54

Винету

преди 7 години

Тиквата ***, а народа още по-*** да гласува да него тгрпети път!!! *** народс-слаба държава!

53

ОНЗИ

преди 7 години

Разпадането на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ е неизбежно до момента в който се вземе онова най-ликвидно решение спрямо този проамерикански *** - друга логика няма!!!! Погледенето го само - *** отвсякъде!!!

52

Стамат

преди 7 години

Я съм непоправим оптимист по отношение на Боко :-D

51

uprava

преди 7 години

как ще управлява тази измислена коалиция, при условие че около 50% от хората не са гласували за нито една партия в този парламент, резултатите показват че негласувалите са и по-интелигентната част от обществото и колко години още може да управлява горната личност 10 или 20 г.

50

Анонимен

преди 7 години

Не!

49

Анонимен

преди 7 години

Вече освен калинки, ще ни управляват и пиявици .

48

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е ПРОФЕСОРА ОТ ЛУДНИЦАТА В КУРИЛО. ПАК СЕ Е ДОБРАЛ ДО КОМПЮТЪРА НА ДОКТОРА.СПОКОЙНО, ТОЙ Е КРОТЪК, ЩЕ МУ КАЖЕМ, ЧЕ БОРИСОВ СЕ Е ОБАДИЛ И МУ Е НАРЕДИЛ ДА ПАЗИ ТАЙНА, ЧЕ Е ГЕРБЕР.

47

Бай Корлеоне

преди 7 години

Пишете ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ, шайката ТИКВАТА 3 ще заГРОБи България с нови 16 милиарда евро заеми до очакваната ОСТАВКА наесен!

46

Анонимен

преди 7 години

Нов бардак със стари *** не става.

45

БАБА КУНА

преди 7 години

ПОД "МЪДРОТО" РЪКОВОДСТВО НА БОКО ТИКВУНОВ ОПТИМИЗМА НА БЪЛГАРИНА СТИГА ДО ГРОБИЩАТА!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Събирай българино жълтите стотинки, че след годинка ще трябват милончета за избори! Събирай, ти който работиш, плащаш данъци, осигуровки! Мамо,тате и вие събирайте! Ако не можете да съберете за нови избори ..Все тая, след година..нови..в..нов б.рд.к. Важното е да има зрелища. Поне в Рим имаше ХЛЯБ и зрелища. Сега и хляб трудно ще си купувате. Ако не можете... Яжте пасти! Подпис Мария Антоанета! После и тя оядена отиде нааааа.. Умните знаят, тия дето са чели само Винету.. Мария отиде във вечните.

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен31 И с незаконно избран ,Председател,след закриване на сесията на народното събрание . . Демократично, нали ?

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Не ми се иска да съм на мястото на привържаниците на БКП- ГЕРБ който с пяна на устата проклинаха Сидеров а сега му правят фифитки ,сиреч мелодия с уста . Гласуваха за Червеният гербер -получиха и Сидеров .Сега трябва да преглъщат пяната в устата .,, Аз съм *** и Вии сте прости ,,Разбраха те се . Честито !

41

Анонимен

преди 7 години

Оптимист ! МУТРА -3 ! СЪС СТАРИ БРАНТИИ НОВ БАРДАК .....???2

40

nema vreme

преди 7 години

minuta e mnogo.

39

Аз съм герберче

преди 7 години

Аз съм герберче и силна майка мен ме родила.Аз съм герберче. Обичам нашите планини зелени.Аз съм герберче свободно, на мутрата Борисов пръв другар.На всички избори аз гласувам под строй за ГЕРБ.Всичко герберско и родно любя, тача и милея.Герберин да се наричам, първа радост е за мен.Автор: Тиквата.

38

Анонимен

преди 7 години

Не ми се иска да съм на мястото на привържениците на патриотарите , чиито водач нарече СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ " това гюле" , а сега е *** !

37

ОСТАВКА

преди 7 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА...видяхме че експеримента на Славните КАЛИНКИИИИИИИ от ГЕРБ ЕООД Комерс и ЕООД Обединените Крадци е вреден за България и за народа,два провалени мандата,кражби и корупция в високите етажи на власта: примерииии огромните кражби от прословутите магистрали,от прословутото безплатно саниране,от историческата елементарната телена ограда която се стои от ЕООД Обединените ***...т.е за кражби на милионииии и милиардииии пари има,за прилични заплати и пенсиии няма....ОСТАВКА

36

Луцифер

преди 7 години

Докато има такива ,,професори", ще има и такива като ББ. Ако не е той професора .

35

ОСТАВКА

преди 7 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашистко то управление на Асвалт паша...СРАМ и ПОЗОР е старото-новото крадливо,корумпирано,некомпетентното правителство на Асвалт паша този път с Псевдопатриотите-фашистите....лидерите на ПсевдоПатриотите вместо да са на съд и затвор ще управляват ....СРАМ и ПОЗОР...