11

Анонимен

преди 6 години

Водата е замърсена, забранява се използването и. Ако въздуха е замърсен, какво следва по тази логика?

10

Анонимен

преди 6 години

Няма сила, която да спре лъжите на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и неговите некадърници !

9

Анонимен

преди 6 години

По - добре алфа - активност , отколкото демократична пасивност . Не им вярвайте . В държавата България няма нито един точен измервателен уред .

8

анон

преди 6 години

В миналото никой не си заключваше вратата, стоката при зареждането на магазините стоеше часове на тротоара без никой да я пипне..... времената бяха такива. Сега са други времена. Държавата трябва да се ориентира правилно. Не може в днешните обстоятелства кладенци и вододайни зони да са без въоръжена охрана.

7

Анонимен

преди 6 години

До Дали? - Някой трови водата в цяла България...има две основни възможности: Путин или Тръмп. Избери си!

6

maimuni

преди 6 години

Спокойно и това ще го преглътнете ,както с всичко.Седити мирни ся.

5

Анонимен

преди 6 години

До Дали? - Някой трови водата в цяла България...Местни жители споделят пред ТВ, че от много години знаят - водата е амръсена, но че имало замръсяване с уран, не знаели. Ми хора, как ще ви кажат любимите татовци, че пиете радиоактивна вода! Нали ще се сетите, че братското ссср тегли уран за мирно въоръжаване и ще намразите не само съветските братя, но и бе-ка-***-то! То и криенето положението след чернобилската катастрофа беше по същите срамежливи причини. Пийте уран за имунитет! Свикнали сте!

4

Дали?

преди 6 години

Някой трови водата в цяла България - как да го разбирам това, че зачестиха случаите с радиоактивна вода на някои места???

3

Алоу

преди 6 години

Някоя цифра, нещо??? Едно е превишение на нормите с 1,5 пъти, друго е 150 пъти.........!И КАК МОЖЕ ДА ИМА АЛФА АКТИВНОСТ БЕЗ ДА ИМА УРАН??

2

Аман

преди 6 години

А в кварталите на Димитровград колко е уранът ? Статистиката показва много висока смъртност от рак ! Хората си копаят кладенци и си поливат доматите, марулите и пипера. Свинефермата - същата работа !

1

шматка

преди 6 години

Ако намалят нормите още малко уран ще има и в морето