83

Смях

преди 7 години

Тоя Навални много смешен: щял да събере 15 000 поддръжници за митинг. Ами това за мащабите на Москва е все едно да се съберат 100 души в София. Жалка работа!

82

Учуден

преди 7 години

До един тамКакъв идеалист е Навални? Той има 5 годшна присъда за корупция! Нещо бъркаш.

81

един тук до един там

преди 7 години

На кой в Русия въобще му пука за обикновените хора? На Путин ли бе? На най-корумпирания? Този народ с тези човешки и природни ресурси би трябвало да живеят, като шейхове! Но кражбите и корупцията са в невероятни мащаби, а на тях им отпускат само трошици!

80

До Боби

преди 7 години

Професоре, пак правиш смехотворни сравнения! Пак се опитваш да сравняваш Трабант с Ролс Ройс. Разбери, те нямат нищо общо, освен думата "автомобил"! Като няма нищо общо между "руска журналистика" и "свобода на словото". Конкретният спор тръгна от смехотворните ти опити да представи нещата "видите ли, то и на запад нещата не са розови"! Да така е, но ако там не са розови, то в кремълска Русия са просто черни, особено за политическата и разследваща журналистика!

79

един там

преди 7 години

Сега поне само олигарсите им са болката! Пък и напоследък се наблюдава някаква тенденция за някави наченки на патриотизъм у някои олигарси!

78

един там

преди 7 години

До до 85,Не става дума само за природните ресурси! Въпроса в случая е, че руснаците много добре видяха в края на миналия век, колко ги е грижа западняците, дето са тръгнали да правят пачки в Русия, за качеството на живот на обикновените руснаци!Друг е въпроса, че и днес в Русия има много олигарси, които си правят пачката и тяхното отношение към обикновените руснаци е същото, ама никой не им гарантира, че ако дойдат пак западняците, жадни за печалба, олигарсите ще изчезнат! Сега поне само...

77

Анонимен

преди 7 години

на тази снимка изглежда добре - волева брадичка, сини очи, рус, висок - чист руснак

76

До 85

преди 7 години

Да в тази страна масово се тиражира фантастиката, че отвън искат да им заграбят природните богатства! Аз бих попитал-има ли толкова луди, че да нападнат Русия?

75

до 87

преди 7 години

Икономически роби сме, но имаме свободата да си избираме робовладелците! Някои и това право нямат!

74

До Боби

преди 7 години

Това на 86 е за теб, професоре!

73

Анонимен

преди 7 години

До Един българинАма вече не е така. Вече сме 21-ви век.....прав си, сега сме икономически роби. Нищо ново под слънцето.

72

Анонимен

преди 7 години

О схванал си разликата между Оскар и Аскеер! Браво! Добър пример! Само, че разликата между Пулицър и Золотое Перо Руси е още по-голяма!А последните ти писания за гнета на милиардерите приличат на цитати от Капитала. Именно едни такива милиардери мачкат държавите в двете полукълба!

71

Анонимен

преди 7 години

Ама Вие какво си мислите бе че в Русия е като в Европа, всеки да има на дистанционното по 150 телевизии с различни гледни точки, няма такова нещо в Русия има само една гледна точка, тая на Кремъл, там дори и и-нета се филтрира, да не говорим че го делят на две - рунет и международен и-нет, излишно да ви казвам че до втория почти няма достъп, просто такъв похлупак е особенно във вътрешноста на Русия,че там хората наистина си мислят че ЕС иска да ги унищожи

70

Щирлиц

преди 7 години

Американското посолство пак е провеждало инструктаж.

69

Спиро

преди 7 години

Дали ще е Путин или някой друг има ли значение..Русия ще я има като държава и народ.Как се виждате вие след 20,30 години??Новите булгари май ще бъдат с матов тен,необратим процес а??Айде де направете нещо това да не се случи..Неможете нали?!?Робите не могат да променят седбите си,те си остават роби..

68

Анонимен

преди 7 години

Най-странното ми е че все още има хора и журналисти, които определят Жириновски като либералдемократ :)

67

Анонимен

преди 7 години

До daskal 75Абе "умнико", как не ви увира главата, че ИМЕННО ОБИКНОВЕННИЯТ РУСНАК СИ ИЗБИРА ПУТИН???? Тия 86% да не са олигарси????? Те и западните зелки така си мислеха преди три години, ама и техните глави увряха, че не се заяждат с Путин, а ОБИЖДАТ ЦЕЛИЯ РУСКИ НАРОД!

66

Спиро

преди 7 години

Преди да пишете за големите политици си вижте вашите политически джуджета който ви изнасилват всеки ден...типична бг черта,умираме от глад и мизерия,но имаме мнение за световната политика..абееее кой ви хваща за живи твари бее ***..

65

Анонимен

преди 7 години

Някой продажник като Елцин - пиян и неадекватен. Идеален е за Запада. Ще бъде велик.

64

Путин

преди 7 години

Невални ще е пак невален..хахаха..