13

тя

преди 6 години

Това е безобразие!Допуснати са цели престъпни банди да безчинстват и извършват години наред престъпления! Полицията дреме ,а е с най -голям брой на глава от населението и с най- голям бюджет , а работа нула! Докога само ще регистрират !?

12

Анонимен

преди 7 години

Ние в ЕС ли сме или в някоя провинция на третия свят.

11

Ганьо

преди 7 години

До помакБългария "държава"на мафията,както казват старите хора: България е създадена от хайдуци и ще бъде съсипана от хайдуци.------------------------------------------------България е създадена от хора, като твойте предци от преди 15-20 поколения и ще бъде съсипана от такива продажници, като теб!

10

До 1

преди 7 години

А като се съсипе кой ще те храни

9

Анонимен

преди 7 години

Случая с този от Ямбол в старозагорския затвор бе много отдавна и до колкото си спомням въпросния крушкосменител беше застрелял някаква местна ямаболска мутра

8

1

преди 7 години

Дуерте, Президент на Филипините! Снощи по "National Geographic" в продължение на два часа представиха решението на въпроса с наркодилърите!

7

История

преди 7 години

В Старозагорския затвор мъж от Ямбол го удари тока, докато си сменял ел.крушка в килията. И... въпросът бе решен в нечия полза.

6

Ще видим....

преди 7 години

Благодара на Б.Борисов,на Цв.Цветанов,на Йовчев,Лазаров,Бъчварова,на изпъдения гл.секретар/забравих му името/ ама го помня че орева орталъка за това,че благадарение на високия си професионализъм изпълниха и май продължават да изпълняват мечтите,на тези които меко казано не ни обичат!

5

До 2

преди 7 години

Ти в ред ли си бе юнак.Разсъждаваш или преписваш от някой ?

4

Анонимен

преди 7 години

От коментар 3Мерси че ми редактирате съобщението но поне сложете кавички да се знае че не е авторска вече :)И като редактирате - смените думата западна със зандана моля ;)! И между другото макар и пиратски действие от ваша страна е по демократично от изтриване на коментара ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Да го тикнат тоя убавец в изолатора, да видим какъв бизнес ще движи оттам!

2

Анонимен

преди 7 години

Е как така човека е в затвора и има .. Ти отряда и комуникацията за да осъществява атентати на хора които работят в системата на МВР?Значи момчето от Бургас си отиде в килията, при доста съмнителни обстоятелства, а хора като въпросният поръчват служители на реда от западна???Ще дойде ден в който всички пумияри ще плащате!

1

помак

преди 7 години

България "държава"на мафията,както казват старите хора: България е създадена от хайдуци и ще бъде съсипана от хайдуци.