5

Анонимен

преди 7 години

Спокойно бих минал без карамфил и розмарин. Мазнината - краве масло!

4

deaf

преди 7 години

До ;r.udkdайде сега,всеки имащ поне малко кулинарни способности,знае че в случая са достатъчни най-много двадесет (20) минути за сготвянето на рибата. Най-вкусна е рибата на скара. Но после пада доста неприятно миене на скарата. Това е,което отказва много хора...

3

Анонимен

преди 7 години

До ;r.udkdМного правилно си го написал(а).След като рибата е завита в хартията като бонбон, как човек да види дали вече се е изпекла?!

2

;r.udkd

преди 7 години

готовност?? час два или пет минути, като не можеш не подвеждай наивните незнаещи

1

Анонимен

преди 7 години

Нямам риба, но имам хартия и малко подправки, сол, ще видя дали ми е останало малко олио и ще опитам.