9

м?

преди 6 години

слушах бабичките сутринта - как били рисували там и как там им минала младостта. Ами да - ама времената се менят - това не ви е бащиния. Гледам строят върху скала, а не на дюни или пясък. Даже един каза че там минавала канализацията и миришело. Май някой подклажда огъня защото не е получил парички........

8

Анонимен

преди 6 години

Нека да напълним морето с бетон. Да няма плажове, само заведения и алкохол до безкрай. Евтина туристическа дестинация :)

7

Анонимен

преди 6 години

Ami niama da pochivame tam togava

6

Анонимен

преди 6 години

Я да питам - когато всички протестират, местните мрънкат, че им пречели да си ползват имотите както си искали, защото били техни.Какво точно се е случило, че сега местните са се разпротестирали? Нали уж всеки трябвало да си ползва имота както си иска?

5

Men

преди 6 години

До АнонименНа нито един българин в лайнозенец доходите не са му ниски и не се оплаква. Щом вече и местните започнаха да протестират смятай колко нагло се строи. А въпросната полянка е точно зад училището и детската градина и е единственото незастроено място в селото. Лека полека алчините кухи *** ще започнат да стоплят, че презастрояването не е развитие, а тотално и безвъзвратно съсипване.

4

Анонимен

преди 6 години

На бунт срещу Брендо ли?

3

....................

преди 6 години

Цaрево е мaфия до мaфия наредини мyтри eдин до друг. Кмeтoвете само се чудят как да си напълнят джобите с нeщо пoд мaсата.

2

Бойко Асфалта

преди 6 години

Цялото Бетономорие ще бетонирам. Само ме изберете за още един мандат.

1

Men

преди 6 години

ХАХАХАХ вчера минах през мястото - това е една поляна над дясната час на плажа. От долу са скали. ПЛажа е в ляво.