14

Дебелио депутатин

преди 7 години

Кражбите започват ! Няма време ! Не се знае кога ОНЯ ще хвърли оставка...

13

питам

преди 7 години

А ще дадат ли на ПИМК интермодалният терминал покрай Пловдив на смешна цена ... нещо като поущряване да брутално престъпното използване на трошляк от мините за тежки метали?

12

Анонимен

преди 7 години

Интересно!Държавата (ние) плащаме за сондажи, за да може после фирма да ни я продава водата?!?!

11

Анонимен

преди 7 години

Лапачкаааа.

10

Сапа

преди 7 години

Да вземат да разработят около кладенците, може да изкарат уран за АЕЦ Белене.

9

Анонимен

преди 7 години

Тя "Астика"-та затова ли вече не е хубава, щото я правят в Пловдив ?

8

Бай Хой

преди 7 години

50 години я пиха и не са се увеличили онкологични и др. заболявания, сега шум до небесата. Предполагам някой си търси парички и е намерил начин да ги изкрънка. Като свършат тия 2млн. вижте за какво са похарчени. Предполагам всичките няма да са за сондажи или цената на метър ще е тройна, съотвтно фирмата която пробива ще е на този на който му трябват пари

7

АХЕ

преди 7 години

Т.е. на северозападнал диалект прякора на това хъм... същество е : у....й сплескан искащ само неговото облекчаване:):):)

6

АХЕ

преди 7 години

добавете към началото сайта на днес.бг и ще видите статията :) т.е.днес.бг/stranata/2017/04/22/vodata-v-haskovo-bila-edna-i-syshta-prez-poslednite-50-godini.338838

5

АХЕ

преди 7 години

dnes.bg/stranata/2017/04/22/vodata-v-haskovo-bila-edna-i-syshta-prez-poslednite-50-godini.338838Това пак е на Делян Добрев изказване ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?и както се казва в една реклама и КАТ: И к`о пра`и сега??????????

4

АХЕ

преди 7 години

"Мислителят" на тази снимка каза, че това с урана в хасковската вода било от повече от 50 години /май така беше/. Но бързо забравихме простотията му. Иначе и той трябва да е ураноударен и у главата и да плещи простотии нонстоп. А той е от Хаскью. и Хаскью водата няма уран, работил съм с тяхното ВиК за периода от 2005 до 2011. Е нема такиви проби, Добрев май е уранов екстрасенс.?-?,!

3

1

преди 7 години

Този на снимката не е ли подсъдим,от такива пазарджии,акъл не щем,тези 2милиона сигурно ще махнат урана,нещастници гербери,колко ще свиете от тези пари.

2

Анонимен

преди 7 години

Еха, пак ще падне крадене за герберастките фирми.Интересно защо 8 години дремаха докато хората се тровеха и чак сега се развредниха.

1

Анонимен

преди 7 години

АСТИКАТА СИГУРНО И ТЯ Е РАДИОАКТИВНА