около 4 милиона/ да нямат това право и вашето мнение да е единствено и задължително.