7

назначен работодател

преди 7 години

Като гледам наплива на емигранти към нас заради високите заплати,нещо не ми се връзва...

6

Кратун

преди 7 години

Бизнесът нека да продължава да вие на умряло. Как си представят вдигането на производителността без стотинка инвестиции в машини и нови технологии? Това, което искат е въвеждане на държавна принуда да се работи за тях! Това образовние "държавна поръчка" те ли го плащат, за да предявява такива претенции? Отново виждаме опит частни бизнесмени да се обслужват с държавен ресурс.

5

Анонимен

преди 7 години

А аз пък искам бизнесът да плаща стипендии, и да има стажантски програми за студенти. Иначе претенции до небето, ама връзка с Вузовете няма. И накрая 500 лева заплата... е, ще има да взимат!

4

Анонимен

преди 7 години

"Бизнесът" да прави като вятъра. Глупаците свършиха.

3

Анонимен

преди 7 години

Бизнесът като иска, да започне със стипендии и практики за студентите, както е в нормалните държави - учиш, някой ти спонсорира обучението и след завършване работиш за него 2-3-5 години. Тука студентите излизат недоучени и неподготвени, просто защото са принудени да работят за да се издържат и за учене нямат нито време, нито сили, нито желание, а университетите си ги пазят като бройка за да гушат субсидиите. Сбъркана работа

2

Хах

преди 7 години

Гражданите и селяните искат - сваляне на бизнеса от джиповете и почивките с любовници на Малдивите за сметка на по-нормално възнаграждение и труд

1

Надя

преди 7 години

Еднопръстие за гелосания Киро и другите там мързеливци.Ние не сме им роби и като искат евтина работна ръка да се обърнат към провителството на Уганда.