13

Анонимен

преди 7 години

Възможно е, възможно е средната заплата да е толкова. Ако максималната стане 15000 лева, що да не е възможно? При положение че минималната си остане горе-долу колкото е сега.

12

Анонимен

преди 7 години

Sichkoto balkan sha sa shiuptizira ili pone sha sa sunetizira!

11

Petrov

преди 7 години

Македонците досега се смятаха за "прави срби" и само српското почитУВАха, заШТоТО онези ги признавали за ПОСТОЙНА ДРЖАВА., Ама вече няма полза от отва, заШТоТО Србиja вече западна, а безвизовите паспорти сега са българските. Сега пак искат да станат бЛгари ама ги е срам че се пишеха срби толкова време и се правят на антиЧКИ дето ни почитУВАЛЕ. . Пък и през това време дойдоха албанците.

10

до 7

преди 7 години

Вашия *** журналист като троши паметника на българските войници с чук, ти къде спа ?

9

Анонимен

преди 7 години

Нищо страшно няма в Македония! Медиите за да има кой да им чете писанията толкова раздуват нещата че направо ще се спукат. Преди малко един приятел ми се обади и каза че всичко си е нормално в Македония. В момента си пазарува евтини стоки и си пълни буса. За 100 лева е купил толкова продукти че ако беше ги купил от тук в мутроландия щяха да су ктруват над 300 лева. След малко отива да си зареди дизел на 1 лв. и 50 ст.

8

анонимен

преди 7 години

бьлгарите зорлем се набутват между шамарите в гьрция стачка в македониябои в турция султанат ама ние трьгваме

7

до кало

преди 7 години

Миленко Неделковски што не излезе сега со чукот да мафта

6

кало

преди 7 години

Кога е горено бугарско знаме бе зелко!? Инаку jас ги почитувам бугарите како братски народ и со задоволство би живеел заедно отклоку со шиптарите...ама мнозинството блгарчета само знаат да jадат трици кога ке прочитат некаде нешто за Македониjа.

5

Анонимен

преди 7 години

Правилно, нашенецът си отива до провинцията, какво има да се плаши.

4

Анонимен

преди 7 години

Аз лично ще посетя Македония само когато стане отново българска. Сега нямам желание разни екскурзоводи да ми обясняват нелепости за "македонскиот цар Самуил" и други подобни измишльотини.

3

Турчина

преди 7 години

До 1Изключителен братски народ са нищо, че имаше предаване как най-големия срам за македонците е било да кандидатстват за български паспорт за да се движат към запада. И нищо, че миналата година горяха българското знаме. И нищо, че оня журналист разруши едни български паметници и след като го пусна в фейса събра хиляди харесвания от братския македонски народ.

2

Анонимен

преди 7 години

Междусъюзническата война. Няма братя наоколо. ПШознавай историята си.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Защо да не тръгнат българите за братска православна Македония ?Къде според вас е мястото на българите ? В Саудитска арабия ли ? ... Верни на повелята на световния елит уж българските медии храчат по братски нам православни и християнски народи и се опитват да ни сближат с друговерци и исторически врагове.Докато е жив и последния истински българин това няма как да стане !Като умре - живейте си в евроатлантическата мултикултурна ***, която харесвате. Няма проблем !