92

Тъпотии

преди 6 години

Славчовите работи не са сериозни. Ако някой иска промяна влиза в политиката и поема цялата отговорност. Какво ще стане ако резултатите от този референдум се приложат 1:1 и това доведе до крах в държавата - избори на престъпници за полицейски началници и влизане на всички олигарси като депутати. Славчо ще се изниже по терлици и ще каже - аз не съм виновен, народът реши така, ама сгреши.Смеем се на Турция, но там Ердоган залага живота си. Сериозната политика е живота, а не чалгата.

91

край

преди 6 години

Това да не е форума на поклонниците на ЦЦачева, Лъчо Мозъка, Кирчо Добрев, Волен Сидеров, Шкембе Войвода и стотиците знайни и незнайни законотворци?

90

Подведен от Слави

преди 6 години

Още като цецо-апартамента прегърна идеята на слави ми стана ясно че сме направили голяма грешка, като гласувахме на референдума на Слави! Логиката е ясна - щом герп иска да направи нещо, то това е в техен интерес!

89

Анонимен

преди 6 години

.. и са кво?D

88

Анонимен

преди 6 години

Изглежда по-възрастен от Лили Иванова. Дали си спомня високия как се майтапеше с нея?

87

Анонимен

преди 6 години

Благодаря на ВАС, че защити хората поне от един самопровъзгласил се за МОЙ СПАСИТЕЛ И ОПЕКУН.Другите страдаши от същата мания не е зле да се събудят.Мерс.

86

Анонимен

преди 6 години

На Слави референдумът му бил къс и мек

85

ОТВРАТЕН СЪМ

преди 6 години

ОТ СЛАВИ И НЕГОВОТО ШОУ

84

СЛАВИПИТЕЦИТЕ

преди 6 години

НА ПЛОЩАДА БЯХА МНОГО МАЛКО.НАРОДЪТ НЕ СЕ ПОДВЕДЕ И НЕ ПОСЛЕДВА "ПРОТЕСТА" на чалгаджиятха

83

ШАНТАЖЪТ НА СЛАВИ

преди 6 години

DURA LEX, SED LEX СТРОГ Е ЗАКОНЪТ, НО Е ЗАКОН.ДОБРЕ Е, ЧЕ СЪДЪТ НЕ СЕ ПОДДАДЕ НА ШАНТАЖА НА СЛАВИ И КОМПАНИЯ И ПРИЛОЖИ ТОЧНО ЗАКОНА.

82

Alex

преди 6 години

Ами г-н Трифонов, май отчаяно те канят в политиката.Но, ти си избираш! Ние ще те изберем...

81

Анонимен

преди 6 години

ЗА ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ ХОРАТА БЯХА НЕИНФОРМИРАНИ И ЗАБлудени

80

ДА ТЕ СВЕТНА 101:

преди 6 години

ПРИНЦИПА Е САМО ЕДИН:ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/..другото са.... ГЛУПОСТИ И "ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ"/

79

Подведен от Слави

преди 6 години

Слави, аз гласувах с ДА на референдума, но се радвам че съда го обяви за невалиден, защото и аз като много други бях подведен от ТЕБ! Ясно е че го направи за да влезеш в политиката, но мажоритарния вот е в полза на шайката герп, а нормалните хора не можем да си позволим безумието те още повече да се бетонират във властта! Ако шайката герп нямаше полза от мажоритарния вот, нямаше да прегърнат идеята ти - те не правят нищо което не е в техен интерес! Преди те гледах редовно, но не и след това!!!

78

ИНСРУКЦИЯТА:

преди 6 години

ЦАЦАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА----ПОСЛЕДНИЯ ОКОП НА КГБ И ПУТИН В БЪЛГАРИЯ!

77

Анонимен

преди 6 години

Оффции!Не разбирате ли,какво става?!В случая не е важен Слави,нито даже според някои от вас,че обслужвал нечии интереси!ВАЖЕН Е ПРИНЦИПА ЗА ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕ НА НАРОДА И ЧЕ ТАМ НА ЧЕЛНО МЯСТО,СТОИ,РЕФЕРЕНДУМА,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЧИТА,НЕЗАВИСИОМ,ДАЛИ Е "ПРАВИЛЕН",ИЛИ "НЕПРАВИЛЕН" - КАКЪВТО И ДА Е,НАРОДЪТ ЩЕ ОТЧЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА МУ И В БЪДЕЩЕ,ЩЕ СЕ КОРИГИРА!А партийната мафия,чрез "независия" съд,му показа едн пръст,подигравайки се с избора му!Сега разбирате ли,каква е разликата между ВБ и РБ

76

Анонимен

преди 6 години

референдумът е неизгоден за западните ***.точка

75

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

"ВСЕКИ ВТОРИ Е НЕДОВОЛЕН ОТ БОКО" ......АМА БЕЗ БОКО, ЩЕ Е ОЩЕ ПО.ЛОШО...!ПРОБВАЛИ СМЕ ГО....!!!!ЕЛА "ЗЛО"----ЧЕ , БЕЗ ТЕБЕ Е ОЩЕ "ПО-ЗЛО"......ха,хахааааааааааааааа

74

Анонимен

преди 6 години

мисля, че ако народа е разбрал какво е гласувал, защото разясненията дойдоха след референдума, за това и не се надига да защитава дългия!

73

Анонимен

преди 6 години

Утре от офиса във ЦУМ ще дадат пресконференция ,чака се връщането на Цацаров от Москва за да се види къде и какво Москва може да разбалансира