76

Генади

преди 6 години

АнГеле баце ,страшен си. Еваларка направо ти правя за прозата в творбата ти ,то и аз творя като тебе ама в сайта ,но тук съм недооценен и ми трият лириката моментално. Земи ме при теб да бачкам ,и песни ще ти пиша ,и френската гимназия ще ти я уредя да направим кавър на едноименния ретро хит.

75

Анонимен

преди 6 години

Поредната българска тъпотия.

74

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля,че може! Щом може да се затвори Орлов мост заради чалга,щом може да се направи чалгаджийски концерт пред храма Александър Невски,щом чалгаджии превръщат в трибуна паметника Цар Освободител!!! Нека да се учат тинейджърите как се печелят пари! Директорката им показва! Браво,спечелихме200 лв!

73

BIK

преди 6 години

До алине си прав приятел, сега вече и чалгарите взимат яко дрога, аkо не и най много, всичко перка амфети :)))

72

попфолк

преди 6 години

Песента е супер, яко ми се наби в главата и постоянно я бича в голфа.Тука сте само дъртофелници, не ни разбирате нас младото поколение.

71

упс...

преди 6 години

И подобни "изпълнения" са хит у Булга----стан?Е, това и у Туркието го няма!!!!!А, текста.....Подобна демонстрация на просташко отношение спрямо жените у Бул---стан, би трябвало да предизвика вълни от възмущение и негодувание в обществото ....А, забравих, бе... то, у Бул------стан отдавна няма такова явление, като общество!Остана само - тълпата!!!!!

70

Анонимен

преди 6 години

Песента поощрява насилието над жените. Един вид приятелят на мацката ще й раздава тупалки и ще я потроши с мутренската си бухалка за бейзбол. Безобразие.

69

НЯКОЙ

преди 6 години

Защо занимавате хората с някакви кифли, които се кълчат в училищен двор на чалга ритми?! Взели по някой лев, родителите дали съгласие, директорката дала под наем училищния двор, и сега да направим малко реклама на "фолкпевеца"?!Колкото и да се възмущавате, такова е нивото и на кифлите, и на родителите, и на аудиторията! Много е лесно да се възмущава човек отстрани, но не е достатъчно! България е една чалгарска държава, с чалгарски ценности и чалгарски хай-лайф и политици!

68

Анонимен

преди 6 години

Следващия чалга клип какъв да го очакваме? С голи миски кълчещи се в съответния чалга ритъм в някоя важна държавна институция? Нали това няма да погази нечии морал?

67

_

преди 6 години

Айде стига глупости. Директорът има по-важна работа от това да размишлява коя музика е достатъчно морална и коя не, че да позволи или забрани снимане. Мрънкалниците тука що не отидат да оставят 200 лв. дарение на някое училище, че то търкането на клавиатурата е безплатно, ама поддръжката на училища не е...

66

Анонимен

преди 6 години

Текста е покъртителен, т.е. направо кърти!

65

Анонимен

преди 6 години

Бързи и адекватни мерки за ограничаване на чалгата!Провалихте поне две поколения с тая така наречена музика.Срам и позор!

64

Super

преди 6 години

Супер циг***нски гъ.зарки ,е.бат се само с бухалки

63

Анонимен

преди 6 години

oле майко, верно ли тая пуммия я слуша някой?

62

мъчно ми е

преди 6 години

България умира българщината си отива ... изместват я турското кино и турската музика ... а сега се посяга и на българското училище ... мъчно ми е ... знаете ли какво е да си пре е бан - да си вложил цялото ти отредено от Бога време на зямята за една страна за един език за един народ и малко над 100 години по-късно да бъдеш забравен ... вместо почитан ... на вас не ви ли е мъчно ? ако да защо продължавате да мълчите ... защо не сте на улицата когато има такава провокация

61

Арети

преди 6 години

Истината е че, подрастващите в България масово са невъэпитани, неграмотни, неэнаещи.....!!!! Покаэват го и реэултатите от матурите - то са БИСЕРИ то е чудо:-(((!!! Всъщност техните ценности са налице, нов смартфон, скъпи маратонки и чекване от най-новия чалга клуб!!! Много жалко!!!

60

Цецо

преди 6 години

Факт - якото дупе и яката дупара ще са символите на бъдеща България... (:

59

Анонимен

преди 6 години

бе какъв скандал,това ви е истината

58

TPE3BEH

преди 6 години

Ужас!Веднага да се сезира комисията по защита на дупетo!!! .... детето де :)Дано историята на директорката да е правдоподобна и друг път вече ще има обица на ухото. Винаги когато отдаваш място за снимане питаш какво ще се снима! Вече реномето на това училище е разклатено, заради толкова тривиална грешка.А ако бяха снимали п0рно?

57

Стига глупости !!!

преди 6 години

С това ли ще ни занимавате !!!Вижте телевизиите какво дават -- турски филми чалга и Слави Ненормалника, но никой не се притестява.