Снимка: сп. Love Style

Бившият депутат и тв водещ Росен Петров проговори за разделите си със Слави Трифонов, Николай Бареков, Любо Нейков и Евтим Милошев. Той признава, че няма какво да дели с Бареков.

"Напуснах го, защото избягах от скандала. Ако Николай е човек, който може да живее в скандал всеки ден, аз не мога. За съжаление, в тази партия това беше ежедневие. Като влязох в парламента, нямаше кой да ми каже "Добър ден", защото бяхме скарани с всички партии. Когато реших да напусна, не бях спал.

Говорихме с майката на Бареков по телефона и двамата плакахме. В много добри отношения сме с родителите му. Никой не ми е виновен, че съм имал една представа за политиката, а отвътре тя се е оказала друга. Аз съм си грешникът. Сам си избрах този път и сам си понесох ударите от него. А те не са хич малко. Нося си кръста. Не съжалявам за това", споделя Росен пред сп. Love Style.

Той се надява със Слави Трифонов да не са прекъснали окончателно отношенията си. Макар че като го защитил за протеста му, веднага започнали да пишат, че му се моли да се върне при него.

Вижте още какво каза Росен Петров в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase