33

Анонимен

преди 6 години

Съгласявам се с Деси, да допълня- тогава беше по- млад и си личеше, че доста тренира, та направо бях влюбена в него :D Но тогава бях и малка де ;) В последните години много се изложи, жал ми е за него.

32

vitoshaword

преди 6 години

Оставете това, харчете си времето, за да четете смислени неща vitoshaword

31

Анонимен

преди 6 години

Свършили са му парите

30

Анонимен

преди 6 години

Какъвто единия такъв и другия бтв решила да ги изчиства и тов зе да се прави на патриот да ги държат мислел за народа мисли за себе си

29

Анонимен

преди 6 години

Свърши лапаницата и си търиш нов "шеф" ли пич?! Къде е скъпоцения ти Дудук сега, а?! Или Дългуча с мния за величие?! Или вече никой не те иска теб? Амн от политически *** търгнали да обясняват що е то морал!

28

Политически феодал

преди 6 години

Тоз флюбен в Слави ли е ? Или в портафела му ? На Бареката да не е отънял портфейла а ?

27

Анонимен

преди 6 години

До tsv по зле от бсп няма Бойко е цвете сравнение с тях

26

tsv

преди 6 години

До ИцоАми Бойко Борисов ? Нима той не е дъното ?

25

Деси

преди 6 години

Някога Росен Петров ми се струваше интересен. Начетен, с патриотичен дух, добър сценарист, приемлив водещ. Но след години следене на политиката отблизо, било от личен интерес, било заради работата със Слави, покрай сценарии и прочее, да не се прави на ощипан. Да се бе хванал с комунистите или сините, би минал номера "Ама аз вярвах, те *** излагаха". Но точно с Дуду-ка, дето от далеч намирисва на далавера и евтинджос, да си спести театрото, молим!

24

Командира

преди 6 години

Славито се светна защо му го прикачиха да му диша във врата,и напъди шпионина. Роската е обучаван в ,,Симеоново'' за за разведка,профил ,,Психология''.Ама ,,Дългуча'' се усети и побесня.Ииииии ... Домингини

23

Анонимен

преди 6 години

Много глупав ход беше да влиза в политиката, ако беше понаучил нещо от бившия си шеф , щеше здраво да се държи за телевизията.

22

Анонимен

преди 6 години

Подлого, ходи копай на къръ и полсе продавай продукцията на пазара, щото за друго не ставаш, а и си грозен!

21

Анонимен

преди 6 години

Боже пази България! Е това е политиката, малка *** с около 200 охранени, знаете какво. Как ще стигнем европейците? Бившите соц. Репъблики, поне.

20

Анонимен

преди 6 години

Не си Гошо *** а Гошо Острото

19

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Има пари,има...политика.Няма пари и всички...политици се разбягват като голи...гарджета.Ще намери Росен кой да го...подслони под крилото си,след това ще си...оформи новата...платформа,вярна с тази на...ментора(феодала...политически).Това е толкоз просто и...логично,какво тук значи...някакъв си Росен.

18

ако да не

преди 6 години

Тоз, дето носа му падна от коката, дето се изложи като кифладжия с бареков, сега и книги прописал и ще ни учи на морал!?!?!?!? Въъййй!!!!

17

www

преди 6 години

Росен Петров е дете на червената номенклатура. Разглезено, доколкото са имали възможност неговите по онова време. Със Слави Трифонов успя да си напазарува няколко апетитни имота в столичния квартал Изток. След Слави реши да се умилква около Бареков. Някой го уреди като водещ на телевизионно предаване, после и като депутат. Но сега вече няма лапаница. А който е свикнал на пари, откраднати по един или друг начин от данъкоплатеца, не може да продължи на чисто. Сега лиже там, дето преди... Това е!

16

Анонимен

преди 6 години

Да за всеки влак си има пътници има време минал съм тоя урок ако се поставя от другата страна нее добре повярваите злее

15

Анонимен

преди 6 години

Мхм ми то се присмива *** себебси видяло ли какво е надали

14

Анонимен

преди 6 години

Един говори двама се хилят квартални дилеми и един износен репертоар да се присмиват на хората наслушал съм се благодаря