16

Анонимен

преди 6 години

тц, тц, тц ... видяхте ли какво направи това ботоксово човече, видяхте ли как размъти водата, и изкриви историята, само защото българия през последните 27 години водеше балансирано-прагматична политика спрямо "дядо иван", който пък отдавна не е "дядо иван", ами "дядо газ*пром"!с ккави очи се кани да идва догодина на 3 март - не знам ?!

15

ЛЪВСКИЙ

преди 6 години

Всъщност в наши дни българите имаме славянска, тракийска, персийска и до някъде готска и ромейска кръв. Даже в някои райони на България има хора отличаващи се с келтски черти.

14

Анонимен

преди 6 години

В македония има един страх от българско вмешателство, който е подклаждан от глупави медии и политици. Истината е, че никой в България вече не се интересува от тази територия.

13

интересите на кремъл

преди 6 години

На Кремълските стратези не им трябва Крим, а се борят Украйна да не стане част от ЕС и НАТО.На Кремълските стратези не им пука откъде идва тяхното четмо и писмо, важното е Македония и Сърбия да не станат част от ЕС и НАТО.

12

Анонимен

преди 6 години

Този макендонски лингвист щом е на 92 години, значи е роден в България, по време на раждането му е нямало Македония

11

Анонимен

преди 6 години

Поредното нещо, което се опитват да си припишат.... Глаголицата е създадена от Солунските братя, но кирилицата е създадена от Климент Охридски с подкрепата на Княз Борис, които са БЪЛГАРИ, а не македонци!

10

Анонимен

преди 6 години

Кога руснаците станаха славяни!!!! Угро-фините не са славяни!

9

Anonymous

преди 6 години

Основният компонент на българския етнос е тракийския (49 %), следвани от прабългарския (26 %) и славянския (25 %)***, турците и прочие, разбира се, не се броят.

8

Антички

преди 6 години

Македоноидите скоро ще пишат на албански така че, Кирил и Методий не трябва да ги тревожи толкова много какви са били и какво и къде са създали.

7

Анонимен

преди 6 години

Интересно изказване от Стаматоски: "Присвояването е заложено в кръвта на малките народи, към които спада и българският..."Може би македонският народ е по-голям от българския. Ироничното в случая е, че точно македонците присвояват непрекъснато: Филип и Александър Македонски, цар Самуил, сега и кирилицата, да не изброяваме всичко, което македонците искат да обявят за македонско, като MacBook, McDonalds и т.н.

6

Анонимен

преди 6 години

Кажи му македонец и не го обиждай повече.

5

Анонимен

преди 6 години

А македонците не трябва ли да са гърци? Александър Македонски не е бил славянин мисля.

4

1

преди 6 години

Тези от бъдещият албански анклав какво се обаждат.

3

dfsdfsdfsd

преди 6 години

Ей тез продължават да не са сами, ама те алабанците ще им покажат скоро :D

2

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с Македония? Тази измислена държава скоро ще изчезне заграбена от албанските муслимани. Тогава ще се сетят за България но ще е късно.

1

Черноризец храбър

преди 6 години

Убийци на истината !