35

Анонимен

преди 4 години

Госпожо, МаноловаВие едно време като сте ходела на училище и не е имало часове за "сексуална култура", да не би да не знаете как се прави секс????? Защото ако е така трябва вие и всички който натрапвате тая помия на децата ни да идете и да се изучите барем ви удари нещо у главите и да млъкнете всички дето сте се заели да унищожите образованието на младото поколение. Бог да пази децата ни!!!

34

Аа

преди 4 години

Тая статистика не за българчетата,така че доди да преподава в махлата,

33

Клавдий

преди 6 години

без детски за деца раждащи деца, без детски за нямащи осми клас, без детски за нямащипоне две години трудов стаж, размера на детските-най-висок за вишисти и среднисти, ***-лък за останалите, да се действа на принципа "който не работи, не трябва да яде", детски до трето дете вкл., без детски за над трето дете, така е напр. в Тунис, защото само непъл-ноценни индивиди имат над три деца.

32

Анонимен

преди 6 години

Аз смятам, че сексуалното образование е важно, тъй като доста момичета и момчета започват полов живот на 13 години, без да знаят какво правят и колко е рисковано всъщност. Поне да имат някаква представа за опасностите и как да се предпазят от тях. Защото съм сигурна, че в много малко семейства се говори на тази тема с децата, тъй като децата се притесняват да попитат, за да не вземат родителите им да си помислят нещо...

31

ЖороПърви

преди 6 години

Всичко Мая фтасала, та за сексуалното образование се хванала....

30

?

преди 6 години

Защо се премълчава, че вече се раждат по 6 000 деца годишно от малолетни и непълнолетни майки?А какъв е приблизителният брой на всички бебета, родени за една година напоследък?

29

случайност

преди 6 години

30% от учениците са неграмотни30 % от учениците се почват на 1330% пт учениците спират да ходят на училище в шести клас30% от учениците взимат инвалидни пенсии30 % от учениците са шведи

28

Анонимен

преди 6 години

Тя сестрата го е получила още в началните класове това образование. Затова е карала с по двама братя наведнъж.

27

Анонимен

преди 6 години

Дам. Мая лично ще минава да проверява как учениците са усвоили материала :)

26

Анонимен

преди 6 години

Правилно,така ще бъде решен демографския срив.

25

Анонимен

преди 6 години

Нагледно ,Live, с практика,на бюрото на класната в часа на класния ръководителбез отсъстващи.За целта томбола, кой с коя ще се падне,след което оценки от Директора,и учителското ръководство.

24

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ПРАКТИКАТА.

23

щщд

преди 6 години

Как да им се разясняват тези неща в училище,като тия същите *** не ходят там?! Отказ на всякакви помощи за малолетни майки много бързо ще ги ограмоти сексуално.

22

Анонимен

преди 6 години

и защо нашите деца трябва да са наказани заради по-тъмничките? по-тъмничките даже и не ходят на у-ще, те ходят на пазар за булки. Айде стига с тия тъпотии! Нашите деца, които ходят на училище не забременяват на 13, като искате, образовайте тъмничките по махалите, после се грижете за наште

21

Анонимен

преди 6 години

Тез дето ги раждат 90% не ходят на училище => полза никаква.Това е като анкета в интернет "ползвате ли интернет"

20

УжасТ

преди 6 години

/Tantric /Lovemaking как и точно се превежда? Щот сексуално образование звучи доста хард, опростачено и за такива със сериозни фройдиски проблеми!

19

Анонимен

преди 6 години

Мая Общата ще ограмотява сексуално ...Тя поне има огромен опит.

18

:))

преди 6 години

Определена група индивиди в БГ се женят/омъжват на 12-13-14т год. възраст и така се ограмотяват сексуално, като има реален резултат от опознаването! :)) Затвърждава се мнението, че образованието / ходенето на училище не им е необходимо, т.с губене на време по теоритизиране! пп. медиите достатъчно образоват децата сексуално, остава и у-щата да заемат с тази дейност! :))

17

Анонимен

преди 6 години

Как като учите българчетата на тия неща, това ще повлияе на поведението на ромите?Ама започвам вече да вярвам в теорийте на конспирацията за дехуманизация на населението на планетата и рептилите.Честно.

16

Някой

преди 6 години

Това е поредното издевателство над българският народ! Феноменът "деца раждат деца" няма да се повлияе от такива СИП- ове ни най- малко просто защото тези деца които раждат деца изобщо незнаят от къде се влиза в училищата. Това което представят като "сексуално възпитание" или ако щете "ограмотяване" ще бъдат лекции с които ще им представят пeдeрacтиятa като нормално нещо. За това са им нужни тези часове, а и за да позапълнят графика на учителите.