67

Срам ме заради Радев

преди 6 години

С кого искаш да ни обединяваш, бе товарищ льотчик ? Радев е срам за Европейска и натовска България. Той не е надживял в себе си дори етапа на "руската перестройка", защото е продукт на Сталиново-комунистическата военна дресировка и живее в света на провинциално-безпрекословната преданост към съветските имперски стереотипи.

66

Анонимен

преди 6 години

Колкото по далеч от Русия толкова по близо до триполовите терористите и сатаната (т.н. цивилизация).

65

Анонимен

преди 6 години

Радев иска да се обединим със славяните а Боко с евреите. Айде да ви видя за кого сте сега. Гърчовете ви могат да започнат.

64

Анонимен

преди 6 години

*** стига с това "море " от славяни в които се претопили българите , които оставили българска писменост , българска държава , българска църква .....

63

Анонимен

преди 6 години

*** да престане с общите призиви! Те не са нужни никому!

62

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

61

Анонимен

преди 6 години

Путин в България - това ще най-голямата провокация към българската нация и най-голямото унижение за всички времена !

60

Анонимен

преди 6 години

До Поканата 65 Путин не е добре дошъл в България,особено след това изказване за "славянската писменост от македонската земя".Румен Радев може да си отиде в Москва,да си го посети,ако желае.

59

Анонимен

преди 6 години

Радев да обясни,срещу кого трябва да се обединяват славяните,останалите граждани на България и съседните страни,да ги трепем ли?Не е ли той президент на всички граждани на страната си?А това са турското,ромското и др.малцинства.

58

Анонимен

преди 6 години

До Македо 17 Руснаците и бюрмците са варвари.Руснаците се молят на мумията на Ленин в центъра на Москва,а непогребването е голям грях в православието.Бюрмците драскат по средновековни,български ръкописи и изтриват името на "България",сквернят и трошат паметници ,замерват българската делегация в Скопие с камъни...

57

Анонимен

преди 6 години

До до 24до 27 Само да знаеш,глаголицата е почти пълно копие на коптската азбука."Македонци"е имало по времето на гръка Александър Македонски,днес имаме сърбомани,антички и руски марионетки.

56

Поканата

преди 6 години

Радев беше поканил Путин за следващата година - да честват 3-ти март. На какъв език ще си говорят не е ясно , но протокола от срещата ще го напишат на чист македонски език.

55

60

преди 6 години

Според мен най-адекватно реагираха ... Господарите на ефира!Евалла!

54

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми сънародници,българи,имайте малко повече самочувствие и не обръщайте толкова сериозно внимание кой какво е казал,пък бил той и руския президент.Мисля,че институциите реагираха адекватно,затова не е нужно да се комплексираме толкова.

53

Анонимен

преди 6 години

До 54Руски лакей=безродник и българофоб

52

Анонимен

преди 6 години

Гледам тук от няколко дни сайта е налазен от Местан или Евгени Михайлов ефенди,но яко плюят и по българи и по руснаци и по славяни въобще.А пък президента им е виновен,че не прави метани на Ердоган.Толкова сте елементарни и прозрачни,че и злобни,та чак ми става смешно.Русия и България са исторически свързани и не само езика ни обединява.Ако не бяха те,сега щяхте да ходите забулени и с онези шапки на главите,а децата ви щяха да бъдат там,където не ви се ще и да си помислите.Затова по-кротко и умн

51

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРусия е най-големия враг на България а руските слуги са най-продажните, гнусни и безродни същества на света!

50

Хм

преди 6 години

Голяма част от славяниге вече са обединени. Поляци, чехи, словаци, словенци и хървати вече са в един Съюз. Скоро и най-голямата европейска славянска държава, Украйна.Така че споко.

49

15 cm oben Knie

преди 6 години

General desi mnogo pari za tekstil dava...50 procenta poveche...i zasto?

48

МОЖЕ ДА

преди 6 години

Е ЧЕРВЕН НО ПОНЕ КАЗВА ИСТИНАТА И ИЗЛИЗА И ГОВОРИ ОТКРИТО А НЕ КАТО ПИНОКИО И ПЪРВАНКАТА ДА МЯТАТ КРАЧОЛИ НА 6 МАЙ И ДА МИ СЕ ПОКАЗВАТ НА НОВА ГОДИНА САМО ... МНЕНИЕТО МИ Е ЧЕ ОТТАВНА НЕ СМЕ ИМАЛИ ТАКЪВ ЧОВЕК НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ЕДИНСТВЕНИЯ КУСУР Е ЧЕ Е ЧЕРВЕН НО НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ