36

истината

преди 6 години

До 33 ,1 ти си човек с елементарно пролетарско мислене от времето на социализма, т.н. диктатура на пролетариата, диктатура на елементарният над умният.

35

Dzfmz

преди 6 години

taka im se pada.stom terorizirat nonstop uchenicite s obeseni, zapaleni, obezglaveni i razstreliani hora...

34

andraishiz

преди 6 години

vsichki daskali, det sa minali na disciplinata chetene na Koran, imat nai-visoki zaplati v eu...skoro i bg daskalite po tasi nova uchebna systema i s novi krasivi portreti v klasnite stai......

33

Владислав Горанов

преди 6 години

"Увеличението на учителските заплати не е на калпак, а според изпълнението на целите за по-високо качество и задържане на децата в училище. Така министърът на финансите Владислав Горанов коментира пред журналисти обещаното увеличение възнагражденията на учителите от новата учебна година."

32

Анонимен

преди 6 години

33, ТИ С Г.Ъ.З.А СИ ли мислиш, като че ли да. БГ учители работят с по 25/35 деца- ако не повиши глас няма да чуе и себе си. Тая *** гледа децата и на работещи и на тия дето мерят улиците или чаткат по форумите с оная си работа. Вие видяхте ли майките на протеста- с по едно спящо дете, а сега си представете 30 такива деца и една учителка- за това говорим, а не за коледни и отпуски разни. Детски градини и училища е пълно с баби, младите идват и като повикат малко и напускат.ДА МИСЛИМ,А!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ми да слушам за учители. Вижте всеки с колко деца работи, колко отпуск има през годината. Колко празнични получава по Коледа и 24 ти май. Колко часа работи на ден. И тогава определяйте заплати. Да не смятаме, че повечето учители нямат ценз за мястото което заемат, защото са човек на някого. Като изринете тая ***, ще останат качествени преподаватели с големи заплати. Не натоварвайте бюджета, направете обективни проверки

30

Анонимен

преди 6 години

до 29 УчителИма недостиг на връзкари - 6 000 в случая !!!

29

Урааа

преди 6 години

пак сме на първо място !и първо място по бедности първо място по смъртност Първи,Първи ,Първи !!!

28

Анонимен

преди 6 години

А,а не стига че БВП е нисък, ама и с 3,5% пт него си е направо колапс, преди имаше 4,5% при много по-висока парична стойност.

27

Учител

преди 6 години

До 21 Не знам от къде имаш тази информация, но ако учителите взимаха по една кола пари на ден, нямаше да има недостиг на 6000 учители.Какво ще кажеш за началните и учителите до 8 клас? Частни уроци по какво? Частни уроци дават университетските преподаватели и някои от гимназиите.

26

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Разберете няма пари,нови депутатски коли трябва да се купуват.

25

д

преди 6 години

Прекратете да мъчите децата за пари.

24

Бивш даскал

преди 6 години

Учителите пенсионери са на същия хал. Патриотите изравняват пенсиите им с най-ниските. Каква държава - неграмотна.

23

Ива

преди 6 години

До Ивелина. Госпожо, не знам какво работите в общината, но с този покъртителен правопис и 580 лв са Ви нереално много...

22

Анонимен

преди 6 години

Аз съм "за" премахване на задължителното образование! Така ще се реши проблема с агресията и качеството. Келеметата ще могат заработват парички рано-рано. Училището да е платено за деца проявяващи агресия или нарушаващи дисциплината. Така родителите ще са мотивирани да ги държат изкъсо. Така и учителя ще стане бог!

21

до 9

преди 6 години

Говорим за просвета и за това, тъй като ти си критичен,ще ти кажа, че се пише власТТа, а не власТа. Власт е в женски род и когато се членува, се добавя ТА.Давай акъл, когато си набавиш първо на себе си знания.Това е целта - да бъдем прости, да вярваме в измислен Бог,да се чувстваме виновни, че ние сме причината да сме бедни.Ако имаше Бог, това животно никога нямаше да се изгаври за трети път с нас.

20

Анонимен

преди 6 години

Сега четох какъв голяяяям растеж имаме.Тогава?Може би растежът е само при боко?

19

Анонимен

преди 6 години

Кой ти гледа образованието, те даскалите всеки ден по една кола си изкарват с частни уроци. Кой ти учи в училището, милиони за 1-2 *** от цял клас. Затвори училищата и нищо няма да се промени. Просто няма да се тупат с дипломи. В университетите ще учат по само тези които наистина им се учи. А а тези които не им се учи няма да се тупат с диплома.

18

Анонимен

преди 6 години

Браво на авторите на статията, изпълниха ме с позитивизъм! Стига с тези последни местанека и ние първи по нещо, пък няма значение, че е негативно.

17

Феодалния

преди 6 години

Бойко "Великия Аз" и Горанов "умния" са идеалната комбинация за изхранването на "феодалните" (виж. Горанов) с "постна пица" (виж Дянков) и превръщането им в бизнес-асове така, че няма нужда от пари за наука и образование "феодалните" сами да си изкарат" (виж Горанов).