139

...

преди 7 години

Като толкова много пари се взимат от София защо автобусите и трамваите са толкова стари все по 20-25 годишни? Вземете нови да ви го ***!

138

Анонимен

преди 7 години

Защо всичко трябва да е навряно в София? Стотици китни градчета и селца западат и се обезлюдяват заради централизирането. Лично аз бих предпочела да отида да живея в едно такова малко градче, в което всички се познават и можеш от едниния му край до другия да отидеш пеш за час.

137

Един от стадото

преди 7 години

Българи крадци и продажници тотално *** родината ни и после идва гражданската война в БГ между провинция и *** от софия,мирише на барут,кръв,***

136

extremist

преди 7 години

"Разкрихме нови 130 нови работни места за учители - БРЕЙЙЙЙЙ КАКВА ВНУШИТЕЛНА ЦИФРА....НАПРАВО СЕ ГЛАВОЗАМАЯХ...130 РАБОТНИ МЕСТА ЗА ТАЗИ ПЕТИЛЕТКА...131 РАБОТНИ МЕСТА ЗА ДЕСИТИЛЕТКАТА...129 РАБОТНИ МЕСТА СЛЕД 15 ГОДИНИ...0 РАБОТНИ МЕСТА СЛЕД 20 ГОДИНИ...АБЕ ФАНДАК ТИ СИ *** *** ПРЪДНЯ СМРАДЛИВА

135

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА точно това е - геноцид в страната. С парите за Дунавска стратеггия например се правят в София градинки за по 10 хил.лв. на кв.метър. Краде се яко. От парите предвидени за развитие на други региони. Гарантирано от ГЕРБ.

134

До30

преди 7 години

"Странно около 90% от коментарите са негативни, а като дойдат избори пак я избират"Защото няма опозицияВсе едни и същи са на власт вече 65 години.Така нареченото 4-то българско царство Царството на отряда "Чавдар". Сред цар ( бай) Тошо, сега е ред на пазвантина му ( бодигард) принц Боко.

133

Руснака

преди 7 години

Да в София заплатите са по-високи от колкото в провинцията, но когато пътуваш за да работиш там или си под наем, ситуацията става още по-зле. Колкото до високите заплати, доближаващи се до заплатите на "съседите ни" .. има още да скачат, че за да се доближат. Ако от 1000 лева(бруто) вземеш 780 лв и това е добре ... здраве му кажи.

132

Стар софиянец

преди 7 години

Въобще не ме интересува Фандъкова от коя партия е. Важното е, че направи много за София. Предполагам, че това не става и без политическа подкрепа. Понякога ми прилича на Великите кметове на София - Димитър Петков и инж. Иван Иванов. Дано не се лъжа.

131

Анонимен

преди 7 години

До Стар софиянец Фандъкова - усмихнатото лице на Корупцията . Гарантирано от ГЕРБ

130

Анонимен

преди 7 години

София се къпе в злато и диамавни а провинцията няма пари за една пейка спираме да плащаме данъци тая кметица окраде цялата провинция и си бърка под полата с оня евро-гейски шматарок.

129

банскалия

преди 7 години

браво Фъндуковастроете в София, че язе като селан да си ккупя апартамент в Младост.Няма само софиянци да купуват апартаменти в Банско

128

Mлад софянец

преди 7 години

До Стар софиянецБраво!Споделям мнението.

127

Стар софиянец

преди 7 години

Фандъкова е добър кмет и това което прави за София го показва. Пожелавам Ви в провинцията да си намирате кмет като нея.

126

Анонимен

преди 7 години

Добре, че ги има ЕС и Русия та да може да избягаме там от гробажиите.

125

султана е гей

преди 7 години

До ВариантБай Василе ,като се освободим теб ще те направим ЦАР!Ако ни требе ЦАР то и сега си имаме СУЛТАН.Чиста и свята република ще станем като се освободим.

124

Анонимен

преди 7 години

Това ли е жената заради която провинцията заприлича на Сомалия и коренното население напуска като след ч у м а, за да иде да слугува на някой беден гръцки пенсионер за къшей хляб.

123

До 146

преди 7 години

Що не откраднеш една батарея гаубици, и не я качиш на Витоша и започнеш да трепеш софиянци. Ще решиш ли проблема? Първо, не гласувай за местни велможи които стават веднага слуги на софийските управници, започват да ви крадат и лъжат, живеят като императори. Тиквара ги наслага крадливи калинки по цялата страна. Те ви крадат но и му дават за да ги пази. Решете си проблема с вашите кметове - села:ндури и тогава се сърдете на Софиянци. А, че има разлика м/у София и Прованс е очевадно. От Луната се в

122

провинциалист в Софи

преди 7 години

До Стар софиянец....*** такова радвай се че живееш охолен живот на гърба на бъдните провинциалното...дано някой от провинцията ти да скубе мазната и миризливата ти перушина

121

Стар софиянец

преди 7 години

Защо изоставихте къщи като палати в провинцията и дойдохте да живеете под наем в моите апартаменти? През 90-те години казвахте, че Вие ни храните и без Вас селяните ние софиянци ще умрем от глад. Сега ни хранят гърците с колкото си искаме плодове и зеленчуци. От Вас нищо не получаваме. Молете се да не Ви вдигам наема.

120

Анонимен

преди 7 години

V SOFIA NIKOI NE RABOTI POD 2000LV.NIKAKVI ZELENCUZI ZA SOFIA DA YDAT GMO OT TURZIA I MAKEDONIA.