29

Анонимен

преди 6 години

КАТО МУ ПРИЧИ ДА ЗЕМЕ МЪНАРАТА И ПЪНАРО И ХОП ГО НЯМА.

28

Елена

преди 6 години

По-добре е петел,отколкото чалга....

27

Анонимен

преди 6 години

Аз смених съседите от блока със съседи с петли и пуйки и вече не ме боли глава и нямам аритмия.Давам хляб, който да сега изхвърлях на съседа с кококшките а той от време навреме ми дава яйца.Купувам лютеница от магазина и дамам буркани на същият съсед, а той от време на време ми дава крастави и домати, ама истинки, не пластмасови. Ако си реже дървата с разачка, слизам да му помогна, като свършим работа пием биричка и всеки си ляга да си дремне.Те така си живеем ние със съседа.

26

оня същия

преди 6 години

И как го разбрахте че е нервак? Сигурно сте ходили да спите у тях? Само като видиш галсуването на по-сериозните коментари по темата може да ти стане ясно колко му пука на бай *** за съседите. Ама като опре ножа до кокала, шумничките почват да се жалват как еди кой си ги бил заплашил или набил.

25

Решение

преди 6 години

Понеже няма инстанция, която да му помогне остава единствено да сложи край на живота си.Други избор няма!В такива случаи като този при който общината​ има косвена вина,последната може да му уреди безплатно погребение.

24

asd

преди 6 години

Хората изтрещяха, за какви глупости се оплакват... Петелът ще се спъне скоро на брадвата.

23

Анонимен

преди 6 години

Абе снхронизирайте се петлите с гугъл.Настройте ги да ви "Звънят", когато ви е удобно. Купете си смарт петел от кентъкиСмартчикън.Отглеждайте таматочита, не раждайте деца, те знаете ли как реват?

22

Анонимен

преди 6 години

На приказки е много лесно , но я се опитайте да ударите една следобедна дрямка почивните дни в малък град (като този дето живея) , от 8 до 8 постоянно някой реже дърва , вънка жега всичко живо се изпокрило , но не и дежурния селт.ак , купил 10 кубика дърва и най шумния циркуляр ....

21

Анонимен

преди 6 години

На нервния съсед препоръчвам шесткамерна ПВЦ дограма, с шумозащитни щори. И магаре да му реве, няма да го чува!

20

бай Тъпчо

преди 6 години

Такъв петел дето са не спира да кукурига само ножът го оправя бе,ний имахме един дето хем кукуригаше кога си иска,хем а си минал през двора и ти скача на гърбат да та клъве, та аз се му са смеях де ама като скокна веднаж и на мене и го турих на дръвника за радост на младото петле дето заради него никаква изява нямаше - та да дадохме път на младите де

19

Анонимен

преди 6 години

В момента морето изхвърля стекове цигари и минувачите ги събират, без обаче някой да реагира на плажа корал

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЖегите и безсънието са страшно нещо... ............Тишината в спалнята ражда чудовища.D

17

Анонимен

преди 6 години

Затова ще ядем полски яйца, защото вече и кокошките ни пречат!

16

Анонимен

преди 6 години

Просто му резнете главата и няма да пее. Или ще му нарушим правата? Може да е гей, или либерал?

15

Анонимен

преди 6 години

ами като не става по нормалния начин, става по другия :) А никой не е длъжен да търпи врява от съседите си под каквато и да било форма

14

Анонимен

преди 6 години

Жегите и безсънието са страшно нещо...

13

Сократис

преди 6 години

И във този случай неправилно се иронизира ситуацията! Ако историята на някои им се струва забавна, то да отидат за някой ден при този човек и след това да се смеят...Дали шумът идва от музика, коли, петли или лаещи кучета, той си е шум и дразнещ фактор и може да го подценява само този, който не го чува, но за хората които денонощно го слушат си е проблем и то не малък, особено ако са отскоро на село и не са свикнали.За да има мир - петела става на яхния и се взима друг по малко гласовит :)

12

Анонимен

преди 6 години

в кричим баби нямат ли,да им дадат рецепта за " супа от петел". много е вкусно ! само трябва да подмамиш петльо в двора си. и аз не бих го изтърпяла,но бих го хапнала !

11

анонимен

преди 6 години

в тенджерата под налягане

10

Анализ

преди 6 години

Освен всичко друго, тука се забелязва ярък и отвратителен пример на дискриминация на полов признак! Петелът кукуригал, а кокошките кудкудякали - какво е това разграничение? Птиците трябва веднага да бъдат принудени да спазват принципите на равенство между половете!