36

Анонимен

преди 6 години

Не се лъжете туристите, които идват по нашето черноморие 90% са гащници... Незнам защо оная Мангалкова толкова много бие тъпана...изобщо тя няма никаква представа от туризъм! Всеки който е в този бранш знае каква грозна картинка е по Черноморието чуждестранния турист. Разбира се тук задължително изключвам гостите от Румъния , които все още са платежоспособни, но и те като виждат какво им се предлага май не повтарят....

35

Анонимен

преди 6 години

абе навремето сте произвеждали в БГ , ама сега пък има лоу кост довста е евтино за чужденци а проституцията няма конкуренция по цена в БГ

34

Анонимен

преди 6 години

Абе без Руснаците сме загубени, колкото и да пишат няколко *** *** тука

33

Анонимен

преди 6 години

...Тези руснаци много интензивно рекламирали своята собственост и давали възможност на близки и приятели да се настаняват в техните къщи и апартаменти почти целогодишно... Ха- че тогава каква ни е сметката от руснаците, след като те не харчат пари за туризъм в България! Нека да има увеличение на хранителните продукти, козметиката и цените в заведенията в летният сезон по Черноморието, тогава- по 20 кожи да им съдират на руснаците от тези пера!

32

Анонимен

преди 6 години

Това прави по 24 самолета на денонощие от Русия. Големи изчислители.... след месец ще кажат, че лятото е провал, понеже някак не излизат сметките. Ангелкова е една турбо *** мечтателка, както и тези около нея.

31

Анонимен

преди 6 години

Тук некакви ревът, как от велика промишлена и търговска империя, заради ЕС сме пропаднали - друсалки, 89та имаше купонна система, имаше режим на тока и вждота, България фалира заедно с комунизма.В ЕС сме от 2007 след ЖанВиденовата зима, да ви ..

30

Анонимен

преди 6 години

Изобщо нямаме самостоятелна политика, идат тука всякакви да си разиграват коня американски бази. руснаци и араби. Израел и Швейцария треторазрядни бананови държави, Територията Велика евроатлантическа сила ами като не ставаме за нищо освен за келнери. Hякога правехме компютри за Русия. Хубаво да има туризъм нооо...

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28За какви милиарди ди изнасял, бе червен каскет? Виж какъв е износа сега и тогава пиши глупости.

28

Анонимен

преди 6 години

До 28Руските балалайки няма ли да престанете да се самоунижавате пред господарите си? Туризма миже да мине и без алкашите. И без това повечето не ползват хотели а дават пари на свои сънародници развиващи нелегално хотелиерство в апартаментите си. И ако твия живот е втора употреба на други българи не е.

27

Анонимен

преди 6 години

Добре че са братушките българите да изкарат някой лев от тях да могат да си купуват стоките второ качество които ни внасят нашите по-старши партньори от ЕС. А преди изнасяхме продукция за милиарди, и техника и селскостопаски продукти, а сега сме задния двор, туристическа и аудсорскинг дестинация, слуги.

26

ЖОро с моторо

преди 6 години

За руснаците не знам, но рускините са огън и са добре дошли да заповядат :)

25

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са най-приятните чужденци -летовници .Писнало ми е от нагли ,надути,високомерни и арогантни " западняци ",които ни мислят за маймуни нас-българите.Доста такива сме превъзпитали в Бургас.....Нямате представа как стоят мирно и се извиняват като ученички като ги загащим,когато дърпат и се подиграват с наши момичета...***.....

24

Анонимен

преди 6 години

До БългаринРуските слуги никога не сте били и няма да бъдете българи!

23

Анонимен

преди 6 години

Братушките са откраднали славянството от гърците, там вече не ги пускат затуй тука има ръст.

22

Българин

преди 6 години

Винаги добре дошли са братушките.

21

Анонимен

преди 6 години

"чакаме 320 хил. руснаци през лятото"А танкера с шистовта газ от Америка чакаме ли го още, шъ доди ли вече?

20

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 6 години

От държава с възможности, заводи, производство, ЕС ни превърна в туристическа дестинация, която се надява да има някой друг РУСКИ турист през лятото, че да вържем двата края не на икономиката, а на гащите...

19

Анонимен

преди 6 години

Заглавието гласи-Шуби, разпроджба...чакаме 320 хил.руснаци през лятото?!? Ледниковият период започва?Или ви убягват думите водка и кисели краставички на руски?

18

:) :)

преди 6 години

до 10чудно до преди 3-4 години, като ходеха руснацитв на други места, що ги нямаше тез западняци с по 4000 евра заплати а все ефни баби с по 1200 пенсии и британо скандинавски алкохолици.

17

Анонимен

преди 6 години

Изкукуригалия Р.Драганов продължава да ръси глупости. От руските туристи държавата нищо не печели. Само собствениците на хотели - ченгета, мутри и съдии са на печалба.