56

Професионалист

преди 7 години

То за възвратно постъпателното движение чалгата на вреди. За постигането на крайната цел: осъществяването на желания контакт съм глух и ням. За металистките съм металист за чалгарките чалгар.

55

БХ

преди 7 години

Предполагам, че и на този творец министърът на културата няма да забрави да изпрати поздравителен áдрес.

54

ист

преди 7 години

Хубави дупета, хубави магистрали. Русо гладно няма.

53

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Всеки има "вкус" и право на избор. Ако някой си пада по ромско-турската "култура" и начин на живот е в правото си да е неграмотен, да си направи сюнет, да пие бира и мези с джанки... Но, няма право да пребивава на публични места с вид и "аромат" на пор-вдовец и да замърсява звуковата среда с дебилни маанета !

52

Анонимен

преди 7 години

или простотия

51

Дръндер

преди 7 години

До Георги 59Ми за разлика от чалгата ние металите и рокерите слушаме по качествена музика, която има стил, за разлика от тази долна чалга. За това айде не се прави на интересен! И да не слушаме чалга, дори това парче не го изсушах, защото е видно, че статията е направена с цел да го рекламира!

50

Анонимен

преди 7 години

белите tsигани. това са чалгаджиите и слушащите чалга.

49

Анонимен

преди 7 години

Песента е зле. Почва с някакъв гаден вокал.

48

нема такава държава

преди 7 години

Незабавно уволнение на "директорката" ! за 200 лв дала у-щето за реклама на бардак ! "песента" склонява към проституция от малолетни !

47

хммм

преди 7 години

96 написани коментара, оставени само 60, що е то?-Статия за мaнгусти в днесбг!

46

Георги

преди 7 години

Много се дразня на тоя хейт към чалгата в БГ... Първо половината дето хейтят си пускат чалга като се напият и второ като не ви харесва не слушайте просто. И аз мразя тия *** рокаджиите и металистите ама не им хейтвам музиката по цял и ден или пак да го правя цел на живота си....

45

Батко ви

преди 7 години

Време е вече да хванем бухалките и тоягите.

44

Дърт кукловод

преди 7 години

Това е новият "ЕЛИТ" на нацията, какво си мислите вий?Да не искате лекари, учителки и медицински сестри да бъдат елита?Тъй го измислихме, така и стана!Ще има да плачете за бае ни Тоше - при него поне всички бяхте равни...в беднотията.

43

Анонимен

преди 7 години

Това е матряла тук. Но когато това им беше казано в очите се разсърдиха.

42

Лошо Седларов, лошо

преди 7 години

Деградацията и моралната инпотентност в България продължават с пълна сила.Ценностната система се деморализира, а родителския контрол отсъства или е недостатъчен. Рядко се намира младеж с добро възпитание, но често и да ги има биват разкъсвани от вихружката на всеобщата простотия.

41

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че няма и капка нормалност в ситуацията. Колкото и тривиално да звучи - училището е храм, а търговците нямат място в храма. Не ми прозвучаха сериозно думите на директорката "нямали пари за бус за изложба на картини на децата" - 200 лв ???!!!

40

Анонимен

преди 7 години

...и няма нищо чудно защо тази държава е в това положение. Бог да пази България!

39

Анонимен

преди 7 години

Кога му рожденият ден на този Ангел министърът на културата да му връчи награда.

38

нормално

преди 7 години

Ами нормално е по-скоро. След като една възпитателка ми каза, че е нормално 16 годишен тийнеджер да пие, ама само в събота. Браво на нея.

37

Анонимен

преди 7 години

"Оказва се, че директорката на гимназията не е знаела какво ще се снима, но пък било практика да дават двора под наем, за да печелят допълнителни средства."Следва, че заради едните пари директорката отдава под наем двора на училището /като че ли й е бащиния/, без да се интересува какво ще прави наемателя????????????По нейната логика може и ученичките да отдава под наем заради пари ли? Защото в случая е така.А ако беше порнофилм??????Директорката да си ходи - няма качества за тази длъжност!