47

Анонимен

преди 6 години

Нещо не е наред . Българите вече ги обединихме , сега да обединим славяните , а после ще обединим янките и индианците . Може да ни наричате мързеливи колкото си искате , но глупави вече е прекалено нахално .

46

НЕ МИ СЕ ИСКА

преди 6 години

ДА ГО ПОВЯРВАМ АМА СИГУРНО Е ВЯРНО - ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК Е *** И ГЛУПАВ ЩОМ ТАКА ЛЕСНО СЕ ПОДДАВА .ПРАВ Е ПРЕЗИДЕНТА ВСИЧКИ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ МОГАТ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ АКО СЕ УВАЖАВАТ ВЗАИМНО АКО ЗАЧИТАТ СИЛНИТЕ И СЛАБИТЕ МОМЕНТИ ОТ ИСТОРИЯТА СИ ... В КРАЙНА СМЕТКА КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ ДНЕС ПЕЧЕЛИШ УТРЕ ГУБИШ, НО ПАК СМЕ ЕДНА КРЪВ НО АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ И СЕ ОСТАВЯТЕ ДА БЪДЕТЕ РАЗДЕЛЯНИ ПРОБЛЕМА Е ВАШ... И ПО - ДОБРЕ Е ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ СЪС СЛАВЯНИТЕ ОТКОЛКОТО С АНЛОСАКСОНЦИТЕ

45

Анонимен

преди 6 години

еее в тая расия не изтрезняха бре.тая водка им изпържи и малкото останали гънки.спирайте алкохола на ***,че взе да се излага като кифладжия.а нашия,че е слива спор няма.

44

кокала

преди 6 години

друго; за какъв военен бюджет говориш? нима мислите че можем да създадем достатъчна по мощ и капацитет армия за да опази родината. как ще стане това,като родителите на тези армейци получават мижави заплати и пенсии. Да не говорим за въорежението. Откъде ще дойдат всички тези средства за професионално подготвена армия,като икономиката ни я няма никаква. И още нещо какво общо имаме ние с тероризма че да го борим? той почти не засяга нас,а само определени страни грабещи богатствата на тези държави.

43

ми да разчита

преди 6 години

Тоя паток от де ли не мина вече.А и кой ше тура тръба в държава дето утре ще пламне от гражданска войнаДето и име си немаНема и да има

42

Анонимен

преди 6 години

RADEV E RUSKO MEKERE.

41

за завесата

преди 6 години

И сега какво-Путин даде знак,че се отказва от нас,а разчита на македонците за потока.И уж случайно,турски депутат се разрева как не спазваме правата на турците-не учат на турски,нямат телевизия,нямат народно събрание..

40

кокала

преди 6 години

абе радев ти лиуд ли си бе? или просто си толкова ***? как да разбирам това?"Вчера беше светъл празник за всички народи, които използват кирилицата. Ако наистина искаме славянските народи да бъдат обединени, това може да стане само ако уважаваме историята, а историята много ясно сочи България като родината на славянската цивилизация и култура", посочи президентът Румен Радев.Я ми обясни българите какво общо имат със славяните? Та това са коренно различни групи население.

39

до 41

преди 6 години

единявайте се колкото искате няма проблем ЕС е замислен от ЦРУ да бъде пазар на краварите, всичко е война за тоя пазар тия напъни дего ги виждаш сега и рaзмахване на оръжия. Когато Чичо Сам ви събуе гащите и ще ви изостави.

38

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Казан вън руския окупатор

37

Анонимен

преди 6 години

toa pa koy go brasne za sliva?koy be6e toa?are aree.

36

кой пък

преди 6 години

Иска да се обединява с московиятаВиете на умрело че и Четна Гора ви би шута. Ама нормалноОт императрица екатерина до балканските войни Черна Гора е княжество формално васал на московиятаА вие ги подарихте на сърбите. Остана само беларус. И то не е ясно какво ще стане след лукашенкоА Главниот антички македон се чуди на кой свет е. И търси къде да се скрие като му припари в скопие.

35

55

преди 6 години

Е,сега стана ли им ясно на червените кратуни,за какво им говореше Президента Плевнелиев!!!!!

34

Off

преди 6 години

Radef ne si pie tabletkite...problem....

33

ясен си ми

преди 6 години

ТролеДворянски родове имат само МосковцитеЕдин българин би написал боилски или болярскиЕдин антички македон най малкото би написал благороднчески родовеТи си мурзилкаСигурно пишеш от мазето на руското посолство.А КанаСюбиги Борис е унищожил езическата опозицияТи си гледай Иван Страшни с опричниците дето собствения си син уби от едната лудостИ петър първи като него

32

Анонимен

преди 6 години

Взимай си панславизма и в Масква

31

Анонимен

преди 6 години

"Бащата" на нацията, "генерал" Радев почти 24 часа мълча като плъх от страх пред руския *** Путин преди да вземе отношение по повод поредните руски гаври​ с България. В резултат руснаците в лицето на М. Захариева казват, че българите изкуствено истеризират и раздухват несъществуващи скандали. Идяа време разделно. Който иска да е русофил да обслужва Русия и руснаците, който се смята за българин да защитава България от руските *** и техните слуги!

30

и къде сте

преди 6 години

Били тея славяни.В мизия почти ги е немалоВ тракия също. Там до Калоян населението е гръчко и преселници от мала азия. Арменци, павликени и така нататък.В македония има славяни та чак до пелопонесМа разпилени племена. Българите идват с уредена държава. Изяснена властова структура и многобройни и ясни административни длъжности.И преди Аспаруховите са Куберовите българи. Засели ли се именно в македония.Как пък не скокнаха тея македони да си направят държава. *** като ги нема как да стане

29

Н. детство

преди 6 години

Този президент е отнесен повече дори от Петка и Чапаев. Тялото му тук, а духом е по площадите на Москва.

28

до 28

преди 6 години

Така е като не си знаете историята хайде не пиши повече. Я кажи как при покръстването на същия измислен цар дето изби 52 дворянски рода католиците ви окрадоха книгите всичко е в подземията на Ватикана защо не попигаш Ватикана Знака на еврото откъдее измислен ами това си е същото Э от глаголицата или по - точно от облата глаголица руснаците и до днес ползват този знак.