29

бг

преди 7 години

Ако Ердоган е диктатор щеше да спечели референдума с 99 % от гласовете. А той взе над 50-52 %. Предполагам, че кюрдите и ромите са гласували против, а мнозинството от турците за. И само някои са против. Винаги във всяка държава все има по някой недоволен. За тия недоволни е по-добре въобще да няма държава, а вместо това да бъде пълна анархия и слободия. Всеки да върши каквото си ще, без да носи никаква отговорност за деянията си. Но това ли е решението?

28

Анонимен

преди 7 години

Повечето тук са за сайта хаберлер.тр

27

Анадолски

преди 7 години

ГУРБЕТЧИЯ и ако до 2 години не стане гражданска война, гарантираш ли ни, че ще се хвърлиш от някъде?Или ще кажеш ЕРДОГАН ФАЛШИФИЦИРА ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА, КРИЕ ГО ОТ ВСЕКИ :)))Гурбетчия в Германия също има псикодиспансери!

26

бг

преди 7 години

До Анонимен 44Не съм Хасан, А Иван. И не се правя на българин защото по рождение съм си такъв. Което не ми пречи да подкрепям комшиите в техните усилия да опазят държавата си. А не тяхната Турция да стане като нашата скапана България, от 10 години "горда" членка на ЕС. По нещо да се познава, че сме в ЕС? По дупките по пътищата, побоите по шосетата в мутренски стил, ограбените и изнасилени в собствените им домове възрастни хора, по телефонните измамници, които беге полицията не може да озапти?

25

Анадолски

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ"В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СТРАНИ УВОЛНЯВАТ И ОСЪЖДАТ САМО ПРИ НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,А В ТУРЦИЯ УВОЛНЯВАТ И СЪДЯТ САМО ПРИ ПОДОЗРЕНИЕ"НЕ НЕПОЗНА в демократичните страни като България например да имаш и доказателства и ако оня има пари пак не го съдят!А в америка пък може да те осъдят и за това, че правиш бизнес със злато или със други валути, А НЕ С ДОЛАРИ! Гурбетчия я кажи Реза Сарраф и Помощник началника на ФинансБанк защо са задървани в демократичната страна?

24

Анадолски

преди 7 години

Днес Ердоган беше пак на живо... Доста работи каза, най-вече за терористите...Защо ли западните медии пишат други новини?Тази новина за запознаствата бяха пълни глупости, правиха простотии само и само за рейтинг, във фейса се правиха кампании да се махнат приеха молбата на гражданите. Така и трябва да бъдеА чистките да продължават, както вика и Ердо "ДОКЪТО ГИ ИЗКОРЕНИМ".

23

осман

преди 7 години

википедерия я спират.щото някои еврейски тарикати са писали за турция че защитават ислямска държава и тероризма.и такива *** като тук във форума ги мислят за истина.и щото ТУРЦИЯ Е ДЪРЖАВА а не територия като някои други.капиш....

22

бг

преди 7 години

До Анонимен 39Не съм посещавал досега Турция, но много българи са го правили. Било то в Истанбул или Анталия. Дори само филмите им като гледаш се разбира, че са много по-уредена държава от нашата. И много по-напреднали от нас във всичко. Да, бих живял там. Защо не? Въпреки, че не знам езика им. Но това е една добре организирана и правова държава в която има ред. Турция е добро място за живеене.

21

osmam

преди 7 години

мачкай предателите ага.газ до дупка на *** предатели.

20

бг

преди 7 години

Еми право е турското правителство! Може да се каже дори, че действа много меко и нерешително. Ония си заслужават напълно уволненията, наказанията и затвора. Аз на мястото на Ердоган щях да натикам всичките в затвора още първия ден.Турското правителство по тоя начин защитава конституцията и законите. А ние българите трябва да помогнем Турция да бъде приета колкото може по-скоро в Евросъюза.А за забраната на предаванията за запознанства. Ето вижте какъв здрав морал имат турците.

19

Анонимен

преди 7 години

Ходжите за много знаещи ги имат. Промиват ви мозъците с тая религия. Явно повече харесват някой да мисли вместо тях комшиите.

18

Анонимен

преди 7 години

БОКО ТИКВАТА Е ВАСАЛ НА ЕС А ЕРДОГАН МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЛУКСА ДА Е ИМПЕРАТОР ПОНЕ ЗА МОМЕНТА И ДА НАРИЧА ПЛАЗМОДИИТЕ В ЕС ФАЩИСТКИ ОСТАНКИ БОКО ТИКВАТА НЕ МОЖЕ ДА УВОЛНИ И 4 ЧОВЕКА ЩОТО ГО Е СТРАХ ДА НЕ МУ СПРЕТНАТ ТИЯ 4 ЧОВЕКА ЕДИН ПРЕВРАТ ХА ХА ХА ХА

17

Анонимен

преди 7 години

Вие като не уволнихте какво стана, защо данъкоплатеца да хрантути още 4 000 търтея ? Ама не можете, щото сте ц.ъ.р.в.у.л.и.т.е на света не Канада, Сомалия как ще стигнете се пита в задачата ама сте голямата демокрация иначе дето всеки може да те пребие убие да не ти плати заплатата и прочие туй ли ви е демокрадцията ве клоуни ?

16

ДНС

преди 7 години

До Реджеб ЕрдоганОстави го тоя бе, живота го ударил толкова жестоко, че непрекъснато лае тук :D :D :D

15

Анонимен

преди 7 години

Гледам тук едни комшии, не стига, че имат капаци отстрани, ами и очила за заваряне сложили. Не виждате ли, че демокрацията в Турция вече я няма. Лов на вещици ли му казваха на това? Прогледнете и вижте кого поддържате - един диктатор. Поддържате го може би, защото сте като него. Не търпите чужди мнения. Да, ама в белите държави не вкарват в затвора за инакомислие. Не ни търсете кусурите, България е малка и всеки я подмята. Вие нали сте силни, оправете си човещината да ви видим.

14

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ако иска и 20 000 ще уволни, Ердоган е държавник, а на вас ако ви спрат помощите от ЕС и ще умрете прави в кожите си уу вулгари до там ли я докарахте бе да просите пари от византийците и да им чистите оборите.

13

39 годишен българин

преди 7 години

Пиян българин рани италианка при инцидент и избяга, арестуваха го.29.04.2017 г.

12

1

преди 7 години

От известно време се опитвам да си обясня защо в ислямския свят съществуват такива закони, заповеди и т.н. Защо в Германия, Франция, Щатите, България и никой не забранява достъп до фейсбук, уикипедия и т.н. Единственият извод до който успях да стигна е, че в повечето (ако не и всички) ислямски държави организацията е племенна. Каквото каже вожда - това става. Ако съществъва заплаха за вожда (като например демокрация, капитализъм и т.н.), то вожда заповядва война. С други думи тоталитаризъм

11

E

преди 7 години

В една държава трябва да има ред, безспорно. Но това вече изглежда повече от прекалено. Дори и достъпа до Уикипедия е спрян, защо?! Не на султанат, а направо на Севрена Корея е заприличала Турция.

10

Анонимен

преди 7 години

Има нещо гнило !