36

Българина

преди 6 години

Бг ексит на референдум и ще ви заврат брюкселските тръ ки! Долу ес, искат и нас да ни потурчат както тях си! Къде е министър предател, нека отговори както Орбан. Унгария ток пуска по оградата те ще ми говорят да приемаме. ЕС натиска само слабите като нас, щото тиквите са кухи и поддават лесно.

35

Бойко

преди 6 години

Изгоних два милиона българи,и сега няма кой да работи..Сезона на морето започва ама няма персонал..Ще ви докарам работна ръка,кво ми хленчите...Само ми ревете..Ей ще ме ядосате и ще напусна,да ви видя сетне кой ще ви води...Умръзна ми да се оплаквате..Селата празни,къщите се рушат,нали трябва някой да ги подържа..А й както ви бях казал матеряла ви не става,вземете се омешете със сирийци,пакистанци,африканци,малко да оправим генезиса...

34

Анонимен

преди 6 години

Къде си войводо да поведеш четата? Свиквай байрактарите! Тръбачите да свирят сбор!!!Ние строим ограда от която няма смисъл защото от другия край така или иначе ни пазят, пък то от Брюксел ни изсипват мигранти в тила.

33

Брежнев Л. И.

преди 6 години

Вижте Орбан, поинтересувайте се от т.нар. немци русаки как се отнасят с бежанците и всякая ***.Пък ако на ЕС (не Европа) не му харесваме, да излизаме докато е време, щото след време няма да имаме и България.

32

Берлин

преди 6 години

Или прибирате бежанците, или ви врътваме кранчето! И както сте изгладнели, направо ше се озъбите. Динковци с Динковци.

31

Анонимен

преди 6 години

До #29: "България",ще реагира по отдавна познатия на оФчеството начин - давайте,съгласни сме,нали вие сте шефовете!Това е основният тактико дипломатичен прийом на Главната Тиква,вождът на оФчокожите!А оФсете пак ще си блеят и толкова.За кой ли път,за кой ли път...Стадото ще си го ***,защото,какво друго да се направи с едно Стадо?!После все някй друг им е виновен на оФчите глави,затова,че слушат една тиквена "глава"!Та,чакайте,чкайте,"бежанците" ще дойдат!Нема Лабаво!

30

Анонимен

преди 6 години

Ксенофобски настроените българи ще са добре приети бежанци от нетърпимото европейско иго в Русия. Майка им Русия ще им даде всичко, мляко, масло, хляб, жилище, синекура работа, ще им осигури дълги отпуски на море в Турция, турски домати и мандарини. С една дума ще ги носи на ръце и ще ги дундурка до края на жалкия им живот. Има само един проблем, че никой от тези плювачи по гей.ропа даже и не помисля да отива в обетованата земя Русия. Защо ли?

29

Анонимен

преди 6 години

Това си е злонамерена подмяна на европейското население.

28

Анонимен

преди 6 години

Грък ще ни праща от Италия бежанци от Африка. Големи европейци сме. Източна Европа трябва да се отдели от Западна Европа и да следва собствена политика. Западна Европа насилствено репатрира бежанци към други държави. Къде са правозащитниците? Това е фашизъм.

27

до агент цру

преди 6 години

ние им продаваме оръжие за да намалеят тези мигранти ама те се плодят като зайци и ***

26

Хи хи хи

преди 6 години

Еми така е Европейците влизат в Африка както си искат...за злато, диаманти и тн. Но като дойде да ги прибираш...я не ги ща, да ги вземе *** експерта...Та пак...Захариева виж заплашват ви...защо не "предупреждаваш"...

25

Домакин

преди 6 години

Който си е канил гости той да си ги посреща и приема! Ние не сме канили никой !

24

Анонимен

преди 6 години

А сега да видим как ще реагират Унгария, Полша, и Словакия, и как България...

23

Анонимен

преди 6 години

Къде се покри големият евродупетат падридиот джабазко? Защо мълчи като мушната гайда е Европарламента? Защо не брани България в Брюксел, както геройски я бранеше като опълченец на границата с мегафона? Къде е бабобутащия татар далаверко? Къде е да поведе опълченците? А и самите орди от опълченци къде са?

22

Сурай

преди 6 години

Браво на комисара нии в рудопити исками бижонци

21

Анонимен

преди 6 години

А на кой му се остава в БГ ????

20

Анонимен

преди 6 години

Този ли господин ще им плаща социалните помощи на тези хиляди млади чернокожи мъже?Ми те са и доста ебливи имат и много дечица и по няколко жени и още стотици роднини.Всички искат мерцедеси бентлита джамии.Господинът вместо да заплашва да отваря портфейлът си и да почва с еврото.Взимат и долари.Друга валута не уважават.

19

Хи хи хи

преди 6 години

Ганка аре, ти обичаш да се дървиш...въри се дърви на Брюксел де...нали сте европейци, нали сте в съюза, нали ви минава думата там бе...патриоти къде сте бре...:-):-):-):-):-)Джамбази, Каракочанин, Волен, Експертиии къде сте да правите анализи за вазее:-):-):-):-)

18

Анонимен

преди 6 години

Че и наще да правят като австрийците - да обещават с пълни шепи и после да не изпълняват. Това поне всички знаем, че го могат.

17

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам глобите да ги съберат солидарно от всички атакисти и вся остальная патридиотска....