49

hei

преди 6 години

bravo, visoka turska higiena!

48

POROBITEL

преди 6 години

a bay ganyo neka prodalji da si hrani predatelite i mutrite. belkim mine na druga predavka :))

47

шариатски канибализъ

преди 6 години

В тази ужким "развита и напреднала" анадолска ислямска държава,по методите на гьобелс ,Сталин и Хитлер забраняват интернет информацията-уикипедия днес,фейс и ютюб утре-да няма съмнение във величието на вожда-а ги женят ходжите още на 12 години по шариатски робовладелски правила..Инвестирайте в Турция,почивайте там,но...гледайте преди това филма или книгата "Среднощен Експрес"

46

Анонимен

преди 6 години

До 74:Интересно е да си отвориш браузъра, да напишеш турска лира...Защо от 4 години? Я виж последните 4 месеца.

45

Мънго Джери

преди 6 години

Както се забелязва на Ердоган изобщо не му пука от мрънкането на ЕС управниците ! Единственото което постигат същите с мзерната си външна политика спрямо Турция, е поощряване развихрянето на диктатурата там! Неможе да не се направи аналогия с поведението на тяхните колеги от времето преди Втората Световна Война спрямо Хитлер!!

44

Каназирев

преди 6 години

Същите чистки са крайно необходими и за България,за да се ИЗЧИСТИ отровната плесен върху обществото ни,наслоила се достатъчно по време на не свършващия /за сега 28 години/ПРЕХОД у нас !?Така че за страната ни вакантното място за българския Ердоган ,за сега стои . . .НЕЗАЕТО !

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71За каква ''заплаха'' от Турция дрънкаш бе?Единствената заплаха за нас е, ако Ердоган допусне Ония да разрушат Турция, и Турция , та да стане разграден двор, както Те искат.За да залеят Европа с *** от юг, каквато Им е и целта.Тежко за нас тогава.Да благодарим на Господ, че Ердоган е там точно в този момент и да му стискаме палци!

42

Анонимен

преди 6 години

уволниха близо 4000 служители от държавната администрацияА ТУК КОГА?

41

Анонимен

преди 6 години

Откачалника превръща страната си в лагер. Турция се развивала, инвестициите растяли????? Расте омразата към и///диота тласкащ Турция към пълна изолация и гражданска война. Няма дълго да го търпят.

40

шматка

преди 6 години

До анадолскиМалко късно се включвам..Още ли продължаваш да опраядаваш Ердоган

39

Анонимен

преди 6 години

Притеснителното е че България:1. Граничи с тази държава.2. Има турско "малцинство", което има даже и 10% в парламента.3. Оставя въздушното пространство да бъде пазено от тази страна. България, Гърция, Македония, Сърбия и Румъния за първи път в историята си трябва да са съюзени и да се предпазят от сериозна заплаха. Всеки ще гледа да се пази пак сам, знаем тези земи колко добре са се справяли с мюсюлманска заплаха в историята.Русия този път не се знае дали ще се бори с османците...

38

Анонимен

преди 6 години

"Анадолски *** си като *** . Ще видиш до къде ще ви докара султана *** такъв."Със сигурност няма да е до където ви докараха вашите честни, мили, велики, гледащи държавния и народния интерес "демократити":-):-):-)Лека и на теб специално!

37

Анадолски

преди 6 години

Абе в крайна сметка всеки да си гледа демокрацията и диктатурата...От 15 години ние видяхме на къде вървим с "диктатурата" на Ердоган и затова продължаваме с него...А вие от толкова години вашите "демократи" до къде ви докараха виждате ли въобще???Лека нощ на всички!

36

Анадолски

преди 6 години

ГУРБЕТЧИЯ, защо Реза Сарраф и Помощник началника на ФинансБанк са задървани в демократичната страна, като Америка?В "диктатурска" страна като Турция още никой не е арестуван за това, че пазарува със злато или други валути!!!А някои да арестуват хора, че ги яд, че не са пазарували с ДОЛАРИ...

35

до 59

преди 6 години

Не ве те там не трият коментари, а направо в кауша те пращат, щот си терорист един вид!

34

fesa

преди 6 години

do 57 Taka e prez cqloto vreme Klicko vodeshe po udari,na % rund mi stana mycno za Josh,izglexdase tolkova bezpomoshten.No kakvo mu stana na 11 ya bog znae samo.Klicko se vyrgalqshe po zemqta.Arnold Shwarzenneger sasto beshe tam.

33

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, има мач реванш. Само не знам какво общо има мача с 4000 уволнени?

32

бг

преди 6 години

До Анонимен 49Момче! От седми или осми клас. НеУзнаваемост се шише с У, а не с О. Айде да видим кой трябва да се съмнява. Аз ли се правя на българин? Или ти се правиш, че не знаеш елементарен български правопис. Узнавам, а не Ознавам! Вместо да мразиш тоя и оня вземи залегни над учебника по българска граматика за трети-четвърти клас. Щото иначе по нищо не си личи, че си българин. След като не знаеш добре българския език.

31

Анадолски

преди 6 години

"НАЙ-МНОГО МРАЗЯ НЯКОЙ ДА СЕ ПРАВИ НА БЪЛГАРИН И ДА ЗАЩИТАВА РЕЖИМА НА ЕРДОГАН КАТО ТАКА СЕ МЪЧИ ДА ВНУШАВА ,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ИМАЛО И БЪЛГАРИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ РЕЖИМА НА ЕРДОГАН !"Има един твой сънародник, който краде никове и пише от името на турците, прави се натурчин...май мислите, че всеки е с неговия акъл...защо си мислите че всеки има омраза като теб. Аз също съм защитавал приятели българи и някои работи за България.

30

Анонимен

преди 6 години

До бгАко Ердоган е диктатор щеше да спечели референдума с 99 % от гласоветеСЕГА ДИКТАТОРИТЕ СА ХИТРИ ,НЕ ТЪРСЯТ 99 % , А ТОЛКОВА КОЛКОТО ИМА СА НЕОБХОДИМИ ЗА ДА НЕ БИЕ НА ОЧИ ! 100 % ИМАШЕ САМО ПРЕЗ КОМУНИЗМА ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ