23

един там

преди 6 години

симпатизирам на последния от тримата!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Я млъквай, че ще почна да ти изреждам убитите от краварската ***.....Само за Джон Кенеди ли да говорим или....няма да ми стигнат буквите да ги напишем!!! И ТО ДЕЙСТВАЩИ ПРЕЗИДЕНТИ И ГОЛЕМИ ПОЛИТИЦИ...А ти тая плюнка навални ще спомняш и разни български политици дето нашите предатели си ги трепят! Или ще кажеш, че в България няма предатели? Може би руснаците и Левски да предали и обесили? Айде холан, вече смърди от вашето невежество!

21

един там

преди 6 години

До анонимен 16,То той жириновски е много по-голям националист от Путин! Може пък и да дойде някой, като Сергей Миронов, който неведнъж е доказвал, че мисли за благото на сънародниците си и просперитета на държавата! То това оттегляне на Путин не трябва да става току така! Задкулисието трябва да намери приемлив вариант за негов заместник! Пък кой ще бъде този политик - дали ще бъде Сергей Миронов, дали Юрий Трутнев или николай Левичев, това е съвсем отделен въпрос! Лично аз най-много

20

Анонимен

преди 6 години

За какво да го убиват, той има 2 процента? И 20 да станат не стига, трябва да имаш над 50% Това не е бг дето управляват с 16%

19

Анонимен

преди 6 години

На руския народ му трябва Путин. По този начин мизерията, нищетата и гаврата с *** ще продължат. Дано!

18

Анонимен

преди 6 години

Цялата русофиилистик-путинофиилска своолоч е на амбразурата :)

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Амчи на западните брюкселски зелки САМО ТАКИВА преЦЕденти се харесват! Крадци, подмазвачи, с офшорки, употребяващи само "йес"!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

*Стамболов

15

Анонимен

преди 6 години

Този е пътник. Убиеца Путин ще му види сметката. Колко хора са избили Кремъл....Може да си направите справка да видите колко видни български личности е избила Русия. Александър Малинов, Александър Стамболийски, Стефан Станболов и още мноооого много хора. Това представлява руската кочиина.

14

Анонимен

преди 6 години

До оня 10Я пак, я пак......."хора с друга представа за живота....."....дрън, дрън.....избягаха САМО "хора" с окрадени пари!!!! Нормалните руснаци им видяха "чудесата" на лицемерния запад и вече дотолкова се отвратиха, че такива като навални само ги дразнят! А колкото до "избягалите"....амчи нашите "братя галеви" дето фъснаха, да не са чудеса на ума и морала????? 90% ОТ ФЪСНАЛИТЕ СА КРАДЦИ И НЕУДАЧНИЦИ!

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя има две присъди за кражби но ще става президент. Явно ще е добър президент

12

Анонимен

преди 6 години

До един тамПутин, ако се отегли не се знае кой ще дойде. Има голяма вероятност да е някой, като Жириновски и положението да стане много, много напечено. Народа иска националист. Особено с тези санкции и антируската западна политика. От друга страна може да дойде някой, като пияндето Елцин и Русия да престане да съществува в сегашния си вид. Да бъдат откъснати големи територии с помоща на душманите им, което неминуемо ще доведе до много вайни.

11

Атаман Зуев

преди 6 години

Путин погуби хор Александров и това е предостатъчно да върви да пасе патиците в някой колхоз и да пази лятос колхозния бостан!

10

Русия на Путин

преди 6 години

Този ще бъде поредния застрелян, за съжаление. На тези които харесват Путин им препоръчвам да четата книжки.

9

оня

преди 6 години

Толкова изстрадал народ и пак си иска същото - царя! Силна ръка, силен управител, да му казва някой в живота кое е правилно, натиск от горе, натиск надолу, това иска руснака. Пълно единомислие. Вообще не ги съжалявам. Хората с друга представа за живота избягаха от там.

8

един там

преди 6 години

Нека да му позволят да се кандидатира- какво им пречи! Ще вземе максимум 8, в най-добрия случай, при условие че излъже достатъчно руснаци да гласуват за него, 10%! Руснаците не са вече тези наивници от началото на 90-те, дето вярваха в сладките думички и любезностите на лицемерните западняци!Съвсем отделен е въпроса, че на Путин наистина вече му е време да се оттегля от "светлините на прожекторите"!

7

Анонимен

преди 6 години

Този човек рискува живота си! Той извади на показ невъобразимата корупция ширеща се по върховете. Те не посмяха да го съдят, но вероятно ще му отмъстят по жесток начин, както се е случвало и с други опозиционери на режима.

6

Анонимен

преди 6 години

НКВД ще му спретне изненада!

5

Анонимен

преди 6 години

Навални открива щабове в цялата страна - първото изречение горе! Може ли честен бизнесмен да открива щаб навсякъде в страна като Могучая? Да се самосезират Вишински, КГБ, ФСБ, НКВД, Берия, Берзин,Смерш и Кобзон!

4

Анонимен

преди 6 години

Дрогарю Нахални, потапяйте се някъде. Че ще ви кънти кухата продажна кофа.