34

ognyanz

преди 7 години

По-просто и по резултатно е да се въведе образователен ценз. Който не е грамотен (т.е. не може да чете и пише на български) да не може да гласува. Това ще елиминира повечето от изселниците в Турция, а и от нашия етнос, който само проформа е ходил на училище.

33

питанчо

преди 7 години

Имайки впредвид апетитите на Турция към териториятани , нормална е реакцията на българите. Кой иска да е под полумесец ?

32

Бай Хой

преди 7 години

И как да им вярваме на добрите съседи?

31

Глупости!

преди 7 години

Двойното гражданство не трябва да се забрани.В цял свят не живееш ли 181 дена в държавата, нямаш право да гласуваш!Толкова е просто.Българинът се страхува от високите сметки за парно, ток, вода.Занимавате с глупости хората. Ще внасяме ток и газ от Турция, ставаме икономически зависими от Ердоган, а по този начин и политически. 27 милиарда заеми, за 8 години.Кога ще въведете директива 83 на ЕС за премахване на сградна инсталация?Няма сериозни политици в БГ, а само далавераджии.

30

осман

преди 7 години

българинът е разтревожен само от едно.да не умре от глад!

29

Ала_Бала

преди 7 години

Хубаво е да си извън Таковината. Колкото пъти се върна, толкова пъти изтърпявам сериозен културно-политически стрес. Едни мутри се пазарят с няколко психопата, как да управляват една държава, която на практика не съществува!

28

Келера

преди 7 години

О неразумний Уроде,поради что се пънеш да се наречеш Българин!Ела в България за 3 години плащай данъци,такси и осигуровки,та гласувай наволя!Ако ти остане такава разбира се.Мир на праха ви!

27

До 18

преди 7 години

Напълно подкрепям премахването на двойното гражданство, но това да важи и за тзи, които избягаха от родината и се отправиха на запад!!!

26

Еродган

преди 7 години

*** ке падне-2018 година!!!

25

11

преди 7 години

До ShoppДнeса, начи рeзака го оставихте, а българите триете, а?

24

Анонимен

преди 7 години

До Млад Бургазлия -А ти знаеш ли бълга(Ъ)рски ?

23

Анонимен

преди 7 години

България е в ЕС , а в същото време имаме партия " Движение за Права и Свободи" .Ако имаше такава партия ,с това име , в Русия или Турция е напълно естествено , но в държава от ЕС не става .

22

анонимен

преди 7 години

До АнонименС ТОВА НОВО---СТАРО ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО С ИЗПЕЧЕНИЯ ПРЕДАТЕЛ БОРИСОВ ---ДА

21

Млад Бургазлия

преди 7 години

До Стар БургазлияДецата и на много българи изселници по широкия капиталистически свят не знаят бългърски,а родителите им се горедеят с перфектия им западен език...

20

Анонимен

преди 7 години

Ей го,направиха стъкмистиката - "Близо 60% избират сигурност, а правата си около 40 на сто".Браво!Под "сигурност" да се разбира отнемане правото на мнение,тотална цензура,подслушване .........и т.н.

19

/./

преди 7 години

До BURSAИзчезвай докато все още можеш. Скоро без глава ще трябва да минаваш границата към турция.

18

Русенец

преди 7 години

Чудно,какво ще говорят сега атакистките *** за гербврастите и т.н.Лидера е един със дух некополебим

17

Анонимен

преди 7 години

Който се чувства турчин БЕГОМ към kлоаката (турция)

16

nkavrakov

преди 7 години

Купувайте жилища за над 1000 евро в София и не се плашете.Ако нещо стане освен че сте се набутали няма да може и самолета да хванете.

15

Аллах е свиня

преди 7 години

Всяка жаба да си знае гьола, И МЯСТОТО В НЕГО!!!! Двойното гражданство трябва да се ЗАБРАНИ!!!!