56

Анонимен

преди 6 години

А кои от туристическите агенции е инвестирал в реклама и персонал???кой

55

Анонимен

преди 6 години

ама нали си платена*

54

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !ахахахахахагххахгахахахаХаахахйахаЗначи само руснаците са млади и образовани, а всички други са пенсионери и пияници ? ХА ХА ХАОт руснаците по-големи пияници няма, много добре го знаеш, ама не си платена мишка.

53

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

До 12 шубы ?Шуба в болгарском язые это дублнка, у нас они хорошие и вдвое дешевле, ч ем в России.

52

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ами като не искате руснаци - посрещайте араби, афроамерикнци и пакистански "британци" !Нали не смятате, че немските пенсионери и английските пияници и педофили са достатъчни за една държава да прави истински туристически бизнес ?

51

Анонимен

преди 6 години

"Абе без Руснаците сме загубени, колкото и да пишат няколко *** *** тука"Я се успокой малко бе, ***. Най-много туристи имаме от Германия, ако не знаеш случайно.

50

до билчо

преди 6 години

Заради такива като теб (ясно ми е ,че сте 90%) сме на това положение - чуждопоклонници, страхливци,предатели " не народ ,а ....."Кой друг народ си плюе по Род и Родина като вас?А рашките да не ми се държат високомерно и да ми важничат в България -пияници и ...... жени !

49

Анонимен

преди 6 години

Признак на национално и лично достойнство е да свалим розовите очила и да се видим през очите на външния свят. Да си затваряме очите пред недостатъците си не е признак на патриотизъм или каквото и да е достойнство. Достойно е да виждаш грешките си и да правиш нещо, за да ги оправиш.

48

BILL

преди 6 години

До до бил от 44Да виждаш недостатъците на своя народ , и да ги критикуваш не е чуждопоклонничество, нито липса на достойнство.Просто желание нещата у нас да са такива, като в нормалните държави.

47

до бил от 44

преди 6 години

нарочно написах "тея" ,защото има друг смисъл от "тези " . - А сега де ? вие сте чуждопоклонници ,без достойнство и национално самосъзнание мижОтурки - Е ,Аз не съм като вас.

46

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че България не е привлекателна туристическа дестинация за качествени и платежоспособни туристи. Липсва държавна политика, липсва качество на обслужване и възможност за правене на каквото и да е освен лежане на слънце. Неприветливи летища и гранични служители, таксисти и автобусни шофьори-измамници, груби келнери, некадърни готвачи, указателни табели на кирилица или шльокавица, пътища с дупки и без маркировка или табели, шум и мръсотия. Който и да дойде, трябва да сме благодарни.

45

BILL

преди 6 години

До до бил от 44Пише се ТЕЗИ, не тея. Толкова за високото ти ниво.

44

до бил от 44

преди 6 години

Ами като толкоз харесваш рашките отивай при тях - промити мозъци, пяници и селИни ,ако тея са нещо повече от теб - честито ! На мен са ми много по-ниско от нивото и са ми неприятни и не ги искам наблизо .

43

Анонимен

преди 6 години

А къде ви е рекламата по тв и други???Стига сте се оправдава ли с това че България е малка държава !!!!

42

Анонимен

преди 6 години

Туристите през летният сезон, както и пилците се броят на есен.

41

Анонимен

преди 6 години

Майските бръмбари в главите ви са с пуховки...

40

BILL

преди 6 години

До Анонимен 44Като гледам простотията на българина, наистина са нещо повече от нас.Май всички бивши соц. страни си оправиха положението, останахме ние и донякъде румънците.

39

Анонимен

преди 6 години

Уф, дано не се засечеме в хотела ,защото много са ми неприятни - мазни селИни пък с претенции,баба картошки се имат за нещо повече от нас .

38

Реплика

преди 6 години

Е, нали "патриотите" наричат това робуване...в случая на крепостните руски мужици !

37

Анонимен

преди 6 години

"Шубы, скидки..., ватенки, танкисти - "отпускари", всички с кръстове на шията с кода на поделението в което служат !