106

Анонимен

преди 6 години

До 121 съм!Задачи ще си задаваш сам и ще си ги решаваш сам. Факт е, че Сталин е избил десетки милиони руснаци. Предимно по умните с което е нанесъл непоправими щети на руския генофонд. Факт, е че СССР е произвел единици учени, музиканти и писатели допринесли за световният напредък технологично и духовно. Факт е, че Сталин е един брутален сатрап. Всеки прекланящ се пред този у.род е мегаур.од.

105

121 съм!

преди 6 години

До Анонимен 122Некоректен въпрос. Такъв може да зададе само умствено изостанал. Кой е говорил за категория "родени в съветско време"? Смей се, колкото искаш! Сега блиц-задача - искам срещу всяко споменато име по едно произведение! Можеш да ползваш Уикипедията, ако знаеш как. Приемаш ли, смеещо се оленце?

104

Анонимен

преди 6 години

Нями нищо учудващо, това са едни изостанали комунисти с червена тиня в главата

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Чернобил беше в СССР.

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 121Я сподели колко от тези са родени в съветско време, че да ти се посмеем.

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101А Сталин дори не е и руснак, това показва колко невежи и жалки са московските варвари............Написаното говори само колко невеж и жалък си ти самият! "Московски варвари" са Толстой, Достоевски, Чехов, Бунин, Горки, Ахматова, Чайковски, Глинка, Рахманинов, Репин, Серов, Перов, Петров-Водкин, Ломоносов, Менделеев, Лобачевски, Попов, Павлов, Введенски и хиляди други, имената на които не говорят нищо на семплата ти главица!ЕСМ!

100

Анонимен

преди 6 години

На снимката се вижда родния дом на Сталин в Гори. Защо темата е такава? А не примерно колко % одобряват Йосиф Джугашвили в Грузия? А? Нещо не се вписва в антируската пропаганда? А?

99

Анонимен

преди 6 години

До БългаринКога научи английския или с по-достъпни за теб думи "Кога стана калайджийче, кога ти почерня задниkа? Само елипсовидни игьоди могат да приемат тази обидна за БЪЛГАРИТЕ етимология! Не ми се пиши българин, ти си от клас Вермес!

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 116Чернобил не беше ли в Украйна? Или веднаж така, друг път иначе? "Запорожец" не се ли правеше в Украйна? Айс!

97

Анонимен

преди 6 години

Разликата между сталин и хитлер е нулева. нацизъм и рашизъм е почти еднакво.Нацистите са избивали други раси/нации, рашистите - собствената.

96

Анонимен

преди 6 години

Чернобил каза БУУУМММ и някои кучета започнаха да говорят. Обаче интелекта им е на ниво по - ниско дори и от на куче. А пък принципите им - на селската *** принципите са по - принципни ;)

95

Анонимен

преди 6 години

A аз така и не разбрах защо неумните чернобилски кучета все още смятат реалистите за русофили ;)

94

Анонимен

преди 6 години

Най-голямото независещо от теб нещастие което може да ти се случи е да се родиш руснак, а най-голямото нещастие което сам можеш да си причиниш е да се превърнеш в русофил.

93

Анонимен

преди 6 години

Българската дума СЛАВЯНИН не произхожда от английската слейв. Само плиткоумен евро - украино - поляк си помислил нещо такова.

92

Анонимен

преди 6 години

Работата е там, че истински репресирани са били под 10% от "репресираните" и то е било по политически причини. Останалите са си били криминално проявени, обявяващи се сега за политически репресирани. А в следствие на евроатлантизма ако не си ром, различно-сексуален, жена, дете, ментално болен и т.н. всеки има право да ти скрои шапка и да те накара да му я платиш без значение поръчвал ли си я или не. Което си е репресия в почти чист вид.

91

един там

преди 6 години

До анонимен 107,То тогава излиза, че тези учени са предвиждали ,че за 100 години години от 70 милиона, руснаците трябва да станат 500 милиона! Е то на този подвиг само албанците са способни!

90

Българин

преди 6 години

СЛЕЙВянина пак превъзнася господарите си в Кремъл, *** нормално слейва си е слейв

89

коба

преди 6 години

... а за Сталин, това, което може да се каже е, че едва ли има по-голям комплимент за качествата му на лидер и приноса му за държавата на която е служил, от обилните количества помия, които десетилетия наред , конкурентите и заклетите врагове на Русия , считат за нужно да изливат върху името му.

88

коба

преди 6 години

Без достиженията на политиките, които е провеждал товариш Джугашвили, Русия отдааавна да е последвала в историческото небитие народи, като коренните северно-американци, да речем ;))Никой не дава място под слънцето даром, то се завоюва и отстоява ... нещо, което не успяхме да усвоим, като урок и ще платим вероятно най-високата възможна цена ...

87

Анонимен

преди 6 години

До един тамИзобщо не са говорели за населението на руската империя, защото великорусите никога не са считали за хора останалите народи в империята си. Ако това не си го разбрал още, значи нищо не си разбрал за т.н. руска империя.