99

мен тук ми харесва

преди 7 години

ЕС е прекалено социалистически. Българския народ е консервативен. Поради това разбирателството върви трудно. Хората просто харесват различни неща.Например като вляза в ресторант в Англия виждам че стените са боядисани в черно. На мен това не ми харесва и аз не искам в България да ги боядисват като в погребална зала. Ако някой Англичанин вземе да ми дава пример ще му кажа да не ме занимава.Проблема е че журналистите в БГ са ниско образовани и нямат собствен мироглед.

98

До БУРЗУМ

преди 7 години

Умнико не обиждай.Говориш за ИМКО-1,2 и 16 ли.Ако си съвременник нали помниш за къде пътуваха САМО за СССР по линия на СИВ.По късно през 80 те почнаха да копират постиженията на IBM и APPLE .Колкото до телефоните ТА-Белоградчик ,внесоха поточна линия от ГФР която ,,взе хляба на сума ти работнички ,а по късно фалира. И не разрушихме НИЕ социализма а ТЕ си го разрушиха ,защото държавата почна да им пречи.Свиха парите и обявиха мораториум.........Нататък виждаме какво стана.Загубени 45 години.

97

Анонимен

преди 7 години

Това ние одавна си го знаем,но ако питате политиците,сме цъфнали и вързали.

96

Анонимен

преди 7 години

Още като прочетох,че "проучването" е на "оТровено оВчество",спрях да чета повече.Че не сме цъфнали е ясно,но и на всички е пределно ясно,че такива змийски гнезда,като отровеното овчество са създадени точно с тази цел - да мачкат всичко в държавата и самият народ и да го смажат духовно,докато изчезне съвсем.Нормалните държави И НАРОДИ,се отървават от тези изчадия,само ние стоим и ги гледаме,като зомбирани,което показва,че всъщност са свършили добра работа на господарите си.Ами,да стоим.....

95

Анонимен

преди 7 години

(((отворено общество))) тоя израз има едно определено ехо

94

хм

преди 7 години

Първо-,,Отворено общество'' си имат някакви свои критерии за развитие ,като електронно гласуване и т.н..Не мисля, че Естония е толкова добре .Второ-българина беше излъган с приказката -,,всичко на запад е чудесно'' и сега като измамената камила се оглежда да пие една студена вода и да намери ,,кой е виновен'',но започва да се опомня.Трето-ЕС е другата голяма измама,но на хранилката на ЕС са едни 300 фамилии те са добре ,ама те и управляват, ако БГ тръгне да променя курса-ще бъде заклеймена от ЕС

93

extremist

преди 7 години

До ЙОСИФ СТОЯНОВ: АЗ ЛИЧНО ВЕЧЕ НЕ ВИЖДАМ ШАНС ЗА ДОБЪР ЖИВОТ ТУК. НЯМА ДА ОСТАНА ЗА ДА БАЧКАМ ЗА ДЪРЖАВАТА И ДА ФИНАЛИЗИРАМ С ЕДНА ЖАЛКА ПЕНСИЯ НАКРАЯ...

92

Анонимен

преди 7 години

И в България има хора, които живеят добре.Това са приближените до ГЕРБ, крадците на евросредтства.Могат да си позволят дори чанти по 17 хил лв, докато 2 млн пенсионери нямат какво да ядат.И това ако не е гавра, здраве му кажи.Виждам, че троловете им пишат и в този сайт.Явно добре плащат.

91

Анонимен

преди 7 години

От китната градина и витрина на османската империя само за век се превърнахме в клоааката на Европа.

90

Анонимен

преди 7 години

Безсмъртният полк е поредното нещо, което ще отшуми до 3-4 години. После ще го заместят с друго. Нямам нищо против, стига да си го правят в Русия.

89

ЙОСИФ СТОЯНОВ

преди 7 години

до Екстремист...Ами, съмнява се да я взима... Аз съм учил и съм доволен от това което взимам... Не мога да търпя г****, които нищо не става от тях и само плюят... Най-лесно е да емигрираш.... по трудно е да останеш и да се бориш за по добър живот за теб и твоята държава... Предатели...

88

До М-85

преди 7 години

Ти в Румъния ли живееш,или по медиите съдиш.Половината ми роднини живеят там/останали още от Добруджа/.Същата мафиотска битка е и там. Нали когато Цв.Цветанов изпозатвори ,,Наглите " и похитителите ,те ни даваха за пример,а ние тук казвахме че било ,,борба за надмощие"

87

Анонимен

преди 7 години

Каква Европа ,вчера се убиха да развяват руски знамена,господи този народ е тотал изперкал.Плюят по демокрацията и човешките права,на кое отгоре да се мерим с Чехия или Полша ???Искате Азия получавате я .

86

extremist

преди 7 години

До ЙОСИФ СТОЯНОВ: ЩО ОБИЖДАШ ЧОВЕКА БЕ ? КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ДАЛИ МИЕ ЧИНИИ АКО ВЗЕМА 10 ПЪТИ ТВОЙТА ЗАПЛАТА ?? БИВА ЗАВИСТ АМА ...

85

Анонимен

преди 7 години

Той точно Пиночет ако дойде, ще видиш... Що всички руснаци сте такива? Уж българския братски език, а така и не го научавате като хората, ако ще 100 години да живеете тука.

84

ДО Бурзум

преди 7 години

Причините са не в ,,комунизма" ,а последиците от ,,недоносчето социализъм" ,както го нарече главният му строител Т.Живков.Не може 45 години да вървиш по грешен път,да имаш затворена икономика-СИВ,който търгуваше със себе си и като рухна всичко отиде на кино. Кремиковци,Радомир,Правец,Девня,400те външно търговски фирми, обслужвани със заеми и т.н.Прехода от планова към пазарна икономика е бавен и крадлив и ще трябват още толкова години за да можем да се оправяме и без СССР.Нали бяхме 16 република

83

ЙОСИФ СТОЯНОВ

преди 7 години

Добре си се писал АНОНИМЕН 91-ви коментар. Седи си, където си и си остани АНОНИМЕН, защото надали ще си нещо друго някога... *** емигрант, мияч на чинии.

82

extremist

преди 7 години

ЩЕ НАПУСКАМ ДЪРЖАВАТА...КАК МОЖЕ ПО СТАТИИ ЗА РУСКИ ПАРАДИ ДА ИМА 400 КОМЕНТАРА А В ТАЯ ДА СА НЯМА И 100 ??????????

81

до 91

преди 7 години

Аз се махнах отдавна. Никога не е късно за по добър живот

80

рускиня до 72

преди 7 години

Какво искаш да кажеш относно "бессмъртния полк" ? Сега той ли ти виновен ,че си ***, мръсен и изостанал? И в естония провеждат безсмъртния полк и в Австралия. Ама когато такъв *** като тебе не спазва закони - май само пиночет може да те помогне.