12

Анонимен

преди 6 години

Силата на Айфон беше, че с всяко поколение предлагаше по една иновация, която никой друг не притежава. Първо изцяло сензорно управление с капацитивен дисплей, после 64-битов процесор, сензор за пръстови отпечатъци и т.н. Но всичко това беше в ерата Стив Джобст от тогава само момпат "GHz-и" на процесора, увеличиха размера на джама и броя на камерите, ама това си е чисто андроидски подход, така че в един момент, може би не днес и утре но в близко бъдеще ще затънат, както стана със Nokia Symbian

11

Анонимен

преди 7 години

Просто телефоните вече могат всичко, само да говориш нормално по тях е проблем.

10

Анонимен

преди 7 години

Путинските *** не харесвали Епъл... Абе пич, ти имаш ли нещо зад прчема или си украинец? ;)Смяташ, че всеки, който предпочита нещо за интелигентни пред епълската гнусня е путинофил? Можели да има по извратено същество от теб? ;)) Тва епълските евроатлантици сте пълни ***...

9

Анонимен

преди 7 години

Телефон с чипове от Самсунг, а сега и супер амоледче дисплей от тях ще слагат , направо в Корея да се местят . Луда работа кво толкова го хвалите . С галакси ес2 - ка съм, качил съм му адроидче 6.0.1 и си щракам с пръсти, същата работа ми върши като последните бози на СамЦунга и АйФуня , а ги имах последните модели и от двете фирми . По добре си купете някой мотопед с тези пари ,както направих аз. Всичко хубаво и не прекалявай..те с фръцните , на никой са ненужни.

8

маке-ариец

преди 7 години

До 7.Поскъпналите акции са преди тази новина. Кеш-а е офшор и заради големите данъци те не могат да вкарат обратно в САЩ. Затова и продават акции - да се финансират. Проблема на Апъл е, че най-голямата част от бизнеса им е айфоня. Какво би станало с чичко Гугъл ако всички да почнат ползват търсачката на Бинг вместо Гугъл?Спад на продажбите естествено не значи, че Апъл ще фалира (за ужасТ на Путинските ***), но се възприема като лоша новина от инвеститорите. Това е.

7

Българин

преди 7 години

Преди ползвах Apple, но не си заслужават цената. Новите флагмени на Самсунг не отстъпват по нищо, че са и по-добри. Единствения плюс на Apple е до някъде операционната система ... една идея по-лесно се правят нещата.

6

Анонимен

преди 7 години

Балон! Кое е нещото, което имат ябълките в повече спрямо конкуренцията? Един маркетинг и нищо друго.Щом дори стигнаха до там да парадират с ръководител гeй..

5

Георги

преди 7 години

Ти май си гей, ама не може да си го купиш

4

Анонимен

преди 7 години

Айде бе, откога чакам да фалират!

3

Търпение

преди 7 години

В един момент ще се сринат и ще бъде грандиозно!

2

pich

преди 7 години

Идва, идва ...

1

ГАДОРЯН

преди 7 години

И на тая еуфория ще й дойде края