56

extremist

преди 6 години

И ЩО БЪЛГАРИЯ ДА ПРИЕМА "БЕЖАНЦИ" ? И КАК БЪЛГАРИЯ СПОМАГА ЗА ГЕНЕРАЦИЯТА НА "БЕЖАНЦИ" ОТ АФРИКА ЗА ДА ПРИЕМА ТАКИВА ПОСЛЕ ?

55

Бойко

преди 6 години

Ей,аман казах от вас хленчовци..що не излезете да поливате лука и чесъна,ами само ме дразните..Абе ще подам оставка ей,едвааам стоя...Сетне със свещ ще ме търсите,ама аз ще си поливам магнолийте и хич не ме интересувате..Само ми ревете,не виждате ли че държава вече няма,заложих я преди няколко години и фалирахме.Не гледата да си изкарате някоя друга годинка и това е..После сменяме Флага...

54

Анонимен

преди 6 години

Абе да не би за това мажоретния генералпрезидент да свиква съвета?

53

Хи хи хи

преди 6 години

"Франция, дребнаБритания и Италия бяха страните които убиха Кадаифа и унищожиха Либия!"Забрави да добавиш Америка и ингилизите...същото направиха и със Саддам...но всичко се връща...е нали "диктаторите" Каддафи и Саддам ги няма:-):-):-)

52

Анонимен

преди 6 години

Bulexit! Това е решението!

51

Анонимен

преди 6 години

АБЕ ДЕ Е ТИКВАТА?ОТКАКТО СЕ САМОИЗБРА УЖ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НИКАКВА НЕ СЕ Е ПОЯВЯВАЛА!МАЙ ПАК СЕ ЧУВСТВА КАТО НААКАНО 2 ГОДИШНО!

50

Тия европейски *** не разбраха, че в България мигрантите нямат място......

49

../\..

преди 6 години

Няма какво толкова да направят. Когато сме влизали в ЕС не сме подписвали нищо за прием на бежанци.Нещо което Унгария и Полша много добре осъзнават.Така или иначе бежанците бягат от тук.

48

Анонимен

преди 6 години

Започнахте ли да се усещате защо толкова бързаме с оградата за която плаща Брюксел? За да не избягат мигрантите които ще ни прати. Тя и без това от другия край се пази.

47

упс...

преди 6 години

Брюксел да си ги приема у тях!Не ние бяхме тези които инициираха и участваха в унищожаването на Либия!Франция, дребнаБритания и Италия бяха страните които убиха Кадаифа и унищожиха Либия!А, Кадаифа ги предупреди за последствията, ама кой да слуша!?Ши....ни либераГлисти!!!!!!!

46

Гробокопач

преди 6 години

До ПрофесорПрофесоре, що д ане напрайм федерация с Турция направо, Бойку Тиквата ще бъде добър паша на Султан Ердоган, добър управител на миллет Булгаристанъ;)))

45

Лъжа е !

преди 6 години

Статията е лъжа, никой не ни принуждава!Никой няма и да ни глоби.Не наказаха Унгария, Чехия и Словения заради оградите, заради отказа за достъп, а щяли да накажат нас.Статията е лъжлива!

44

morelini

преди 6 години

Че те мигрантите нямат голямо желание да останат у нас...от трън та на глог.Едно предимство да не си развит икономически,те гледат развититв държави и не можеш да ги виниш.Напуснали са собствената си държава,да отидат някъде където си струва.Бг няма вина...

43

Хи хи хи

преди 6 години

Бежанците да ги посрещнат патриотите:-):-):-)Те хора с паспорти не пускаха:-):-):-)какво ли ще направят на тези без документи:-):-):-):-)Тези бежанци след 5 г пребиваване ще станат българи...как беше "Щом живееш в България си българин"...:-):-):-):-)

42

Анонимен

преди 6 години

И за какво са ни магистралите и залите, за нас ли се строят въобще?!

41

Анонимен

преди 6 години

Агенте ти си пълен *** ..

40

Гробокопач

преди 6 години

Наказателна процедура, вместо потупване по рамото? Очаквам Боку да се огъне и да ги приеме. Потупването е за предпочитане пред наказателна процедура във вреда на ГЕРБ. Но той е хитър банкянски муфтак и може да направи друго, ще приеме, за да разлая патриотарите и ще каже после - заради тях ни наказват. Винкело шъ съ врътне, Каракачана шъ пръдне, Перхипедролов шъ залая злобно и Седянката ще се ройне. Отличен резултат за нас!

39

Анонимен

преди 6 години

Брюксел да си гледа работата и България да излиза от това талибанско гето!

38

предложение

преди 6 години

Утре всички вестници със заглавие : ЕС/Брюксел рекетира/изнудва България, Унгария и Полша да приемат бежанци!

37

юнкер

преди 6 години

Вадя пръчката и почвам да бия