79

Анонимен

преди 7 години

Заспал овцедушен народ, мошенници политици милиардери, пропаднали наркомани- евроатлантици в София ,мрачно бъдеще в БГ

78

Анонимен

преди 7 години

Видими резултати. Такова е нивото. Такъв е материала.Никой не ви е виновен. Добре, че навреме се махнах от ***.Въпреки че от друга страна, когато и да се махнеш, все ще е късно.

77

Анонимен

преди 7 години

Дори от коментарите е видна деградацията на нацията....Плюете народа си сякаш не сте част от него...всъщност и себе си плюете...Щом не ценим и уважаваме себе си,то няма как да очакваме и другите да ни уважават!Спокойно... след още 20-30 години няма да ни има в никоя класация с този нихилизъм....

76

Бишо

преди 7 години

До. 86 влеченията към Русия на някои нямат нищо общо с положението ниНикой не ни е виновен,. Че гласуваме като овце, търпим мизерията и политиците крадат, че няма един осъден от тях

75

sl

преди 7 години

след 10 години герп, какво повече искате

74

xax

преди 7 години

И в тая клоака днесбг всичко в коментарите е полит. обосновано. *** мързеливи, ако ще и Тачър да дойде пак ще сте същите мизерници.

73

M

преди 7 години

Абе глупости! То да бяхме поне заедно с Румъния.

72

Тинев

преди 7 години

***, не намесвай Румъния в класацията. За разлика от България, Румъния е къде-къде напред в развитието си. Особено в правосъдната система.П.П.Защо, туй българските ***, все лижат гъ****е на мафията?Бъдете честни и обективни поне един път!

71

N

преди 7 години

Тъжно ми е, но това е реалността. И след 100 години ще бъдем все на опашката. Защото се краде, лъже, тарикатлъци, мафия, мързел, продажничество, некадърност на управляващите, все да не се прекараме, лоши характери, завист и т.н. и т.н.

70

Анонимен

преди 7 години

Голямо мрънкане, но като трябва да се работ- тотални скатавки, като трябва да се защитава истината-всички си мълчат да не дразнят началството. То демокрацията не се подарява, сами си я градим. А материала за градежа сме самите ние. Направете си извода.

69

xax

преди 7 години

С турси маниери и влечения към Русия не знам какво друго да очакваме. От време на време се прокрадва малко германско влияние, заради което все пак сме в ЕС.

68

Анонимен

преди 7 години

Гласуват, защото алтернативата е ***. Докато тя е алтернативата - така ще е.

67

Mimi

преди 7 години

A,vie kakvo ochakvaxte,3to??? Kratuni

66

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че сте добри слуги на новите си западни господари.

65

Слава

преди 7 години

Вечна слава на Боко Тиквата....Убеден съм, че неговите сегашни *** след веме-дано по -сокопр да дойде ще ти е срам и гнус от това което са вършили. А за техните деца---тъжно даже да си го помислиш.

64

Анонимен

преди 7 години

2230 годинаХората са кацнали на Марс, открили са неизчерпаемата енергия и вечния живот.В България - "добре си живеехме при Тошо, билетчето беше 6 ст.", "ГЕРБ ни докараха дотук", "безсмъртният полк" и т.н.

63

Анонимен

преди 7 години

Агент Василев, говорите от личен опит, предполагам?

62

Хахаха

преди 7 години

Ами какво очаквате. От както сме в евросъюза досега ни управляват от герб. Резултатите са на лице. Дръгия път пак за ББ да гласувате. Да не забравоте ей...

61

Анонимен

преди 7 години

Нали във всички изброени страни е имало комунизъм. Но ние сме зле, защото още се управлявяме от комунисти и коопелетата им от герб.

60

Анонимен

преди 7 години

Нищо не им е по-добре, само картата годишно за ГТ в Прага е на същата цена, като в София, на поне двойно по-големи заплати (и обмислят да е безплатна). Храна, консумативи, всичко е на дори по-ниски цени. Живи да ги ожалиш, ти казвам.